kaptanımız kırmızıgül şu ara takımda herkes yoğun azeri ev arıyor meyve minnoş kadro işi için uğraşıyor nev de öğretmen karne zamanı malumm saferanın eşi hasta yani 3 kişide izinli kırmızımda birazdan gelir inş hepimizin işleri bir an önce düzelirde eski hareketliliğimize bir an önce ulaşırız
canim aksama ben buraya eklerim sende alinti yaparak doldurursun formuteşekkür ederim hoşbulduk
nereye eklenecek bu form peki?
kaptanımız kırmızıgül şu ara takımda herkes yoğun azeri ev arıyor meyve minnoş kadro işi için uğraşıyor nev de öğretmen karne zamanı malumm saferanın eşi hasta yani 3 kişide izinli kırmızımda birazdan gelir inş hepimizin işleri bir an önce düzelirde eski hareketliliğimize bir an önce ulaşırız
canim aksama ben buraya eklerim sende alinti yaparak doldurursun formu
beni andigini duydum geldim ablacimm
takımda bir kişilik boş yer varmı kaptan
canim takimda suan 8 kisiyiz arkadaslar 3 kisi davet etmis..11 kisi oluyoruz..tek bir yerimiz kaldi onuda izinden donecek olan arkadaslar icin ariyorum...ama sen dersen onlar gelince ben cikarim..elbet senide alabiliriz ozaman takima...onlara soz verdim cunki yerlerini tutucam diye...
ganfedim sen nasilsin...
dogacim, azericim..liste icin ellerinize saglik kizlar...
bende simdi ise geldim..kadin sigara icmeye kalkti bende firsati bulmusken burasi ne durumda diye bir bakim dedim..
kizlar aramiza iki arkadas davet edildi..kimler onlar haberiniz varmi??
ben birazcik fransiz kaldim bu hafta:26::26:
tamam izindeki arkadaşlar geldiğinde ayrılırım sıkıntı olmaz
canim takimda suan 8 kisiyiz arkadaslar 3 kisi davet etmis..11 kisi oluyoruz..tek bir yerimiz kaldi onuda izinden donecek olan arkadaslar icin ariyorum...ama sen dersen onlar gelince ben cikarim..elbet senide alabiliriz ozaman takima...onlara soz verdim cunki yerlerini tutucam diye...
tamam izindeki arkadaşlar geldiğinde ayrılırım sıkıntı olmaz
kizlarr...hani isyerinde bir arkadasim cambridge dieti yapmaya baslamisti ya..dun bir hafta oldu ve tam 4 kilo vermis....bende yapmayi dusunuyorum..sali gunu bende arayip randevu yapicam...bakalim ne olacak...baya tuzlu haftada 52 euro urunlerini almak icin...tatile giderkende yanimda gotururum diyorum...
doktor demis..ilk hafta enaz 3.5 kilo verirsin sonraki haftalarda enaz 1.5 kilo diye....ama ben sporda yaparsam daha cok olur diye umud ediyorum...
tamam canim, sende aramiza hosgeldin ozamansenin kac kilo vermen gerekiyor?
sayiyi asmamaya dikkat edelim ablacim...soz verdigimiz kisiler gelince nasil izah edecegiz sonra:78::78:davet ettik ama geleceklermi bakalım
pahalı yaaa hemde tadı nasıldırki içiceein
hoş bulduk canım tşk ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için beni hatırlarsanız 4. takımdaydım meyve ve minnoşla birlikte bir süre ara vermek zorunda kaldım seminerlerim yüzünden il dışındaydım sürekli sabah tartıldım 66.100 kilodayım önce 60 kilo sonrada 56 veya 57 kilo olmak istiyorum ama kaç aydır 66 kiloda kaldım bende diyetisyene gidiyorum şimdilik çok iyi gidiyor harika bir diyetisyenim var çok kısa sürede diyetisyenimin yardımı sizinde motiveniz ile çok kısa zamanda kilo vereceğime inanıyorum
anladim canim..insallah hep beraber kurtuluruz fazlaliklarimizdan..sukur yolun cok uzun degilmis.canim sen karne alarak ayrilmadin ama demi takimdan...cunku yeni kural cikti..karna alarak cikani 6aydan once takima geri alamiyoruz..
yok canım ne karnesi inş o zamanda gelir zayıflar karnemi alır mezuniyetimi kutlarız:)))) işimden dolayı ayrılmıştım geçiçi süreyle ama takımda çok yeni kişiler vardı baktım beizim kızlar burda bende buraya geldim
anladim canim, ozaman seni korkmadan takima alabiliriz...cunku meyve ve minnosun bize katilmasi baya bir ses getirmistti..ondan sonrada kural kondu
öylemi bilmiyordum evet o arkadaşlarımızın karnesi var takımdan mezun olarak ayrılmışlardı ama hedef kilolarına ulaşmamışlardı neden sıkıntı oldu anlamadım neyse inş bende alırım o karneden pek bi hefeslenmiştim karneleri görünce:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?