Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçen ne oldu yazdım mı unuttum ....

Anı paylaşma saati

Yusufu almaya gidiyorum .. ışıklara yaklaştım kırmızı yanıyor , rölantide de gidiyorum yeşile kadar .... sağda dorseli tır ...

birden önüme bir başka tır kırdı ... hem de ne kırma ... yeminle üzeirme devriliyor sandım ... benm önümden diğer tırın önüne kırarken ... bastım kornayı ..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ...... derken sn de adam aşağıya indi bi hışım ....
tam atletli kamyonculardan

dedim aus et son duanı kızım , abiyi korna kızdırdı ...

meğer diğer tırla kapışmışlar , ona yapmış o hareketi , ben yeşil yanıp bastım gaza ..aynadan baktım dövüş başlamış arkada

öyle bir nı işte

anlatmış olmamın hiç bir amacı yok

tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldi

eniştee gelmiiiş

geldi geldi .... kavala kurabiyesi ile işlemeli bir el aynası getirmiş

tatile değil canım , edirneye kırkpınar güreşlerini izlemeye gittiler ve bu bizim ilk ayrı kalışımızdı

benmimdeee bugün öyleee
ya sabah bi köpek takıldı peşimizeeee rahat vermedi
arabanın arkasına saklandık , köpek bizi arıyorrrr , gül gül yarıldıkk
sonra gitti başka birini buldu

onlar benim begum75 ün peşine taktığım tim dir bu banuyu boş bırakmaya gelmiyor , iki adrenalin yaşatın da kendine gelsin sabah sabah diye

tabikisi canom ... aşağısı morticanıma yakışmaz

Tartılmadım ki cumaya kadar tartılmıyım diyorum

tamam daha çok var cumaya gün ola harman ola

tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldi

benim arkadaş ilk ehliyet aldığında oğlu yalova da fen lisesinde , onu almaya cuma giderdi .
yol boyu sağda .... minibüs hattı çok o yolda ..minibüs yolcu almaya durdukça bu da arkasında dururmuş

gözümde canlandı birdennn

hahhaha neydi o aslanım benim miydi koçum muydu bi an o aklıma geldi...

bana yolladıkların çok acımzasızdı,hunharca peşimden koştular,masuma en minnoş en oyuncusunu yollamışsın

benim arkadaş ilk ehliyet aldığında oğlu yalova da fen lisesinde , onu almaya cuma giderdi .
yol boyu sağda .... minibüs hattı çok o yolda ..minibüs yolcu almaya durdukça bu da arkasında dururmuş

acemilik böyle bir şey işte, arkadaşını bir an kendime yakın hissettim

İnşallah canım yaa . Yok kararlıyım cumaya 0 79 lar görünecek bana. Dün şişlikten arti çıktım yine. Cumaya kadar bir beslenme planı yaptım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…