Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canim insallah..cok isterim..

Ahahhahahahhahahhh ahu dellenip hepten 1 puana indirecek hepsini sus sus

sen şimdi yarını bırakta düne bügüne gel ... spor yok mu spor

işaretlerde kırmızı geri ..yeşil ileri performans işte mavi de stabil

Valla bonuscan onu bunu bilmem de listeydeyken bana böyle kaçamaklarla gelirsen ben fena depresif bişey oluyorum

hiçççççç beni öyle tanımak istemezsin .... o yüzden napıyoruz cici menülerle yola devam edip kaptanın gönlünü hoş ediyoruz ...

he yazmasan da bi cumaya bakıyor iş , 100 kiloda bana 300 gr verdimle gelirsen , heeee diyorum dökül ne yedin

Ausencia
Sağlıklı mamalarımı bolca yiyim ben o konuda rekabet edemem senle. Baktım ki 60'tan aşağı inmiyorum. O zaman kısarımm. Ayy içim bi hoş oldu. 60'tan aşağısı da var di mi

var var ...su çok güzel gelsene

tatlım bu arada benim de ilk menülerim çok daha dolu idi ... zamanla kısılıyor zaten , sonra da istek kalmıyor ..darısı başına ...çok amin

burdan da hayırlı güzel yaşlar dileyeyim kuzuya ...

sanırım geceyi hesap ederek gün içini az tutmuşsun ..ehhh bu da iyi bir şey ...

yarından itibaren sporda geliyor di mii

Aradaki kardiyoları 2 diğerlerini 3 le mi çarpsak napsak

aynısını iğde de yapıyor ona göre ona 3 ten tarife bana 2 den olursa yakarım bu gezegeni

ne güzel de çekiştirdik seni ..ohh sefamız olsun

harbiden yok ha ... yoksa kesin yiyordur

bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım

haftaya da N Nana & kelebekolacam şooooooooov

Spor, 2 buçuk saat tempolu yürüyüş, 22 dakika 30 gün fit (bunu nasıl yazılır bilmiyorum Ahu060812 halleder )

geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunun takıma kaptırmamışım seni

Anam dedikodu başında yakalandık ama cekistirdigimizi etiketleyerek

iyi yapmışız ...çekiştire çekiştire yola getireceğiz

Saç kestirmek spor sayılma mı    gider belki 50-100 gr daha olmadı kuaföre yürürüm en tempolusundan  sonra valiz hazırlıkları çamaşır ütü faslı var

çok iyi kilo vermişsin tebrikler vallahi. doktora gittin mi yoksa burada kendi gayretinle mi verdin lunyacım?
Diyetisyene gittim, yoksa ben yine baklava börek yerdim, ne bilirdim düzenli beslenme ne demek

harbiden yok ha ... yoksa kesin yiyordur

bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım

haftaya da N Nana & kelebekolacam şooooooooov
Yiyor yiyor görüyorum ben gözünü seveyim unutma ablam, kelebek kavurması yapacagim
geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunu
Kız ablam spor yapmasam haftasına alırım 10 kilo vücudum su içsel tutar o tür bayramda bile sporumu yaptım

Sağol daktırım yarın alıyım belki şu duraklama biter

Bida sporumu geceye burakmıycam.bütün gün evi temizle topla et bebeler tavuklar yeme içme yorgunluğun üstüne spor çok zorladı
Ausencia ben adaletsiz puan verirmiyim hiç.sizin için denedim x3 e karar verdim ben 10 dk anca yaptım.bana göre değil daha.hele telden çok zor.kadın bi yatıyo bi kalkıyo telefonu bi aşağı koy bi yukarı koy olmuyo..
Menümü de yazayım
Sabah
Yumurta
Kabak ızgara
Domates biber
Peynir zeytin
Öğlen
İki çatal kek(komşu tabağımı getirmişti de )
Akşam
Çorba
Bamya
Hindi sote
Salata yoğurt
Su 2
Spor
60 eliptik
25 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…