Bacım yarışırken seni yenemedim ama simdi geçmişim dikkatimi cektiBenim kilo oynak hafta sonununda artısı var baya , sana haksızlık olmasın
Cuma 67,3
Bu sabah 68,5
Sende bu sabah yada cuma hangisinse fazlaysan onu baz al saydınım
Boyun boyuna, huyun huyuma ,iştahın iştahıma uygun
Birde bana akıl verin, evimden çok soğudum halbuki ki ilmek ilmek ben dokudum bu evi, süsü püsü hepsi el emeğim. Temizlik yaparak adeta evi kazıyan ben yemek bile yapmak istemiyorumnasıl dönücem eski halime
Evet is güç zamanı.sogan kuerunde15.günüm antibiyotiklerimi bile.bu kadar düzenli kullanmamıştım İnşaallah şifa.olur
Eger eşinden sorun çıkmazsa kendine dışarıda zaman geçirebileceğin bir kurs arkadas falan bul döndüğünde daha rahatlamis dönersin
Evede takılma bence geçici bir duygu
Evim merkezde değil canım birde küçük okula başlasın anca öyle gidebilirim kursa . Dört gözle onu bekliyorum, eşimi de ne yapıp edip ikna edicem o zamana kadar.Evet is güç zamanı.sogan kuerunde15.günüm antibiyotiklerimi bile.bu kadar düzenli kullanmamıştım İnşaallah şifa.olur
Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorumeftalim sen nerede yaşıyosun?ailenin yanına tatile falan gitsen az kafa dinlesen yada ecenin dediği gibi kendini dışarda kurslara falan versen
şifa olur inşallah ece hala gelmedi demi
Canım ben sivastayım ailemde burda aslında bahçeli evleri tam çocuklara göre ama şimdi ablamlar geldi ev kalabalık, hem de babam çocuk sesine dayanamıyor, oraya gidince de strese giriyorum fazlası ile. Sadece annem olsa yazı hep orda geçirirdim. Babam genel olarak huysuz.eftalim sen nerede yaşıyosun?ailenin yanına tatile falan gitsen az kafa dinlesen yada ecenin dediği gibi kendini dışarda kurslara falan versen
şifa olur inşallah ece hala gelmedi demi
Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum
Canım ben sivastayım ailemde burda aslında bahçeli evleri tam çocuklara göre ama şimdi ablamlar geldi ev kalabalık, hem de babam çocuk sesine dayanamıyor, oraya gidince de strese giriyorum fazlası ile. Sadece annem olsa yazı hep orda geçirirdim. Babam genel olarak huysuz.
Canım ne oldu hayırdırYok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum
EvvettBacım yarışırken seni yenemedim ama simdi geçmişim dikkatimi cekti
Bencede erken dr ne diyor ?Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum
en büyük zafer bu olsa gerek, sinsi zaferBacım yarışırken seni yenemedim ama simdi geçmişim dikkatimi cekti
terkedeceğini nerden anladın? Yani belirtileri nedir?Yok geldide.benim.durumlar karışık.hala.beni toptan.terketmeye karar vermiş ona gitme beni biraz daha idare et daha gencim diyorum
Aynen aklımdan aynı şeyler geçti canımBenim kilo oynak hafta sonununda artısı var baya , sana haksızlık olmasın
Cuma 67,3
Bu sabah 68,5
Sende bu sabah yada cuma hangisinse fazlaysan onu baz al saydınım
Boyun boyuna, huyun huyuma ,iştahın iştahıma uygun
sen gelmeye mezun olurum belkiKuzum benim dönüş tarihim de tam net değil o sebeptennasipse yarışırız :)
Oda erken diyorBencede erken dr ne diyor ?
Kız kardeşimin arkadaşı niye sinsi zafer olsun baya göstere göstere herhafta emekle verildi kilolaren büyük zafer bu olsa gerek, sinsi zaferTebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?