inş.hep birlikte fit olalıım....
Bitanem ben de aynı düşünce içindeyim.Ama ben 1 şubatta diyetimi sonlandırınca başlamayı düşünüyorum sigara bırakma maratonuna.Ama sana kendi keşfettiğim bir fikri veriyim,aklına yatarsa uygula,etkili olacağına eminim canım.Biliyorsun 40 rakamı çok hikmetlidir.Peygamber Efendimize 40 yaşında vahiy gelmiştir,kainat 40 günde yaratılmıştır,gökkubbede 40 kat vardır,her acının sızısı 40 günde diner,her yara 40 günde iyileşir daha daha nice nice örnekler,ibretler.İşte ben de bu mantıkla kendimce sigarada 40 günde bırakma yöntemi geliştirdim.Bir pakette 20 sigara var.1. ve 2. gün=20,3. ve 4. gün=19,5. ve 6. gün=18,7. ve 8. gün=17....................37. ve 38. gün=2,39. ve 40. gün=1'er sigara ve 40 günde bir daha asla başlamamacasına sigarayı bırakıyoruz.Yani 40 gün boyu 2 günde bir 1'er sigara eksilterek gidiyoruz ve asla o rakamın dışına çıkmıyoruz.Bence kesinlikle etkili olacak.hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...
ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz![]()
Valla acayip gaza geldim,görürüsün senspor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm
180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim![]()
Valla ben de çok takdir ettim Ayşem,biz de yarışa asılmalıyız bu hafta.İlk 3'e girmemiz lazım spor yarışındateşekkür ederimm inşallah bu sefer bırakıcam
offff 3 saaattt neetin bacım yaaa maşallah süphanallahhhh...helal olsun vallaaa acayip takdir ettim belin neyim ağrımadı mı yawwayaklarının altıda mı acımadı
ben 30dk yürüyom koşu bandında da sıkıntıdan patlıyorum ancak açık havada sohbetle yürüyebiliyorum yanımda bi arkadaş olcak illaa
![]()
Evet bu durumda Karçiçeğimiz bu haftaki spor yarışında 1. oldukarcicegim, madem sen bukadar spor yapmissin nevcimde bunu duzeltir zaten, eminim bir yanlislik olmustur...gelince nevcim bakar
![]()
Son düzenleme: