Tamam canim insallah..cok isterim..Canım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem
Teessüfbelki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar valla zangır zangır ahu ...
Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .
ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .
heee benim pehlivanda yola çıkmış
ne güzel bir his ama değil mi
Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba
 ayyyy Aebenim hiç halim yoktu gülmeye bile, kahkaha attım resmenHadi hayırlarla gelsin.
Demek amuda kalktın
Eriycem eriycemm hepimiz eriycez :)
Abla bu yeşiller kırmızılar ne oluyo kafam karıştı renk-işaret zıtlığı var
İnşallahh benim de hedefim bu :)
Ablaaa ben şimdi yarın salona başlıyorum o spor kaçla çarpılacak ama 2 olmaz ki
Ausencia ausum sen dedin ya hani kilo verdigin hafta bir rehavet olur kapilma diye.
Bu neden oluyor neye guveniyor alt beynim?
Ya aslinda cok takmiyorum diycemde bu haftasonu hic tek kalamadim kucucuk bi aksilik dag gibi geldi bana.
Kotu niyetli degiller ama bi faydalarida yok bana.
Cocuklarin huysuzlugu cabasi anne lafini duyasim yok o derece bogdular beni.
Kim gelse allah sana yardim etsin dedi.
Hamdolsun iyi eziklendim :)
Listeye girmek istiyorum liste boyle sabirsizlik depresiflik kaldirmiyor biliyorum goruyorum az cok listedekilerin sorumlulugunu.
Ausencia
Sağlıklı mamalarımı bolca yiyim ben o konuda rekabet edemem senle. Baktım ki 60'tan aşağı inmiyorum. O zaman kısarımm. Ayy içim bi hoş oldu. 60'tan aşağısı da var di mi
Burdayım kuzum ölüyorum yorgunluktaaaaaaan. Full temizlikEvet nerden bildin kuzum verdim şükür 300-500 spor yok ama evi kırkladım, sopa yemiş gibiyim. Menümü de yazayım, akşam can ciğer dostlarımız geldi minik mucize kızlarının doğum gününe az kalmıştı erken kutlama yaptık, camparemin ilk doğum günüsüydü mazur gör bugünlük emi beni kuzum
Sabah
1 dilim t.b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin 3 fındık 1gün kurusu
Domates salatalık
Öğlen
1 kase yoğurt 1 minik ekşi elma Chia karışımı
Akşam
1 dilim yaş pasta
1 küçük parça patatesli börek
Çay
Su: 2lt. su 1 limonlu soda 2 az şekerli Türk kahvesi
Aradaki kardiyoları 2 diğerlerini 3 le mi çarpsak napsak
Spor, 2 buçuk saat tempolu yürüyüş, 22 dakika 30 gün fit (bunu nasıl yazılır bilmiyorumAhu060812 halleder )
Anam dedikodu başında yakalandık ama cekistirdigimizi etiketleyerek
Sus banus can sus, yüregine indirecen ausunSilivriden sonra cok trafik olur ohoooo yazlikcilar denizciler donuyolar ausa gece uyku yok artik
Sus banus can sus, yüregine indirecen ausun
Ben yarın ders çalışmaya , spora ve diyete başlıyorum gazam mübarek ola
Saç kestirmek spor sayılma mı   Ahahhahahahhahahhh ahu dellenip hepten 1 puana indirecek hepsini sus sus
sen şimdi yarını bırakta düne bügüne gel ... spor yok mu spor
işaretlerde kırmızı geri ..yeşil ileri performans iştemavi de stabil
Valla bonuscan onu bunu bilmem de listeydeyken bana böyle kaçamaklarla gelirsen ben fena depresif bişey oluyorum
hiçççççç beni öyle tanımak istemezsin .... o yüzden napıyoruz cici menülerle yola devam edip kaptanın gönlünü hoş ediyoruz ...
he yazmasan da bi cumaya bakıyor iş , 100 kiloda bana 300 gr verdimle gelirsen , heeee diyorum dökül ne yedin
var var ...su çok güzel gelsene
tatlım bu arada benim de ilk menülerim çok daha dolu idi ... zamanla kısılıyor zaten , sonra da istek kalmıyor ..darısı başına ...çok amin
burdan da hayırlı güzel yaşlar dileyeyim kuzuya ...
sanırım geceyi hesap ederek gün içini az tutmuşsun ..ehhh bu da iyi bir şey ...
yarından itibaren sporda geliyor di mii
aynısını iğde de yapıyor ona göreona 3 ten tarife bana 2 den olursa yakarım bu gezegeni
ne güzel de çekiştirdik seni ..ohh sefamız olsun
harbiden yok ha ... yoksa kesin yiyordur
bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım
haftaya da N Nana &kelebekolacam şooooooooov
geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunun takıma kaptırmamışım seni
iyi yapmışız ...çekiştire çekiştire yola getireceğiz
O 3 günlüktüSen gecen hafta baslamadinmiydi
Diyetisyene gittim, yoksa ben yine baklava börek yerdim, ne bilirdim düzenli beslenme ne demekçok iyi kilo vermişsin tebrikler vallahi. doktora gittin mi yoksa burada kendi gayretinle mi verdin lunyacım?
Yiyor yiyor görüyorum ben
harbiden yok ha ... yoksa kesin yiyordur
bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım
haftaya da N Nana &kelebekolacam şooooooooov
Kız ablam spor yapmasam haftasına alırım 10 kilogeeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunu
Bana üzül ablaKızlar sporu yazarken hangi takımda olduğunuzu da yazın da ona göre sevinipüzülelim
Sağol daktırım yarın alıyım belki şu duraklama biterYazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.
Seni üzmek istemem amaKızlar sporu yazarken hangi takımda olduğunuzu da yazın da ona göre sevinipüzülelim
Bana da bana da üzülecek..Bana üzül abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?