Ne güzelllllll.Hem bugün yaşadıklarınız,hem de genel anlamda.Kendi parçan,varlığının kanıtı bir evladı çiçek gibi büyürken izlemek.Allah bağışlasın canım,Allah bizlere de tattırsın hayırlı zamanda.canim günüm alisveris,temizlik ve uyumakla gecti.yarim saat önce uyandim.alisveriside oglusum icin yaptim.yarin okul gezisine gidiyorlar.bildigim kadariyla TR okullarinda yok bu.burada taa ilkokuldan basliyorlar.her 3 senede bir falan bir kac günlügüne okul gezisine gidiyorlar.yarinda oglusum bir saat ötede bir sehire gidecekler.cuma geri gelicekler.orada genclik konaklama otelleri var orada kaliyorlar.bende bugün oglusuma valiz almaya gittim.ama coooook sevindim.
55 euroluk valiz 20 ye dümüstü.bir tane kalmisti.tamda istedigim gibi cekmeli falan.neyse kasayageldim kasadada kadin 10 euro demesinmi.acayip sevindim.oglumda cok begendi.ondan sonra onun icine koymak icin biseyler daha aldim ettim.
yarin ugurlamaya gidicez oglusumu.otobüsle gidecekler.bir heyecanli bir heyecanli.görmeniz lazim.yerinde duramiyor.Allah'im sag salim gidip gelmek nasip etsin.
Evet canım benim,siz bana özelden atıyorsunuz ben kaydediyor ve cuma akşamı sizleri deşifre ediyorumnevcim yaptigimiz sporlari özelden yazacagiz demi canim.
birazdan kalkip spor ypicam insallah.kendimi toparlamam lazim.spor yapmak istiyorum yine eskisi gibi.:84: