Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Devam ederse götür canım boğazında iltihap da olmuş olabilir o da ateş yapar ve anlamazlarmış. Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen anlamamıştı boğazından olduğunu.
Hafif burnu akıyor gibi, yeğenlerim de boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Salgın var heralde. Kızamık falan olmasında

19 temmuz

Kahvaltı : Biberli, peynirli, domatesli yağsız tost ( t.b ekmeği )

Ara: 2 kuru incir, şekersiz çay

Öğlen : Taze fasulye, yoğurt, karpuz

Ara : Diyet bisküvi, şekersiz çay

Akşam : Şekersiz sütlü türk kahvesi

Spor: 25 dakika jillian
15 dakika sguat girl karın egzersizi
15 dakika pilates karın egzersizi
Su: 2 litre

Hafif burnu akıyor gibi, yeğenlerim de boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Salgın var heralde. Kızamık falan olmasında
Gecmis olsun canim...alnında tam saclarinin bittigi yerde kirmizi lekeler var mi??oradan basliyormus diye okumustum..bence ihmal etme hemen gotur ki ilerlemesin.

Ay hayriş Allahta seni güldürsün emi annene selam oda benim yaşımda sanırım

Geçmiş olsun eflalim çanuk geçer korktugun gibi olmaz inş .

Ben geldimmmmmmmm....

Bugünde değişik menü denedim Kobay olarak kullanıyorum kendimi resmen .

Eveeeeeeeeet bugünkü dersimiz meyvenin tartı üzerindeki etkileri

Sabah

1 kase yağsız yoğurt
Siyah üzüm ( adet veremeyeceğim ama bir avuç kadar)

Ara
Sade kahve

Öğle
1 tabak kepek unundan makarna
1 büyüüüüüük dilim karpuz

Ara
2 dlm ananas

Akşam
1 kk peynir
1 bardak domates suyu

Şu an
4 kayısı
Kahve

Su henüz 1.3 ....

Sporu ayrıca yazacağım .

Gecmis olsun canim...alnında tam saclarinin bittigi yerde kirmizi lekeler var mi??oradan basliyormus diye okumustum..bence ihmal etme hemen gotur ki ilerlemesin.
Sağol canım baktım yok çok şükür. İlaç verdim, ilerlerse gece de olsa götürürüz. Hastaneden bıktı yavrum ondan biraz da erteliyorum
Geçmiş olsun eflalim çanuk geçer korktugun gibi olmaz inş .
Sağol canım inşallah
Menü nerde

Sağol canım baktım yok çok şükür. İlaç verdim, ilerlerse gece de olsa götürürüz. Hastaneden bıktı yavrum ondan biraz da erteliyorum

Sağol canım inşallah

Menü nerde

deniyoruz işte canom ... bu kadar meyve ile sabaha tartı ne çıkacak ... ve tabii bu deneme de araya karbon alarak bir dengeleme mekanizması oluşturdum .. hep bilimsel çalışıyorum heeep

deniyoruz işte canom ... bu kadar meyve ile sabaha tartı ne çıkacak ... ve tabii bu deneme de araya karbon alarak bir dengeleme mekanizması oluşturdum .. hep bilimsel çalışıyorum heeep
Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)

Aslında adil bir dışardan gözün değerlendirmesi çok önemlidir evlilikte .
Ailesine öfkeli olduğunu o abi ile paylaştığının çeyreği kadar seninle paylaşsa keşke ..
yani şunu bilse , sana ailesinin haksız olduğu yerleri kabullendiğinde ...gidip kapılarına dayananıp kavga etmesini beklemiyorsun ... evet haklısın şu şu şu konuda çok haksızlar denilmesini duymak bile rahatlıyor insanı

şerim şerim yeşilli şerim ... kasırga takımını sporda bi başına bırakan şerimmmm .
haftaya her şey yoluna girdiğinde , hem düzenli menü hem spor beklediğim şerim ... 68 görme partisi yapacağız yaz bitmeden şerim

Tamam tatlım o zaman , bir süre de bu şekilde doğru etiketlenmiş deneyelim .. benim de tek hesabım hak geçmesin ... belki aralarda yazmayıp , spor tek mesajda bildirilirse daha düzenli olur

Hah aynen, ben mesela dedim ki annesi evimize gelip tartıştı laf saydı tabi bende karşılık verdim. Ama annesi haksızdı, hani kim duysa öyle dedi buna kp de dahil. Esime bana de ki annem o gün ayıp etti haksızdı, hatalıydı ama benim hatırım için yine konuşmaya devam et , ederim dedim. Ama asla demedi bunu . O zaman ölene kadar affetmiyorum hakkımı da helal etmiyorum, sakın merhabadan ötesini bekleme benden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…