• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.:77:alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.:52:oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.
yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.
Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.
nevcim yaptigimiz sporlari özelden yazacagiz demi canim.
birazdan kalkip spor ypicam insallah.kendimi toparlamam lazim.spor yapmak istiyorum yine eskisi gibi.:84:
Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorum :27:

Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.

Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorum :27:

amin canim.sizlerden göreceksiniz bu güzel duygulari insallah.
daha simdi bu mesaji yazarken kizim bana elma dudagim benim dedi.oyy kurban oluyum:69:.

o zaman ben kalkayim ne zamandir yapmadigim lesliemi yapayim,ondan sonrada dünkü sporumla beraber sana özel mesajdan gönbdereyim

günaydın doğaaaaam........güzel memleketimde havalar nasssıll..:97:..çıktımı yazın nimetleriii....biz görmüyoz:25: sen ye bizim yerimizeeee..........:39:.

çok merak ettik seni........iyi ki geldin minik meyvişim beniim....:90::90:...annenler izmitin neresinde eltim alikahyada oturuyor....

üçyol mevkiinde oturuyor annemler saferanım alikahya biraz uzak bize gerci orası carsıyada uzak :1:

:48::48::48::48::48::48::48:[/QUOTE]
izmitte bir gün buluşuruz belkiim....kim biliiir.....
:16:
saferanım gecmiş olsunn ufaklığınaaaa :16:

13.06.2011 tarihli 7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=7 :16:
MEYVENULL=0 :53:
SAFERAN=10 :42:
JULİA=2 :19:
DOĞA3=11 :65:
AZERİKIZI=5 :59:
KARÇİÇEĞİ71=11:65:
MİNNOŞPRENSES=10 :64:
GANFED=5 :59:
NEV81=6 :26:
ilk defa birinciliğe bu kadar yaklaşmıştım amaaaaaaaa.............:25:
Canlarım ya,bu arada bir durum var kişisel,ailevi..Açıklarım bi ara.Benim için güzel kalplerinizle dua eder misiniz?Çıktım ben bebişler :emir_bebek:
dualarımız seninle tatlım ..hayırlısı neyse olsun hakkınızda....
ayyy kizlar..sitenin yeni hali igrenc olmus..dogru duzgun alinti ettigim msjlara cvp bile yazamadim..ne bu....birde cok yavas siteee

kizlar..4.takimla yaris yapmiyoruz...hasretim msj birakmisti..bazi kizlar tatildeymis..oyuzden yaris yapamiyoruz..anca tatilden sonra artik...ama illa yaris istiyoruz derseniz 2.takimda kardes takimimiz..onlarlada yari yapabiliriz...onlarda kabul ederlerse tabiki
olabiliiir................neden olmasın gülüüüm......geçmiş olsun canım şimdi nasılsın....

Canlarım ben yatıyorum,yarın görüşürüz inşallah sağlıkla.Öpüyorum güzel yanaklarınızdan :16:

benim listede belli metobolizman yavaşlamış hızlandırmak için 2 haftalık bir liste verdi canım

bi yazsana listeni canım nasıl merak ettim....

elbisem geldi sekerler ama kısa olduuu :43:
cok da güzelmiş o kadar beğendim ki anlatamam :69:
ama giyemicem çünkü kısa tatilde falan giyicem ancak deniz bölgesindeee :5::5::5::5:
bi resim koy meyviş ...bakalım yakışmışmıı.....uygun bi fisto gibi bişeyle boyunu uzatabilirsin...izmitte bi bak şimdide giyersin böylece....
karcicegide boyle bir oneride bulundu canim..cogunlukta isterse ben varim ;))

ben menü yazarım canım ya anca çok koşturuyorum düzensiz oluyor...bi süre böyle artık naapim....

benim dediğim o değil gülüm nasıl paylasım mesajlarımız sayılıyorsa menülerimizinde takip olduğu bi sayım yapılsın mesela sen bu gün menü bildirmedin 2 gün daha bildirmezsen uyarı al gibi... herkesin yediği belli olur bu sekilde kacamakda yapsa takım bilir.yanlız liste seklinde değilde her gün yediğini yazar haftalık bu hafta ben 3 kez bildermemişim sen her gün bildirmişsin vs ortaya cıkar
bence iyi olur ama kim tutucakki......
canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.:77:alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.:52:oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.

yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.

amin canım.........oğluşun keyfine göre bi tatil yapar inş....

bıyıııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr.................juliiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa.............:33::33::33::33::33:

menüüüüüüüüüü............
sabah.........
2 dilim kep.ekm.
peynir 1 kk
siy.zeyt....6 ad.
dom ....salatalık
peynirli yum.az
öğle..................
merc. çorb.1 tabak
makarna çeyrek tabak
salata
akşaaaam...............
1 çok ince lavaş
dom..kıvırcık
100 gram et

kızlar bu gün hastaneden dönerken bi yağmur bastırdı..heryer su doldu....allahtan arabaya binmiştim.....kızımında ciğerlerde bi şey yokmuş...boğazdan dedi doktor...zencefilli bal verinm biraz....

kızlaaar...herkes nerde bakiiim....

ben bugün hastaneden sonra kuaföre gittim saçlarım çok uzamıştı..katkat kestirdim...sonra da boya aldım komşum sağolsun boyadı...ateşli kızııııl...çok güzel oldu ama varya çok kızıl değil kahve aralar ışıkta kızıl kızıl parlıyooor.....

yarın da şöyle bi çıkiim...yeşilköy pzarına doğru uzaniim diyorum...yazlık bi şeyler bakiim hem çocuklara hem kendime...

ey 7. takım yarın ki mesaj kupası benim olsuuun .....mesajlarımı iyi say neeev.....kupa istiyooom...hazır ganfişde yokken....:27:27::27:

kızlar tam 1 saattir göbek egzersizi yapıorum amma da terlemiştim hemen duşumu da aldım bomba gibi uyuyacağım az soraa :64::64:

Back
X