herkese gunaydin cuma aksamindan beri gelemedim gecmis 700 lerde idi okuyum dedim olmadi. neyse onemli olan bisey varsa yazmanizi rica ederim.
cuma menusu aklimda kaldigi kadariyla
sabah bir tane icli kofte ve yesil cay
ara turk.kahvesi
ogle salata tavuk mantar sote
yagsiz eriste
aksam cok makarna
cumartesi
kahvalti disarda yapildi biraz kacinca
ogle yok aksam sadece birnakse corba vr salata yendi
pazar tek yumurta ile menemen iki dilim kadar ekmek salata domates
ara bir dilim seftali bir kac tane uzum
ogle ve aksam yok gibi yaptigim yemeklerin tadina bakma disinda birsey yemedim.
spor yok bol bol tezmizlik var ayaklarimi is yerinde dinlendirecegim ins
toplam uc gunun kacamagi pazar az findik ezmesi
cumaretsi kahvaltida tahin pekmez bal cuzi miktarlarda. maalesef cok mini bir kase iki top kadar dondurma koymuslardi yemek zorunda kaldim.cok.sukur artim yok bugun itibariyle spora start veriyorum
Selamlar, selamlar ve yine kocamannnnn selamlar
Canım bana doktor, 4 hafta haftada bir ampul verdi. Bizim burda hep ampul veriyorlar heraldeYazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.
Geç mi kaldık acep kaptaniçem?Yarım saat var çıkmama dedim geçmiş coşmadan bi ucundan yakalayayım
nehirnil111 begum75 Morticanlar fıstıklar .... benim spor grubumdasınız
Azıcıkkkkkk yürüyün bi şey yapın yahuuu ... bak haftaya iddialı da başlamışsımız
.
Nare83 süper hafta başlangıçı olmuşşşş ... 1 ay bize lokum olur lokummm
suspushanimcim evet o şekilde kısır ya da bulgur pilavı tabii ki de yersin . Ama koskoca bi tabak şişene kadar değil bu bir ... akşam yerine öğle tercih bu iki ... gün içini karbon anlamında dengelemek lazım bu üççç... bir de her gün her gün değil tabii bu da dört
Bu arada bırak @Lunya Spor yapsın bizim grupta o
ecemavi 5 ayda ben ne olurdum sence
saydin78 Bu hafta keşke sana bi mortilik yazaydık .... esip geçerdin
Kaptanım cumartesi günü sınavım bu hafta full ezber yapmam gerek hiç çalışamadım zaten bu hafta belki çok iddaalı değilim yediklerime dikkat edeceğim ama hafta sonundan itibaren spora bir başlayacağım inşallah bir daha durmak yokYarım saat var çıkmama dedim geçmiş coşmadan bi ucundan yakalayayım
nehirnil111 begum75 Morticanlar fıstıklar .... benim spor grubumdasınız
Azıcıkkkkkk yürüyün bi şey yapın yahuuu ... bak haftaya iddialı da başlamışsımız
.
Nare83 süper hafta başlangıçı olmuşşşş ... 1 ay bize lokum olur lokummm
suspushanimcim evet o şekilde kısır ya da bulgur pilavı tabii ki de yersin . Ama koskoca bi tabak şişene kadar değil bu bir ... akşam yerine öğle tercih bu iki ... gün içini karbon anlamında dengelemek lazım bu üççç... bir de her gün her gün değil tabii bu da dört
Bu arada bırak @Lunya Spor yapsın bizim grupta o
ecemavi 5 ayda ben ne olurdum sence
saydin78 Bu hafta keşke sana bi mortilik yazaydık .... esip geçerdin
Sana da kolay gelsin canımcımAmin inşallah kaçarı yokKolay gelsin canım bende bu akşam yıkayacağım çamaşırlar
Söylemiyorum ciğer sağlıklı onun dışında bu hafta yemek görmek istemiyorum
Geçen hafta gömdün beni mortim o yüzden bu cuma görersin sençok özlemişim be
Sağol canımcımSana da kolay gelsin canımcımyesss kaçarı yok bu hafta güzel olacak herşey
Hadi gözün aydınHuuuu huu günaydınnnnnn
Güzel bir hafta bizi bekliyor hazırız di miiiii
Ben hazırımmm
Yol boyunca mr.değnek beni kandırmış ... seni hınzır seniii
En son Silivrideyiz yollar çok fena dediğinde (ki bende baktım kırmızı şerit yol boyuydu)
Meğer eve yaklaşmış .
Dönüş yolunun böyle olacağını tahmin edip , son müsabakadan önce yola çıkmışlar ...
Tam alıntı yapıyorum burda ... kapı çaldı ... bismillah dedim gece gece ... kesin kapının dışında anahtarı unuttum da karşı komşum gördü kapı çalıyor derkeeeeeensabah oldu ne erken yahu
Ayyy böyleykenn böyle işşte ...
Şimdi kahvaltı hazırlayayım ...
Edirneyi çok beğenmiş ... mutlaka gidelim diyor . Selimiye ye hayran kalmış .
Fotolara bakıyoruz gece ... 10 tane kırkpınar fotosu var yok ... gerisi camiler ...
Len dedim emekli teyzelerin 2 günlük tur prog.gibi olmuşgüreş nerde
Hadi ben kaçtım ...
Yusufu uyandırayım ... kursa bırakayım ... evi toplayayımmm ...
Ancak gelirim
Gözün aydın canım mis gibi otur evinde inşaallahEvim şükürler olsun kullanılabilir duruma geldi yaa, ondan bu içim içime sığmayan modum
Ufak tefek iş güç kaldı, onlar da tatil dönüşü biter, fazla takılmıyorum
Teşekkür ederim kuzucumHadi gözün aydın
Gözün aydın canım mis gibi otur evinde inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?