Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yapıyordum normalde zaten canım ama maratonumu yazayım sen karar ver akşamları 7 gibi evdeyim dün yemek yaptım mutfağı toparladım saat 9 buçuk oldu sonra ders çalıştım 11 gibi uyudum. Bu akşam pazartesi yıkadığım çamaşırlarımı katlayacağım annemlere kayısı götüreceğim yemek yiyip ders çalışacağımyarın arkadaşın doğum günü var davet edecek yüksek ihtimal hediye bakıp oraya geçeceğiz cuma zaten full ders son gün çünkü yürümeye gelirsek günde en az yarım saat yürürüm onda sıkıntı yok sayılırsa cumartesi ve pazarda hep dışarıdayım yürümek olacaksa kazanırım bunu Çocuksuzum ama hayatım çok yoğun neden anlamıyorum yetişemiyorum hızlı olduğum halde hayatım benden hızlı akıyor sanki

akşam görüşeceigm arkadaşımı aradım ben diyetteyim yemek yemiycem kahve içeriz dedim
oda bende tatilde 2 kilo adımm akşam yemiyorum dedi
kahve soda içeriz dedim
başkada birrşey gelmeid aklıma

kazandıgımız parayı yiyemiyoz laa

cnm ne için kullanacaksın ?
etkileri varmı insülinin bi kontrol sonrası kullanmak daha mantıklı bence
Bende genel olarak var abur cubur tüketme aşırı şeker tatlı ihtiyacı bazen doymak bilmiyorum falan hastalığımında etkisi ama neyse kullanmayacağım doktora gidersem bir sormakta fayda var dediğin gibi kuzum yan etkileri fazlaymış uğraşamam şimdi mide bulantısıyla bağ ağrısıyla

hepsi yapmıyor o yan etkileri , şua kullandıgımda olmuyor ama
insülin gerçektn hissettiriyor kendisini
mesela ben uykudan kalkıp direk yemeye sarıyorum

gece yiyorum , misal saat 9-10 gibi akşam koltukta uyukladım ya
uyanıp mutfaga yöneliyorum
tatılı istegi , uyku istegi bunlar hep belirtileri
ama bir test yaptırmakta fayda var canım

ha birde kh ve tatlı yediginde agızda acımtırak bir tat kalıyor

Bende o uyku hali hep var maalesefdirek koşmam zaten amerikan mutfaklı evim kalktığım an yiyebilirim hiç zorlanmam tatlı isteği başıma bela

Kazandığın parayı yiyememek bu olsa gerek

Hoşgeldin canım takımın en yaşlı si ve en kilolu olanı yim adım fatma
Pek verecek kilo yok 1 2 ayda halledersin umarim
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Inşallah veririm çünkü sıfırım resmen hiç isteğim yok ne oldu anlamadım
Dünden bu yana sizlerin sayesinde biraz toparlandim iyi olacak inşallah.

Ilk menü bildirimim

Sabah ( saat: 8 )

1 yumurtalı peynirli omlet
1 domates
1 salatalık
6 tane siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 kuru kayısı

Öğlen (saat :12 )

Yarım kase yoğurt
3 çatal menemen
1 ceviz

Akşam (saat : 18 )

2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yeşil fasulye
Salata

2 lt su
Akşam da sadece 1 bardak çay içebilirim...

Güzel güzel kıyafetler alırsın öyle düşün

Akşam yürüyüşüne çıkamıycam küçük kuzumun ateşi var inşallah bulaşıcı bir hastalık değildir maalesef parklardan Suriyeli çocuklar yüzünden hastalık bulasmaya başladı iyice artmış. El ağız ayak hastalığı ve kızamık özellikle. Bizde her gün parktayız. Canım çok sıkıldı. İşin bir kötü yanı da bende hiç bulaşıcı hastalık geçirmemişim risk altındayım.

Yok canım kıskançlık hayatımı felç etme derecesinde değil, benim sıkıntım ağzının ayarının olmaması, argo konuşması ağır konuşması ki benim için çok önemli bir konuydu, böylede değildi sonradan oldu. Eşimle tanışıp evlendik, hayata bakışımız aynı olduğu için sevdik birbirimizi. Aynı değerlere önem verdiğimiz için. Esimin sonradan içinden başka bir adam çıktı. İşin tuhafı da dışardan çok tatlı dilli, güler yüzlü ve yumuşak başlı görünmesi, kimse bana inanmaz asla.

Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz ayniyiz benim oğlum da 5 gün ateşli gezdi enfeksiyon kapmış çocukları dışarı çıkaramaz olduk

Niye kullanmıyorsun canım, benim en son gittiğim doktora ablamda gitti. İyi bir doktor. İnsülin direnci çıktı ablamda da , diyetisyene gitti hastanenin. Ama doktor vermemiş ilaç, endokrin uzmanına yönlendirmiş, o verir diye vermedi sanırım. Kullanmak daha iyi değil mi ?

Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz ayniyiz benim oğlum da 5 gün ateşli gezdi enfeksiyon kapmış çocukları dışarı çıkaramaz olduk
Ya çok geçmiş olsun. 2.5 yaşında, neren ağrıyor diyorum ama göstermiyor. Ne yapsam ki acile mi götürsem yarını mı beklesem?

Ya çok geçmiş olsun. 2.5 yaşında, neren ağrıyor diyorum ama göstermiyor. Ne yapsam ki acile mi götürsem yarını mı beklesem?
Devam ederse götür canım boğazında iltihap da olmuş olabilir o da ateş yapar ve anlamazlarmış. Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen anlamamıştı boğazından olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…