Ekle canım ekleYaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim
aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.
AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812 300/320/195
@igdedali 210/350/274/231/194/165
Nefs 150/120/90/90
@60kiloyum 90/240/120/90
@Antepia27 60/60
Bonus 25/121/40
@koza16
@ecemavi 160/120/60/60/204
Nego 60/60/120/120/120
irmae 170/300
White Lily 140/126
@kuzularinannesi
@DelyDoly
@Betulina
@kelebekolacam90/90
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia 230/255/342/144
suspushanimcim 150/110
@_SARAYCA_ 180/60/120/40
@ada81 150/160
@Efser 60/140/120
ErSeSi 60
@masumm 90/180
saydin78 150
@Sherrysherrylady 72
@MorVampirella 340/300
mimu88 120/120
begum75
@Lunya 120/306/366/255
nehirnil111
@Daydream- 90/130/150/190/120
Hah aynen, ben mesela dedim ki annesi evimize gelip tartıştı laf saydı tabi bende karşılık verdim. Ama annesi haksızdı, hani kim duysa öyle dedi buna kp de dahil. Esime bana de ki annem o gün ayıp etti haksızdı, hatalıydı ama benim hatırım için yine konuşmaya devam et , ederim dedim. Ama asla demedi bunu . O zaman ölene kadar affetmiyorum hakkımı da helal etmiyorum, sakın merhabadan ötesini bekleme benden dedim.
Çıkmadan menü yazayım. Gece yatıya misafirim var belki yazamam.
ÇARŞAMBA MENÜ
SABAH
kavun
KAHVALTI
Vegan dürüm :)))
göbek marul içine peynir, domates, yeşillik
3 cevuz
ARA
2 kuru kayısı
ÖĞLEN
tavuk
zeytinyağlı kabak
acı biberli yoğurt
AKŞAMA
zeytinyağlı taze fasulye
acılı yoğurt
salata
2 lt su
Ausencia @Efser saydin78
Aynen böyle de söyledim, haksızlar deyince gidip bakın siz haksızsınız diyecek halim yok dedim. Birde kendi ailesi yüzünden hiç bir suçları olmadığı halde benim aileme cephe almaya başladı, kendince intikam alıyor. Ablaların senin beynini yıkıyor diyor neler neler. Kısaca burnundan kıl aldırmıyor.ya işte bunun güvenini alamıyorlar ... hani haksız deseler ..oturup sabaha kadar anasını babasını çekiştirecek değilsin .
doğru cümlelerle bir daha anlat .
Haklı olduğumda ve bana evet sen haklsın canım , ama anne baba işte , ben onlara kızıp haksızın diyemem dediğinde ... ben senden güç alıp daha da kavga etmeyeceğim onlara ..aksine belki de şimdi olduğu kadar rahatsız etmeyecek olaylar beni gibi mesela ..
Abla hepimiz her gün o konuya girip sporumuzu yazsak sadece sende yorulma
Aynen böyle de söyledim, haksızlar deyince gidip bakın siz haksızsınız diyecek halim yok dedim. Birde kendi ailesi yüzünden hiç bir suçları olmadığı halde benim aileme cephe almaya başladı, kendince intikam alıyor. Ablaların senin beynini yıkıyor diyor neler neler. Kısaca burnundan kıl aldırmıyor.
Gerçi biliyormusun ailesi ile ilgili konu son aylarda eskisi gibi canımı sıkmıyor, ha arada aklıma geliyor ama tın diyorum aklıma gelince. Şu an sadece eşimin sevgisini şefkatini tatlı dilini istiyorum, gerisi boş.
kuzum sen hiç spor yapmıyor musun, bizim takımdasın ya, hatırlatayım dedim
Ne zaman yazıldım takımabu hafta spor olayım sıkıntılı kuzu spora başlıyorum ama cumartesi sınavım var o yüzden zamanım yok inşallah hafta sonundan sonra sıkıca sarılacağım sporsuz kilo veremiyorum zaten
bu 2 gün 1 er saat yapsan bizim hatırımıza
bu konuda seni destekliyorum
Ay kahkaha attım, kaşlarım çatık aynen eşimin yanında özelikle arabadaNe güzel işte ... bence önemli kısmı halletmişsin kafanda ... başkaları için huzursuz olmak kısmını .
Şİmdi o şefkati de yakalayacaksın hissediyorum ben .
Kaşın kalkık , suratın asık belki de farkında değilsin ...
Ilk menü bildirimim
Sabah ( saat: 8 )
1 yumurtalı peynirli omlet
1 domates
1 salatalık
6 tane siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen (saat :12 )
Yarım kase yoğurt
3 çatal menemen
1 ceviz
Akşam (saat : 18 )
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yeşil fasulye
Salata
2 lt su
Akşam da sadece 1 bardak çay içebilirim...
19 temmuz
Kahvaltı : Biberli, peynirli, domatesli yağsız tost ( t.b ekmeği )
Ara: 2 kuru incir, şekersiz çay
Öğlen : Taze fasulye, yoğurt, karpuz
Ara : Diyet bisküvi, şekersiz çay
Akşam : Şekersiz sütlü türk kahvesi
Spor: 25 dakika jillian
15 dakika sguat girl karın egzersizi
15 dakika pilates karın egzersizi
Su: 2 litre
Sende artık 75 li Atın , midilli kardeşi olursun aus
Açım yav
Bir kase yoğurt yiyim bari, aksam yemeği yemedim nasılsa
Şimdi yiyorum, pul biberli limonlu. Napıyım cumaya artı çıkarım diye ödüm kopuyor.triplim :)) sanırım bu toparlanmış menün ... çünkü çok saldım diyordun ..ortada salınmış bir durum göremedim ..
sadece öğle ve akşam yer değiştirse ... yani bu iki öğünden biri az olacaksa bu mutlaka akşam olmalı ... bu iki öğünden birinde karbonhidrat olacaksa bu mümkünse öğlen olmalı .
veee spora da başladın mı bu iş tamamdır
Eeeeee akşam bi şey yemedin sonra açım yavvvvv ... artık yiyemezsin de geç kaldın :)))
ben olsam bi kasecik yoğurt yerdim en azından .
Spor süper
Ahhh bacım ahhhh kendilerini at gadan sanıyorlar bir de , daha biz saymıyoruz bunlara ne oluyooo
Öğrenmişmiyim artık ne :))))bak bunu görmeden ne yazmıştım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?