Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahhaha neydi o aslanım benim miydi koçum muydu bi an o aklıma geldi...

koçumun aslanı

bana yolladıkların çok acımzasızdı,hunharca peşimden koştular,masuma en minnoş en oyuncusunu yollamışsın

seni en zorlu şartlarda yetiştirmek için çekirge ...

şimdi birşey fark ettim boynumda kulak arkamın hizasından daha altta bi yumru gibi birşey var şu an fark ettim :/

yağ bezesi olabilir canım , hemen felaket tellalğı yapma bi göster .

yağlar vücudu terk ederken bir grup inatçı yağ orada beze kolonisi kurmuştur belki

bu arada gözün aydın kaptan babamallah birdaha ayrılık yaşatmasın,güzel fotolardan bikaç tane bizede göstersene

cami fotosu mu güreşçi abilerin fotosu mu

İnşallah canım yaa . Yok kararlıyım cumaya 0 79 lar görünecek bana. Dün şişlikten arti çıktım yine. Cumaya kadar bir beslenme planı yaptım kendime

planlı gidersen hedef hemen orada . çok yakınsın ..elini uazatsan değeceksin öyle düşün

Günaydın kızlar nasılsınız?

bugün ofise başladım bakalım. ufak tefek aksaklıklar var ama düzelecek cinsten. herşeyim yolunda şimdilik.
3 gündür hastalığım biraz düzelsin diye diyete abartmadan ara vermiş yürüyüşü de ertelemiştim. dün 3 km yürüdüm@Ahu060812 36 dk sürdü.
önceden 38 dk sürerdi biraz tempoyu artırmışım bu iyi :) 5 km olacaktı ama eşimde eceyi parkta oynatıyordu uykusu gelince durmadı ben de 5 km yi tamamlayamadım.
hedefim bu hafta cumaya kadar en az 15 km yürümek
bugünden itibaren menü de paylaşmaya başlicam
@Auscencia 72 çok güzel hedef ama 73,2 den inmem zor gibi. benim perf haftada ortalama 500 ü geçer mi bilmem. ama yine de çabalicam en azından şu bogazımı az daha kesip yürüyüşü artırdım mı neden olmasın diyorum.

tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldi

saraycammm nasılsınnnnn canımmmm

aklıma geldi zaten begum75 her köpekkk anısında o aklıma geliyorrr

Ausencia ve @Ahu060812 dunku sporum 45 dakika belediyenin aletleriyle calistim... 30 dakika yürüyüş yapildi....

Cook gelemiyorum kizlar cook yogun geciyor...opuldunuz)

işte örnek bir kasırga ... tatilde bile belediye aleti bulup spor yapan

canım dinlenmene eğlenme bak ... çok yeme ..artılarla gelme

hadi hayırlısı olsun şerim ..şimdi tam iş kadını oldun .
menülerini bekliyorum kuzum .
hedefe de ne kadar yaklaşırsan kardır .... bence 72.9 bile güzel

çin işkencesi

cami fotosu olsun olsun,yağlı yağlı adamları ne edim

hayırlı olsun şery
Kedibochi

saraycammm nasılsınnnnn canımmmm

aklıma geldi zaten begum75 her köpekkk anısında o aklıma geliyorrr

akıllarda kaldığım olaya bak

40 yılın başı bi yeneyim birini dediydim de  neyse kendi kendimi yenerim olmadı

şeryymmmm cnmm bende buradayım artıkk tam tekmil

cnm işinde kolaylıklar dilerim , düzelir umarım herşey
bizde bakalım taşıncaz nasıl olcakk herşey muammaa

çin işkencesi

cami fotosu olsun olsun,yağlı yağlı adamları ne edim

Bu arada eşimi de en az 3-4 kişi güreşçi sanmış vitilogosu var güneşte korunmak için bandajlı idi elleri
bosörlükten terfi sandılar herhalde ...ya da benim dövüp gitti

eşimin telinde canım , yolllarım akşam

Allahımm tam bir tellalım dur bunu kafaya takıp mutsuz olayım biraz hahahaha inatçı yağlar göbekte yaaa

spor salonu üyeliğini yenilemem lazımmm

Nare83 @auscencia begum75 teşekkürler kızlar.
ciddi bi aksaklık yok yahu ofis dışından çalışınca beni ilk karşılayan bomboş bir masa oldu da :)
bir de odamda klima yok. taşınılıcak diye pek özenilmemiş ama en kısa zamanda eksiklikler tamamlanacak. neyseki bugün çok sıcak bir gün değil

Evet aslında çok yakın bir hedef . O yüzden çok dikkatli olmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…