- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin kuzum inşallahistanbul için büyük bir nimet,şanslıymışdaim olsun inşallah
Ay bu ne ya ne gıcık bir durumayyy sinirlerim zıpladı yine 3-5 hasta kaydettim,eski dr ları telefonla arayıp ikna edip geri almış.
istifa edecem şuaile hekimliğinden ama ucunda gece nöbeti korkusu var.
Hayırlı olsun ve yavruna Allah kavuştursunkv geldi cumartesi günü. ona emanet ettim. içim rahat aebenim.
ama minik kuzumun kokusunu özlüyorum. ayrılmak zor geldi biraz ama iyiyim. allahtan bana aşırı bir düşkünlüğü yok henüz. umarım ikimizde zorlanmadan atlatırız ilk aşamayı.
geçen hafta onu babasıyla amcasına yolladım. 2 saatliğine. döndüğünde beni görünce yüzünde güller açmıştı. sanırım aynı tepkiyi verecek akşama kuzum benim
bakıyoruz canım acelemiz yok ev konusunda
hayırlı olsun dileklerin için teşekkürler. 2. araç iyi oldu benimki çok minik,bişi sıgmıyor, bana bile yetmiyor bazen
bayramda memlekete gittik onunla. oh be kocaman bagaj geniş iç hakim nefes aldık valla
canım 190 bin kredi çekiyorsun. geri ödemesi 450 bin tl den fazla çıkıyordu
canımızı sıkıldı çok. kredi faizleri oldukça yüksek çıktı zaten. biraz daha toparlayalım kendimizi, daha çok peşinat olursa hem daha uyguna gelir ev dedik
feci dehşet uykum varrrr
ayy ev dekoru için sakın kaptana danışmayın cup cake var diye
tabloları eledi hatun
Heeeeeeeeeeeeeeeeey ben geldimmmmmmmmmmmm ...kim var kim yokkkkkkkkk bakem
İşler bitti ... yürüyüş yapıldı ...
Eve gelindi efenim
İlerleyen saatlerde 30 days im le kavuşurum ... şimdi geçmişe
Hastayım zaten (ajitasyon)sen kendini fazla zorlama
feci dehşet uykum varrrr
ayy ev dekoru için sakın kaptana danışmayın cup cake var diye
tabloları eledi hatun
geç yatıp erken kalkınca bi zaman sonra patlak veriyo işte
ne diyosunkaptan herşeyde bi cız cozz buluyo desene
Nil burada
Saat 15.30 kontrol bende
içtima alanıyoooor takımmmmm kıt a durrrrr
tabi tabi, zorlamam. sende yapma hastasın zaten
kaptaniçe uça uça geliyor gerilerdenHakkat nerede kaldığını nasıl hatırlıyorun gülüm
Oy yettim gayrı ....
Valla totonuzu kaşıyın ama yine çok enerjiğim
ŞimdiiiiiiBetulina kuzum hibiskus bağışıklık güçlendiriyor ... diyette de tavsiye edilen bir bitki çayı ...
menülerin güzel ...yani senin için ..dondurma bileneden 80 gördün yine anlamadım ...
yeni mortiliklerinizi gördüm kaydedeceğim şimdi ....
aeben ne yaptın bacım sen ? saydın cuma bildiriminden sonra fena kilo verdi
o yüzden yana yakıla morti arıyor
neyse benden günah gitti , saydın / aeben ve saydın/betül yazdım gitti .. .
senin de kilonu cuma kilon almak zorundayım canım ... onlarınsaydin78 da cuma çünkü saydın canım sende çrş. bildirim yapabilirsin ... böylece aebenin 2 günü kalır .... adil olur ... çünkü artılarından almıyorum onun kilosunu .
White Lily selam diyip yok olmaaaaaaaaaaaaaaa
ne alemdesin , neler yaptın ?
motive düşüşü görüyorum sende ve hemen adaptasyon bekliyorum .
bu hafta coşma haftan sen ortalarda yoksun .....
Başkaaa...
kelebekolacam acayip sinir bozucu ...
Şikayet etme durumu yok mu ?
Nego evin ne günahı var yavrum ... ev diyip geçme ... duvarları bile anı .... kalk sil süpür hadi .... al kahveni gel ..
hiç bir şeyi de bu kadar takma kafana ...
bizimkilerde 7 torun var ... o dönem hangisi işlerine geliyorsa ona düşkünlük ..çünkü ilk 4 torun iş düşecek yaşta :)))
mimu88 ne 59 u anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ne 59 u ? sen bu hafta 64.0 ol yeter
heh @MorVampirella canım kasırgam .... sporun neye göre puanlandığı ilk sayfada var ... spor salonunda ne yaptığını yaz ki ahu ona göre çarpsın bölsün
Bonus içten olmayan barınamıyor zaten bu diyarda barınma dirayeti gösterirse de kovarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?