çooooooooooooook enerjimmmmmmmmmm yerinde çooooooooooook
56 mı
günaydınnnnnnnnnnnnn ortadoğu ve balkonların en hızlı 56 ya düşen kadını
hep öyle ol kaptanım, senin enerjini taaa buradan hissetmek güzelçooooooooooooook enerjimmmmmmmmmm yerinde çooooooooooook
tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldigeçen ne oldu yazdım mı unuttum ....
Anı paylaşma saati
Yusufu almaya gidiyorum .. ışıklara yaklaştım kırmızı yanıyor , rölantide de gidiyorum yeşile kadar .... sağda dorseli tır ...
birden önüme bir başka tır kırdı ... hem de ne kırma ... yeminle üzeirme devriliyor sandım ... benm önümden diğer tırın önüne kırarken ... bastım kornayı ..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ...... derken sn de adam aşağıya indi bi hışım ....
tam atletli kamyonculardan
dedim aus et son duanı kızım , abiyi korna kızdırdı ...
meğer diğer tırla kapışmışlar , ona yapmış o hareketi , ben yeşil yanıp bastım gaza ..aynadan baktım dövüş başlamış arkada
öyle bir nı işte
anlatmış olmamın hiç bir amacı yok
eniştee gelmiiiş
benmimdeee bugün öyleee
ya sabah bi köpek takıldı peşimizeeee rahat vermedi
arabanın arkasına saklandık , köpek bizi arıyorrrr , gül gül yarıldıkk
sonra gitti başka birini buldu
Tartılmadım kio mesajı yazmayaydın çıkardı biri de
artık zor saydınım ... ben bile tırstım
anacımmmm 20 dk iki bel kıvır , mekik çek ... hem spor zihni açar
bu hafta mutfağa yaklaşma banu ....çok tehlikeli sular ..sebze et çıkmaz ordan
günaydınnnnnnnnnnnnnn . tartın 70 demiş gibi bir sevinç gördüm sende
işte buuuuuuuuuuuuuuuu
bak 5 gün kür gibi bu şekilde takıl ... cuma geliyor 70 ler
yürü ben kasırgaaaaaaaaaaaam kim tutat seni ... akşam senden 300 point bekliyorum
tamam daha çok var cumaya gün ola harman ola
geldi geldi .... kavala kurabiyesi ile işlemeli bir el aynası getirmiş
tatile değil canım , edirneye kırkpınar güreşlerini izlemeye gittiler ve bu bizim ilk ayrı kalışımızdı
onlar benimbegum75 ün peşine taktığım tim dir bu banuyu boş bırakmaya gelmiyor , iki adrenalin yaşatın da kendine gelsin sabah sabah diye
tabikisi canom ... aşağısı morticanıma yakışmaz
tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldi
Tartılmadım kicumaya kadar tartılmıyım diyorum
geçen ne oldu yazdım mı unuttum ....
Anı paylaşma saati
Yusufu almaya gidiyorum .. ışıklara yaklaştım kırmızı yanıyor , rölantide de gidiyorum yeşile kadar .... sağda dorseli tır ...
birden önüme bir başka tır kırdı ... hem de ne kırma ... yeminle üzeirme devriliyor sandım ... benm önümden diğer tırın önüne kırarken ... bastım kornayı ..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ...... derken sn de adam aşağıya indi bi hışım ....
meğer diğer tırla kapışmışlar , ona yapmış o hareketi , ben yeşil yanıp bastım gaza ..aynadan baktım dövüş başlamış arkada
öyle bir nı işte
Ayyy keşkee, nerde o günler. Dün ilaçlara başladım, inşallah hemen etki edersen bi çarşamba falan tartıl da şok yaşamayalım cumaya
yanlış anlama artı şoku değil .... 69 falan olmuşsundur , hazırlık yapayım
geçen ne oldu yazdım mı unuttum ....
Anı paylaşma saati
öyle bir nı işte
günaydınnnnnn gece 2 de yattım sabah 5:45 de yürümeye gitimm
taş gibi 7600 adımım varakşamda bi leslie patatırımm
1 ay yürüyebiliriz sonra yurt duşındna misafirleri gelicek 1 ayda bana yeter
çok çokkkk diikatt artık pür dikkatttt
geldi geldi .... kavala kurabiyesi ile işlemeli bir el aynası getirmiş
tatile değil canım , edirneye kırkpınar güreşlerini izlemeye gittiler ve bu bizim ilk ayrı kalışımızdı
onlar benimbegum75 ün peşine taktığım tim dir bu banuyu boş bırakmaya gelmiyor , iki adrenalin yaşatın da kendine gelsin sabah sabah diye
tabikisi canom ... aşağısı morticanıma yakışmaz
benim arkadaş ilk ehliyet aldığında oğlu yalova da fen lisesinde , onu almaya cuma giderdi .
yol boyu sağda .... minibüs hattı çok o yolda ..minibüs yolcu almaya durdukça bu da arkasında dururmuş
acemilik böyle bir şey işte, arkadaşını bir an kendime yakın hissettim
benim arkadaş ilk ehliyet aldığında oğlu yalova da fen lisesinde , onu almaya cuma giderdi .
yol boyu sağda .... minibüs hattı çok o yolda ..minibüs yolcu almaya durdukça bu da arkasında dururmuş
o mesajı yazmayaydın çıkardı biri de
artık zor saydınım ... ben bile tırstım
anacımmmm 20 dk iki bel kıvır , mekik çek ... hem spor zihni açar
bu hafta mutfağa yaklaşma banu ....çok tehlikeli sular ..sebze et çıkmaz ordan
günaydınnnnnnnnnnnnnn . tartın 70 demiş gibi bir sevinç gördüm sende
işte buuuuuuuuuuuuuuuu
bak 5 gün kür gibi bu şekilde takıl ... cuma geliyor 70 ler
yürü ben kasırgaaaaaaaaaaaam kim tutat seni ... akşam senden 300 point bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?