Sen zaten süpersin maşallah. 4 çocuklu fıstık bir hatun oldun üstüne her günde spor yapıyorsunBende iki adet var ne yapacağız simdi
Hafif burnu akıyor gibi, yeğenlerim de boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Salgın var heralde. Kızamık falan olmasındaDevam ederse götür canım boğazında iltihap da olmuş olabilir o da ateş yapar ve anlamazlarmış. Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen anlamamıştı boğazından olduğunu.
Sende artık 75 li Atın , midilli kardeşi olursun aus
92 li at kadar oldum diyorum ....
85 li çıkıp ... at asıl benim diyor ...
ben neyim la o zaman ?
Gecmis olsun canim...alnında tam saclarinin bittigi yerde kirmizi lekeler var mi??oradan basliyormus diye okumustum..bence ihmal etme hemen gotur ki ilerlemesin.Hafif burnu akıyor gibi, yeğenlerim de boğaz enfeksiyonu geçiriyorlar. Salgın var heralde. Kızamık falan olmasında
İsterem tabeaeben bizim takimda zaten..bacisiyla rakip degil ekuri olmak ister..degil mi :))
Ay hayriş Allahta seni güldürsün emiAyy bu aradaAusencia araya laf girdi ne altacaktım sana. Dün akşam bizim takımdan bahsettim anneme. Senden falan konuştuk. Yaşını sordu senden 2-3 yaş küçük dedim. Utanmıyor musun anan yaşındaki kadınla yarışmaya dedi. Anne o kadın beni her hafta baskülde eziyor diyemedimmmm
Geçmiş olsun eflalim çanuk geçer korktugun gibi olmaz inş .Akşam yürüyüşüne çıkamıycam küçük kuzumun ateşi varinşallah bulaşıcı bir hastalık değildir maalesef parklardan Suriyeli çocuklar yüzünden hastalık bulasmaya başladı iyice artmış. El ağız ayak hastalığı ve kızamık özellikle. Bizde her gün parktayız. Canım çok sıkıldı. İşin bir kötü yanı da bende hiç bulaşıcı hastalık geçirmemişim risk altındayım.
Sağol canım baktım yok çok şükür. İlaç verdim, ilerlerse gece de olsa götürürüz. Hastaneden bıktı yavrum ondan biraz da erteliyorumGecmis olsun canim...alnında tam saclarinin bittigi yerde kirmizi lekeler var mi??oradan basliyormus diye okumustum..bence ihmal etme hemen gotur ki ilerlemesin.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun eflalim çanuk geçer korktugun gibi olmaz inş .
Menü nerdeBen geldimmmmmmmm....
Bugünde değişik menü denedimKobay olarak kullanıyorum kendimi resmen .
Eveeeeeeeeet bugünkü dersimiz meyvenin tartı üzerindeki etkileri
Sabah
1 kase yağsız yoğurt
Siyah üzüm ( adet veremeyeceğim ama bir avuç kadar)
Ara
Sade kahve
Öğle
1 tabak kepek unundan makarna
1 büyüüüüüük dilim karpuz
Ara
2 dlm ananas
Akşam
1 kk peynir
1 bardak domates suyu
Şu an
4 kayısı
Kahve
Su henüz 1.3 ....
Sporu ayrıca yazacağım .
