Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

allahtan sadece sanmışlar değmemişler,hızlarını alamayıp bide güreşe tutsalardıya

aa eşinin telindeyse uğraşma babam,ben hani hali hazırda varsa görelim dediydim o kadar zahmete gerek yok

yeni yere taşınınca başlasaydın keşke
burda düzen kur sonra hoopp yeni yer zor olur

Gidip şu evi topla aus ... bi sil süpür diyen çıkmayınca kendi kendime demeye karar verdim

Bugün şahane menüler bekliyorum herkesten akşam .. ona göre ...

ve tabii ki sporlar

AHUNUN FIRTINALARI

AUSUN KASIRGALARI

Hadi bakalımmmmmmmmm ...

He bi de

şunu iliştireyim ...

14-21 Temmuz Yarışları

nehirnil111 & begum75 ..............

Antepia27 & @Lunya ....................

Efser & Betulina ...................

igdedali & ecemavi ErSeSi .............

Ausencia & kelebekolacam ............

Ahu060812 & suspushanimcim ................

Başka ortilik isteyen varsa ... bugün isim yazdırmak ve rakip seçmek için son gün

21 Temmuz begum75 ne durumdasın

allahtan sadece sanmışlar değmemişler,hızlarını alamayıp bide güreşe tutsalardıya

aa eşinin telindeyse uğraşma babam,ben hani hali hazırda varsa görelim dediydim o kadar zahmete gerek yok

Şimdi bunlara yer ayarlayan buralı bir eski güreşçi ..şimdi ntv de güreş yorumcusu ... yerleri falan 10 numara idi ama kalmada bir sorun çıktı ve son dk .. güreşçilerin kaldığı yerde ağırlanmışlar

Neyse odaya girmişler ...çantalar var ... güvenlik demiş .. abi odaları güneş alıyor diye burası da boş diye bilmem hangi odanın güreşçileri buraya geçmiş ..geldiklerinde söylerisiniz odalarına dönerler

akşam kapıda 6 güreşçi

Birader burda biz kalıyorduk

ayyy yeminle gözümün önüne geldikçe gülüyorum .... tabii ki de güreşçiler tpış tıpış kendi güneşli odalarına geçmiş ...

Kahvaltı yapalı bir saat oldu ve ben acıktım niye ki ya güzel bir menüydü

ara yap yoğurt tarçın

Pazar günü kayıptım... Cumartesigecesi sabahladık, pazar da uyayamadan abimler gelecek diye hazırlık yaptık.. Uykusuz bir haftasonu idi, ama yediklerime kesinlikle betülün normal haline göre çokkk iyiydi... Ama bu sabah tartıya çıktım ve şok oldum ... Gerçekten bu tartı işi tuhaf.. bir gün -1 çıkıyorsun diğer gün + 1,5 .. böylebir şey olabilir mi ya..
Tamam iki gündür wc çıkmadım aam yine de böyle olmasına şaşırdım

ay bi başladım yazmaya 2 saaat sonra anca devam edebiliyorum. İşler biraz yoğun
Ne diyecektim
Hatırladım SÖZÜM SÖZ, Cuma sabahı o 78,5 tartıda görüneceeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk

Bu dört günü fena sıkacağım çok fenaaaaaaaaaaa Efser hanım gibi akşam domat peynir ayran yiyeceğim ve en az 78,5 i göreceğim inşallah

şery gün dogmadan neler dogar burası benim evime çok yakın

uzak bir yere bina yaptırdılar oraya taşıncaktık biz agustos gibi ve 45 dk uzaktı eve
ama evdeki hesap , çarşıya uymadı orası iptal oldu hemen
iki sokak alttaki ofise taşınıyoruz benimde işime geldi açıkcası

evet kaptaniçemmmm seninle hedefimiz aynı olmuş.. Bak bu sefer olmaz demiyorum, o hedef cuma sabahı inşallah eksisi ile ellerimizden öpecek

betül ben çok sık tartılmıyorum artık
ve bende 4 gün kıtlık orucundayım gel beraber kıtlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…