Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaptigim ve kaydetmedigim listeyi gecmiste ararken gecen hafta yazdigim bir mesaji gordum.
Sizinlede paylasim dedim

aeben diyordun ya hani bende bunu ekliyim favorilere ilerde lazim olucak ins.
Ekle canım ekle mezun oldugunda tekrar burayada eklede muslukları açalım beraber . Çok güzel yazmışsın , olay sadece kilo değil hayatın her alanı ...
Çiçeklerin bol olsun

Kasırgalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

Hala gerideyiz.
Kasırgalar uçuyor , bizi ezip geçtiler diyen rakiplere kulak tkayın ..havlu atalım diye yapıyorlar ama bu sefer fark çok az ... hade bakem .... herkes spora

nehirnil111 begum75 bi 50 point getirin bari annem ...

saydin78 nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ?

ErSeSi hadi sende ...

suspushanimcim um sende mola verdin ...aaaaa hadi ama ... sonra tartı oynamıyor

ya işte bunun güvenini alamıyorlar ... hani haksız deseler ..oturup sabaha kadar anasını babasını çekiştirecek değilsin .
doğru cümlelerle bir daha anlat .
Haklı olduğumda ve bana evet sen haklsın canım , ama anne baba işte , ben onlara kızıp haksızın diyemem dediğinde ... ben senden güç alıp daha da kavga etmeyeceğim onlara ..aksine belki de şimdi olduğu kadar rahatsız etmeyecek olaylar beni gibi mesela ..

böyle tamamlarsan gerçekten gayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet güzel .
bakalım sabaha bir şeyler eklenmiş gelecek mi ?
bir tek sabah kavun demişsin ya .. yanında mutlaka yoğurt ya da sütle meyve ye sabah kahvaltıda

Aynen böyle de söyledim, haksızlar deyince gidip bakın siz haksızsınız diyecek halim yok dedim. Birde kendi ailesi yüzünden hiç bir suçları olmadığı halde benim aileme cephe almaya başladı, kendince intikam alıyor. Ablaların senin beynini yıkıyor diyor neler neler. Kısaca burnundan kıl aldırmıyor.
Gerçi biliyormusun ailesi ile ilgili konu son aylarda eskisi gibi canımı sıkmıyor, ha arada aklıma geliyor ama tın diyorum aklıma gelince. Şu an sadece eşimin sevgisini şefkatini tatlı dilini istiyorum, gerisi boş.

Abla hepimiz her gün o konuya girip sporumuzu yazsak sadece sende yorulma

canım o karışabilir iyice .. yazmayı unutan olur ... buraya yazar sadece ...
sizler tek mesaj spor bildirimini yapın ahuya ... sanki aksama olmayacak gibi ...

hadi bakem bu akşamda bol point bekliyorum senden ve tartını acayip merak ediyorum ...tartıldın mı hiç spordan sonra ?

Ne güzel işte ... bence önemli kısmı halletmişsin kafanda ... başkaları için huzursuz olmak kısmını .
Şİmdi o şefkati de yakalayacaksın hissediyorum ben .
Kaşın kalkık , suratın asık belki de farkında değilsin ...

kuzum sen hiç spor yapmıyor musun, bizim takımdasın ya, hatırlatayım dedim

bu 2 gün 1 er saat yapsan bizim hatırımıza

bu konuda seni destekliyorum

nehirrrrr şu mesajlara 20 dk spor yapılmaz mı yahu ?
insan uyumadan yapar yine yapar ...

@_SARAYCA_ menüne bayıldım ahretliğim

Ay kahkaha attım, kaşlarım çatık aynen eşimin yanında özelikle arabada çünkü hep arabada geriliriz. Hatta benim küçüğün kaşlar da aynen çatılıyor, anası kılıklı diyor napıyım çattırmasın, mutlu etsin. Ya hu bir pikniğe, bir güzel söze tav olan kadınım ben çok zor değil yani

triplim :)) sanırım bu toparlanmış menün ... çünkü çok saldım diyordun ..ortada salınmış bir durum göremedim ..

sadece öğle ve akşam yer değiştirse ... yani bu iki öğünden biri az olacaksa bu mutlaka akşam olmalı ... bu iki öğünden birinde karbonhidrat olacaksa bu mümkünse öğlen olmalı .

veee spora da başladın mı bu iş tamamdır

Eeeeee akşam bi şey yemedin sonra açım yavvvvv ... artık yiyemezsin de geç kaldın :)))

ben olsam bi kasecik yoğurt yerdim en azından .

Spor süper

Sende artık 75 li Atın , midilli kardeşi olursun aus

Ahhh bacım ahhhh kendilerini at gadan sanıyorlar bir de , daha biz saymıyoruz bunlara ne oluyooo

Şimdi yiyorum, pul biberli limonlu. Napıyım cumaya artı çıkarım diye ödüm kopuyor.
Sen bana yarın ne yiyeyim onu söyle kaptan

White Lily huuuuuuuuuuuuu bi hızla geldin yoksun ? aus sopası mı istiyor canın yoksa .... mortin mimu88 da

irmae yı sormuştunuz bugün bir mesajda ... kendisi bu hafta elde olmayan sebeplerle izne ayrılacak

yine mümkün olduğunca gelme sözü var ama bakalım ... en kısa zamanda da geri gelecek inşallah .

Nefs kuzum kırkladın her yeri yeteeeer da ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…