Sağol canım baktım yok çok şükür. İlaç verdim, ilerlerse gece de olsa götürürüz. Hastaneden bıktı yavrum ondan biraz da erteliyorum
Sağol canım inşallah
Menü nerde
Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)deniyoruz işte canom ... bu kadar meyve ile sabaha tartı ne çıkacak ... ve tabii bu deneme de araya karbon alarak bir dengeleme mekanizması oluşturdum .. hep bilimsel çalışıyorum heeep
Harika olurdusorunların ortasında kör sağır oldum. Birinin yönlendirmesine ihtiyacım var. Gerçi yazmıştım bir aile dostumuzdan yardım alıyoruz, çok kötü bir akşam sonrası o ablaya mesaj atmıştım, ben gidiyorum bu evden aklıma sen geldin diye. Ailem vs değil o abla geldi aklıma çünkü Allah onu düşürdü aklıma. Bir yıldan fazla oldu, karı koca çok faydaları oldu, onlar haremlik selamlık oturur, kadin benimle adam eşimle çok konuştu ayrı ayrı. Esimin çok sevdiği bir abi hani benim tanıdığım kişiler de değillerdi. Bir kaç kere görmüştüm ve bu abla sorunlu çok evliliğe yardım ettiğini anlatmıştı, aklımda kalmış işte. Yalnız katı koca ikiside hem eşim yönünden hem ailesi yönünden hep beni haklı buldular, tabi bana da sabret dediler. Hatta abi eşime çöl sinirlendi sözünü dinlemiyor burdan taşınmıyor diye. Eşimle konuşmayı ona akıl vermeyi bıraktı, eşim de iyice coştu o dönem, ablaya rica ettim lütfen abi gitsin ve eşimle bir kez daha konuşsun diye çünkü eşim onunla konuşunca düzeliyordu. Ricam üstüne konuştu eşimin iş yerine gidip, eşim de onun telefonlarını açmıyor kaçıyordu çünkü, resmen baskın yaptı abi :) o gün öğlenden akşama kadar konuşmuşlar, eşim aslında ailesine çok öfkeliymiş, işte benimle ilgili şikayetlerini söylemiş vs abi demiş ki bak karın psikiyatriste gidip boşuna ilaç kullanmıyor, evliliğiniz için yapıyor bunu. Kendinde hata görmese iyileşmek için uğraşmaz ama tek başına da olmaz senin de gitmen tedavi olman lazım demiş, ama gel gör ki eşim onu bile dinlemedi.
Kp le de konuşmuş, gelinin olmasa o yuva yıkılırdı, sen eğer onların mutluluğunu düşünüyorsan, elinı ayağını çekersin taşınmalarını sağlarsın, rahat bırakırsın demiş. Sonuç ne eşim ne kp dinlemediler onu. Sorun yokmuş gibi yaşamaya devam ediyorlar
Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu :)
selam kızlar nasılsınız.
bu ara işyerine alışma düzenim yüzünden çok düzenli ve düzgün menülerim yok. ama en azından akşamları hafif ve erken atlatmaya çalışıyorum.
kilom sanırım bu hafta sabit gelecek.
dün spor yapamadım. işyerinde çok yoruldum bitkindim. erkenden uzandım. dinlenmekte lazım zaten dimi.
reglime de bir hafta kalmış, sabit mabit bu şekilde atlatayım inşallah 1 haftaya kadar daha düzgün menülerim de olabilecek.
işyerine gelen yemeğin bana uymadığını mümkünse yemek parasını alabileceğimi söyledim.
tamam denildi.
paso kızartma ve karbonhidrat. ben bu şekilde yiyemem. işçiler ile aynı menü yanlış birşey.biz oturarak çalışıyoruz dedim.
önce mırın kırın edildi personel sorumlusu tarafından. şimdi de ok diyor. bakalım.
kendi menümü hazırlarsam daha güzel olacak.
Ausum bende geçmişi okuyorum genel bi aksilik olmazsa.dediğin gibi ayrı başlıkta beni etiketleyerek yapılan bildirimler işimi görür.bide spor günlüğüne uğraşma zaten bizim için yeterince çaba harcıyorsun.hani benim korkum yanlış olup hak geçmesi elimden geldiğince yaparım herkes pointini hesaplarsada sorun kalmaz
Hah aynen, ben mesela dedim ki annesi evimize gelip tartıştı laf saydı tabi bende karşılık verdim. Ama annesi haksızdı, hani kim duysa öyle dedi buna kp de dahil. Esime bana de ki annem o gün ayıp etti haksızdı, hatalıydı ama benim hatırım için yine konuşmaya devam et , ederim dedim. Ama asla demedi bunu . O zaman ölene kadar affetmiyorum hakkımı da helal etmiyorum, sakın merhabadan ötesini bekleme benden dedim.Aslında adil bir dışardan gözün değerlendirmesi çok önemlidir evlilikte .
Ailesine öfkeli olduğunu o abi ile paylaştığının çeyreği kadar seninle paylaşsa keşke ..
yani şunu bilse , sana ailesinin haksız olduğu yerleri kabullendiğinde ...gidip kapılarına dayananıp kavga etmesini beklemiyorsun ... evet haklısın şu şu şu konuda çok haksızlar denilmesini duymak bile rahatlıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?