Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sende az değilsin hee ece
Dünde üryan uyuttun ausu bugün realty şov 1 hafta gitse deynek enişte düz duvara tırmanacakmiş herhalde
Yok bacım günahımı alma uyutan ben degildim kardesimin yaptıklarını bana yazma benim.dedigim.spor konusuydu artik bir ilerisi zaten maraton avrasyayi falan koyabileceğini kastettim ha kosarsada birinci olup direk ekranlarda
Ama degnek.eniste buna razie olurmu bilmem çünkü verecek kilo kalmadı lunyanin degimiyle kemiginimi sıyıracak

@Lunya ve igdedali
Bacilarim sizin isiniz gucunuz yok mu yav
Gencsiniz yeterince de fitsiniz gezin yiyin icin.
Bi daha genc olmayacaniz.
Tadini cikarin hayatin bide sporla yormayin narin bedenlerinizi.
Siz spirlariniz yazdikca burda bi baciniz olarak cok cok uzuluyorum.
Hele o 2.5saat tempolu yuruyus nedir ya aynen boyle oldum ha.

Evet çevre diyet yapanlara özellikle cok acımasız birak destek olmayı hep köstek banada simdi ay dikkat et hasta olma cocuklara kimbakacak hasta olursan söylemindeler çok korkuyorlar cocuklar onlara kalacak diye yoksa beni düşündüklerinden değil
Haksızmıyız yane

30dk tempolu yürüyüş biraz

Aha lunya kardesimi bırak yada birak ma en son 800 gr vermişti seninle yarışırken
Ay nasıl ablayim

Huuuu huu günaydınnnnnn

Güzel bir hafta bizi bekliyor hazırız di miiiii

Ben hazırımmm

Yol boyunca mr.değnek beni kandırmış ... seni hınzır seniii

En son Silivrideyiz yollar çok fena dediğinde (ki bende baktım kırmızı şerit yol boyuydu)
Meğer eve yaklaşmış .
Dönüş yolunun böyle olacağını tahmin edip , son müsabakadan önce yola çıkmışlar ...

Tam alıntı yapıyorum burda ... kapı çaldı ... bismillah dedim gece gece ... kesin kapının dışında anahtarı unuttum da karşı komşum gördü kapı çalıyor derkeeeeeen sabah oldu ne erken yahu

Ayyy böyleykenn böyle işşte ...

Şimdi kahvaltı hazırlayayım ...

Edirneyi çok beğenmiş ... mutlaka gidelim diyor . Selimiye ye hayran kalmış .

Fotolara bakıyoruz gece ... 10 tane kırkpınar fotosu var yok ... gerisi camiler ...
Len dedim emekli teyzelerin 2 günlük tur prog.gibi olmuş güreş nerde

Hadi ben kaçtım ...

Yusufu uyandırayım ... kursa bırakayım ... evi toplayayımmm ...

Ancak gelirim

Bu hafta sıkı bir şekilde yeniden yılmadan başlıyorum kaptanım bugün yeni bir gün yeni bir hafta Nasılsın kaptaniçem

begum75 morti bu hafta yüzdeyle ezeceğim Ahahha nasılsın Begüşüm ballı lokmam

Gunaydinlar efenimmmmu
Saba sporuma basladim.
Dun yari baygin gibi yattim.
Ruh gibiydim.
Bugun daha iyiyim.
Dunku menumu aksam yazarim.
2gundur spor yapamadim bakalim telafi edebilecek miyim.
Günaydın bende tek ders sınavımdan sonra gün aşırı spor yapacağım inşallah

Gunaydinnnn.
Yasli teyzelerin taniyamayisina sabah sabah bi guldum ki

alıntılar bittiğine göre günaydın 7.takım
Günaydın fıstıklar
Günaydın canımcım bu hafta bizim haftamız olsun olsun mu

Günaydın kaptanım erken kaçması iyi olmuş bence de o kısım pazar dönüşü işkence bizde Çatalca'ya gittik dönerken fena trafik olur dedik ama boştu sadece Silivri dönüşü her zamanki gibi tıkalıydı Kavuştunuz gözünüzaydın Edirne beğenilmeyecek gibi değil ki gitmişken ciğer de yemelisin meşhurdur incecik yapıyorlarmış bende yiyeceğim gittiğimde

Günaydın kuzucum hadi inşallah canım, bizim haftamız olsun bu hafta

Hadi gözün aydın
benim esimde arabistan donusi bir hafta izin alıp önceden gelmişti güzel sürpriz tabi biz 5 ay ayrı kalmıştık

Yaşasın yemek yemek diyorsun yane

günaydın nilişkom
yüzeyle ezeceğim deyip ayarı verdin sonrada ballı lokmayla kandırayorsun beni değilmi,bu cumaya görersin sen mortişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…