Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bacım yarışırken seni yenemedim ama simdi geçmişim dikkatimi cekti

Birde bana akıl verin, evimden çok soğudum halbuki ki ilmek ilmek ben dokudum bu evi, süsü püsü hepsi el emeğim. Temizlik yaparak adeta evi kazıyan ben yemek bile yapmak istemiyorum nasıl dönücem eski halime

eftalim sen nerede yaşıyosun?ailenin yanına tatile falan gitsen az kafa dinlesen yada ecenin dediği gibi kendini dışarda kurslara falan versen

Evet is güç zamanı.sogan kuerunde15.günüm antibiyotiklerimi bile.bu kadar düzenli kullanmamıştım İnşaallah şifa.olur

şifa olur inşallah ece hala gelmedi demi

Eger eşinden sorun çıkmazsa kendine dışarıda zaman geçirebileceğin bir kurs arkadas falan bul döndüğünde daha rahatlamis dönersin

Evede takılma bence geçici bir duygu

Evet is güç zamanı.sogan kuerunde15.günüm antibiyotiklerimi bile.bu kadar düzenli kullanmamıştım İnşaallah şifa.olur
Evim merkezde değil canım birde küçük okula başlasın anca öyle gidebilirim kursa . Dört gözle onu bekliyorum, eşimi de ne yapıp edip ikna edicem o zamana kadar.
Soğan kürü şifa canım, ben kist için çok yaptım

eftalim sen nerede yaşıyosun?ailenin yanına tatile falan gitsen az kafa dinlesen yada ecenin dediği gibi kendini dışarda kurslara falan versen

Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum

Canım ben sivastayım ailemde burda aslında bahçeli evleri tam çocuklara göre ama şimdi ablamlar geldi ev kalabalık, hem de babam çocuk sesine dayanamıyor, oraya gidince de strese giriyorum fazlası ile. Sadece annem olsa yazı hep orda geçirirdim. Babam genel olarak huysuz.

Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum

aaa ama çok erken ece
sen soğan kürünü yap ama mutlaka doktor kontrolünede git

ablanlar gidince gidersin sende ama mutlaka kafa dağıtmaya çık git biyerlere
benim babamda huysuzdur,tek torunları var,yanlarına gidince hem sever hem yerer
eleştiri eleştiri insanın zoruna gidiyor

Aynen aklımdan aynı şeyler geçti canım kilon kiloma boyun boyuma huyun huyuma uygun 
Cumayı baz alayım kuzum zira bugüne göre bayağı yüksekti kilom
Hadi kazamız mübarek ola
Betulina aeben mortilerim etiket yapın spor ve menülerinizi emi

PAZARTESİ MENÜSÜ

SABAH
2 tam cevuz
peynir, 4 zeytin
domates, göbek marul

ARA
yarım tarçınlı elma

ÖĞLEN
zeytinyağlı kabak
tavuk
semiz otlu cacık (içine acı biber turşusu da attım)

ARA
2 kuru kayısı
1 cevuz

AKŞAM
yoğurtlu köz patlıcan
içine acı biber turşusu da atacağım

2 lt su hedefim

saydin78 , Efser , Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…