- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben yapıyordum normalde zaten canım ama maratonumu yazayım sen karar verbenim kadar yoğun kimse olamaz ya, hadi kızlar ben bile en azından yürüyorsam siz hayli hayli yaparsınız, özellikle 2 adet küçük çocuğu olmayanlara söylüyorum (1 çocuk olanlar uyutup yapabilir çünkü)
bu konuda seni destekliyorumbu 2 gün 1 er saat yapsan bizim hatırımıza
Zararı olsa vermez herhalde acaba kullansam mı doktor kontrolü olmadan
Bende genel olarak var abur cubur tüketme aşırı şeker tatlı ihtiyacı bazen doymak bilmiyorum falan hastalığımında etkisi ama neyse kullanmayacağım doktora gidersem bir sormakta fayda var dediğin gibi kuzum yan etkileri fazlaymış uğraşamam şimdi mide bulantısıyla bağ ağrısıylacnm ne için kullanacaksın ?
etkileri varmı insülinin bi kontrol sonrası kullanmak daha mantıklı bence
Bende genel olarak var abur cubur tüketme aşırı şeker tatlı ihtiyacı bazen doymak bilmiyorum falan hastalığımında etkisi ama neyse kullanmayacağım doktora gidersem bir sormakta fayda var dediğin gibi kuzum yan etkileri fazlaymış uğraşamam şimdi mide bulantısıyla bağ ağrısıyla
Hayırlı günler
Bende o uyku hali hep var maalesefhepsi yapmıyor o yan etkileri , şua kullandıgımda olmuyor ama
insülin gerçektn hissettiriyor kendisini
mesela ben uykudan kalkıp direk yemeye sarıyorum
gece yiyorum , misal saat 9-10 gibi akşam koltukta uyukladım ya
uyanıp mutfaga yöneliyorum
tatılı istegi , uyku istegi bunlar hep belirtileri
ama bir test yaptırmakta fayda var canım
ha birde kh ve tatlı yediginde agızda acımtırak bir tat kalıyor
Kazandığın parayı yiyememek bu olsa gerekakşam görüşeceigm arkadaşımı aradım ben diyetteyim yemek yemiycem kahve içeriz dedim
oda bende tatilde 2 kilo adımm akşam yemiyorum dedi
kahve soda içeriz dedim
başkada birrşey gelmeid aklıma
kazandıgımız parayı yiyemiyoz laa
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hoşgeldin canım takımın en yaşlı si ve en kilolu olanı yim adım fatma
Pek verecek kilo yok 1 2 ayda halledersin umarim
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Inşallah veririm çünkü sıfırım resmen hiç isteğim yok ne oldu anlamadım
Dünden bu yana sizlerin sayesinde biraz toparlandim iyi olacak inşallah.
Ayy hadi inşallahseni kendime ekuru seçtim birlikte toparlayacagiz
Güzel güzel kıyafetler alırsın öyle düşünakşam görüşeceigm arkadaşımı aradım ben diyetteyim yemek yemiycem kahve içeriz dedim
oda bende tatilde 2 kilo adımm akşam yemiyorum dedi
kahve soda içeriz dedim
başkada birrşey gelmeid aklıma
kazandıgımız parayı yiyemiyoz laa
Yok canım kıskançlık hayatımı felç etme derecesinde değil, benim sıkıntım ağzının ayarının olmaması, argo konuşması ağır konuşması ki benim için çok önemli bir konuydu, böylede değildi sonradan oldu. Eşimle tanışıp evlendik, hayata bakışımız aynı olduğu için sevdik birbirimizi. Aynı değerlere önem verdiğimiz için. Esimin sonradan içinden başka bir adam çıktı. İşin tuhafı da dışardan çok tatlı dilli, güler yüzlü ve yumuşak başlı görünmesi, kimse bana inanmaz asla.Ben senin evliliginin esinin kiskancliklari yüzünden sıkıntıda olduğunu düşündüm..asil sebep nedir bilmiyorum sadece okuduklarim..sen yururken arabayi yaninda surmesi spor yapan erkek videolarina izin vermemesi ve bunlari burada belirtmen belkide kiskanclik diye dusundurttu..senin esinin bu yaptiklarindan rahatsiz oldugunu düşündüm...sonraki yazdiklarinda esinde bu konularda dikkat ediyormuş(alanya ornegi)o zaman senden de yapmamani isteyebilir..tek tarafli talebi yok anladigim kadariyla..
Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz ayniyiz benim oğlum da 5 gün ateşli gezdi enfeksiyon kapmışAkşam yürüyüşüne çıkamıycam küçük kuzumun ateşi varinşallah bulaşıcı bir hastalık değildir maalesef parklardan Suriyeli çocuklar yüzünden hastalık bulasmaya başladı iyice artmış. El ağız ayak hastalığı ve kızamık özellikle. Bizde her gün parktayız. Canım çok sıkıldı. İşin bir kötü yanı da bende hiç bulaşıcı hastalık geçirmemişim risk altındayım.
Niye kullanmıyorsun canım, benim en son gittiğim doktora ablamda gitti. İyi bir doktor. İnsülin direnci çıktı ablamda da , diyetisyene gitti hastanenin. Ama doktor vermemiş ilaç, endokrin uzmanına yönlendirmiş, o verir diye vermedi sanırım. Kullanmak daha iyi değil mi ?Bana vermişti doktor ama kullanmadım canım zaten midem için ayrı ilaç vitaminler için ayrı ilaç kullanıyorum her gün. adı bu muydu hatırlamıyorum ama pco ya bağlı insülin direnci için verdi. Direnç mirenç anlamam dedim valla
Ya çok geçmiş olsun. 2.5 yaşında, neren ağrıyor diyorum ama göstermiyor. Ne yapsam ki acile mi götürsem yarını mı beklesem?Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz ayniyiz benim oğlum da 5 gün ateşli gezdi enfeksiyon kapmışçocukları dışarı çıkaramaz olduk
Devam ederse götür canım boğazında iltihap da olmuş olabilir o da ateş yapar ve anlamazlarmış. Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen anlamamıştı boğazından olduğunu.Ya çok geçmiş olsun. 2.5 yaşında, neren ağrıyor diyorum ama göstermiyor. Ne yapsam ki acile mi götürsem yarını mı beklesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?