Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oda erken diyor

Kız kardeşimin arkadaşı niye sinsi zafer olsun baya göstere göstere herhafta emekle verildi kilolar
evet istikrarın zaferi bu Ben de ilk kilo vermeye başlarken ben 93 üniversiten iki arkadaşım da biri 84 biri 79 idi.. Hadi sizde başlayın hadi gelin beraber yapalaım dedim dedim bunlar oralı olmadı sonra tek tek ikisini de geçip gittim, 74 e indim.. sonra bıraktım da yine 79küsür oldum
69 u görmeden bi daha serserilik yok

59 demek istedin sanırım, boyun kaçtı acaba

Hayırlı olsun şerim ..
Yavruşa kim bakıyor canım ?
kv geldi cumartesi günü. ona emanet ettim. içim rahat aebenim.
ama minik kuzumun kokusunu özlüyorum. ayrılmak zor geldi biraz ama iyiyim. allahtan bana aşırı bir düşkünlüğü yok henüz. umarım ikimizde zorlanmadan atlatırız ilk aşamayı.
geçen hafta onu babasıyla amcasına yolladım. 2 saatliğine. döndüğünde beni görünce yüzünde güller açmıştı. sanırım aynı tepkiyi verecek akşama kuzum benim

daha iyi bir fırsat çıkar cnm inşşş karşınaa
içine sinen başka bir ev mutlaka bulursunn

arabanızda hayırlı olsun

bakıyoruz canım acelemiz yok ev konusunda
hayırlı olsun dileklerin için teşekkürler. 2. araç iyi oldu benimki çok minik,bişi sıgmıyor, bana bile yetmiyor bazen
bayramda memlekete gittik onunla. oh be kocaman bagaj geniş iç hakim nefes aldık valla

Hayırlısı olsun canım, krediler düşecek deniliyor, daha iyi olmuş almamanız. Bizde düşünüyoruz da nasip

canım 190 bin kredi çekiyorsun. geri ödemesi 450 bin tl den fazla çıkıyordu
canımızı sıkıldı çok. kredi faizleri oldukça yüksek çıktı zaten. biraz daha toparlayalım kendimizi, daha çok peşinat olursa hem daha uyguna gelir ev dedik

Afiyet olsun canım gayet güzel

Beni de biriyle eslestirebilirsin abla bilemedim kim olsun :))
Sporumu da yazayım unutmadan 135 dk sürdü 2 ile çarpıyoruz sanırım araları okuyamadım 170 puanımı yazdirayim Ahu060812

Canım ne oldu hayırdır

halası artık gelmek istemiyormuş ama daha çok erken

ayyy sinirlerim zıpladı yine 3-5 hasta kaydettim,eski dr ları telefonla arayıp ikna edip geri almış.
istifa edecem şuaile hekimliğinden ama ucunda gece nöbeti korkusu var.

ayyy çok sinir bozucu bu ne saçma iş,bi hakkaniyeti olmalı bu işin,böyle nereye kadar giderki
aile hekimi olmazsan nerede çalışıyosun daktırım

begum75 toplumsağlığı merkezinde çalışabilirim lakin onlarda bu ara devlet hastanesine acile çekiliyorlar sorun benim için.
derinnn bi nefes alıp yola devam.
Acilde çok yoğun ve yorucu oluyor canım Allah kolaylık versin her mesleğin zorluğu büyük Kardeşimde hemşire yeni mezun atandı şimdi yerleşmesini bekliyoruz ve sanırım önce acile veriyorlarmış çok zor diyordu

Aa kaç yaşındaydı ki psikolojik olmasın

benimle yaşıt nil

begum75 toplumsağlığı merkezinde çalışabilirim lakin onlarda bu ara devlet hastanesine acile çekiliyorlar sorun benim için.
derinnn bi nefes alıp yola devam.

allah gönlüne göre versin,inşallah toparlarsın hasta sayını da orda devam edersin

kardeşin atandı demek,çok sevindim,hayırlı olsun,allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin,nerde çalışcak peki bellimi?

Sağol Begüşüm Allah razı olsun Nasipse araçla 15-20 dakika gideceği mesafede çalışacak inşallah bu sefer çok yorulmayacak yollarda

Aynen zoruna gidiyor. Hiç bir yerde huzur yok baba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…