Kız bu hafta da senle yarisalimYazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.
Anam dedikodu başında yakalandık ama cekistirdigimizi etiketleyerek
doğrudur. yaz ayı diye dedim. yoksa ben de ampül kullandım canım kışın. en son baharda damlayı ikiye böldüm içtim haftada bir. sonra bıraktım yaz geldi diye. gerçi denize güneşlenmeye gitmiyorum ama yarım kollu giyiyorum. öğlen yürüyüşe çıkıyorum azcık. o bile etkiliyor. niye düşük çıkıyor herkesin genç yaşta anlamıyorum. genelde var bu sorun.2 şişe anca 25 yapar degeri.her şişe 5 değer yükseltiyor.
Hemen radarları açtım, üzülme benimle yarışamadın diye, hemen bu cuma yarışırız
Beni farketti.
Aha bir vur deyince öldüren dahaSpor, 2 buçuk saat tempolu yürüyüş, 22 dakika 30 gün fit (bunu nasıl yazılır bilmiyorumAhu060812 halleder )
Kız ben spor yapmasam paso tombik olurum, sen dua et salona gitmiyorum, rutinim bu, ek olarak vücut çalışıyorumAha bir vur deyince öldüren daha
Ahanda tuttum,
şu an kaç kilosun canım? bir de kaç kilodan düştün?Kız ben spor yapmasam paso tombik olurum, sen dua et salona gitmiyorum, rutinim bu, ek olarak vücut çalışıyorum98 kg lik vücudu toplamak zor oluyor
Ben kaçtım yoksa lunya beni ebedi rakip yazıcak.
Herkese hayırlı geceler.
64 diyelimşu an kaç kilosun canım? bir de kaç kilodan düştün?
Dinlen biraz, cuma görüşürüzBen kaçtım yoksa lunya beni ebedi rakip yazıcak.
Herkese hayırlı geceler.
64 diyelim
98 ile başladım
Sende az değilsin hee ece2gün daha gitse neler yapacak düşünmek bile istemiyorum eskiden realty şovlar vardı anladınız
Hadi hayırlarla gelsinOyyyyyyyyyyyy aebemim oyyyyyyyyyyy trafik fena .... güreş dönüşü .... daha tekirdağ dolaylarında ...
gece 2 yi bulur gelmesi ... amuda kalkıp bekliyorum
ecemavi kapışmanı hafızama not ettim :))
fıstıkçı şahap senihadi yap ütülerini bakalım , iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?