Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy sinirlerim zıpladı yine 3-5 hasta kaydettim,eski dr ları telefonla arayıp ikna edip geri almış.
istifa edecem şuaile hekimliğinden ama ucunda gece nöbeti korkusu var.
Ay bu ne ya ne gıcık bir durum

Hayırlı olsun ve yavruna Allah kavuştursun

Oy yettim gayrı ....

Valla totonuzu kaşıyın ama yine çok enerjiğim

Şimdiiiiii Betulina kuzum hibiskus bağışıklık güçlendiriyor ... diyette de tavsiye edilen bir bitki çayı ...
menülerin güzel ...yani senin için ..dondurma bile neden 80 gördün yine anlamadım ...

yeni mortiliklerinizi gördüm kaydedeceğim şimdi ....

aeben ne yaptın bacım sen ? saydın cuma bildiriminden sonra fena kilo verdi
o yüzden yana yakıla morti arıyor

neyse benden günah gitti , saydın / aeben ve saydın/betül yazdım gitti .. .

senin de kilonu cuma kilon almak zorundayım canım ... onların saydin78 da cuma çünkü saydın canım sende çrş. bildirim yapabilirsin ... böylece aebenin 2 günü kalır .... adil olur ... çünkü artılarından almıyorum onun kilosunu .

White Lily selam diyip yok olmaaaaaaaaaaaaaaa

ne alemdesin , neler yaptın ?
motive düşüşü görüyorum sende ve hemen adaptasyon bekliyorum .

bu hafta coşma haftan sen ortalarda yoksun .....

Başkaaa...

kelebekolacam acayip sinir bozucu ...
Şikayet etme durumu yok mu ?

Nego evin ne günahı var yavrum ... ev diyip geçme ... duvarları bile anı .... kalk sil süpür hadi .... al kahveni gel ..
hiç bir şeyi de bu kadar takma kafana ...
bizimkilerde 7 torun var ... o dönem hangisi işlerine geliyorsa ona düşkünlük ..çünkü ilk 4 torun iş düşecek yaşta :)))

mimu88 ne 59 u anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ne 59 u ? sen bu hafta 64.0 ol yeter

heh @MorVampirella canım kasırgam .... sporun neye göre puanlandığı ilk sayfada var ... spor salonunda ne yaptığını yaz ki ahu ona göre çarpsın bölsün

Bonus içten olmayan barınamıyor zaten bu diyarda barınma dirayeti gösterirse de kovarım valla

feci dehşet uykum varrrr

ayy ev dekoru için sakın kaptana danışmayın cup cake var diye
tabloları eledi hatun

geç yatıp erken kalkınca bi zaman sonra patlak veriyo işte
ne diyosun kaptan herşeyde bi cız cozz buluyo desene

He koyacak mutfak masasının üzerine .... sonra bi tabloya bakacak bi fırına kalkıp cup cake yapayım ddiyecek

misss gibi kahvelilerden seçtim

nil e öpücük

Saat 15.30 kontrol bende

fulya ya aferin

içtima alanıyoooor takımmmmm kıt a durrrrr

mimu ya sopa

ay mirayımmmmm çok oldu gelmiyorsun kafama estikçe sopa göstereceğim sana

tabi tabi, zorlamam. sende yapma hastasın zaten

ayyy yazarken ne unuttum diyordummmm .... bacım naptınnnnnnnnnnnnnnn sen ?

mortileri sıraya dizmişsin randevu sistemi ile çalışmaya başlamışsın

şurda kaldı 3 haftan ... önünde seçeceğin 2 mortilik var olmadı son hafta tüm takıma karşı sarayca yaparız

kimin motivasyonu düşükmüş, kim adapte değilmiş ben günlük sporumu bile yaptım valla, aksama doğru da biraz yürüyüş yapacağım. Merak etme kaptan, geçen haftalarda kopmadıysam artik hic kopmam ben. kafam rahat en azından. Bu bile kopmamam için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…