Benim de bu 3. maceram. İlkinde hastaydım 2,5 ayda 20 kilodan fazla verdim. Tartıya bir çıktım 66 kiloyum. İnanamadım. Sonra toparlanınca sıkı bi programla 59 a kadar düştüm.super hayal gücü cidden
Ben şimdilik kilo vermede sıkıntı yaşamıyorum. Zamanla zorlanirsam düşürürüm yumurtayı ben de. O da senin su anki kilolarına yaklaşınca olur sanırım. :) ben de bitsin istiyorum artik ama koruma evresinden de korkuyorum. Ben daha önce 2 kez boyle kilo verdim ama hep geri aldım. Sorunum kilo vermede değil de korumada. Ama artik dikkat etmem lazim. Al ver al ver vücudum kafayı yiyor.
Öyle bişey mii vaar. Lütfen olsun çünküYumurta yerine kahvaltida yersin kabugu cikinca cok buyuk olmaz sanirim.
Ben alirken en yesil kabuk olani aliyorum uzun dayansin diye.
Karatay keki vardi bide acaba muz varmiydu icinde unuttummuydu nolduydu
Teşekkür ederim canım iyi gidiyor şükürsaydin78 canım nasıl gidiyor menunde çok iyiydi bu hafta inşallah ikimizde güzel bir yüzde yapariz
Sarı kantoron nü duydum da kullanmadım hiç. Sular ben evden çıkarken geldi :) visneyi attım ama buzluğaSari kantoron mideye iyi geliyor nehircim @nehirnil111 aklinda olsun.
Sakinlestirici ozelligide cok fazla. Alip denersen sifa olur ins.
Nego bizde alip icelim :)) napti sular geldimi acaba?
Hayalimle ilgili bişey demedin. İstediğin kiloya gelince bi kapı aralanıyor mu ? Boyut değiştiriyor muyuzSelamlar efenimmmmmmmmmmmmm ....
Geçmişi okudum , uzun uzun alıntılamayacağım ....igdedali sağolsun menülerinizi yorumlamış zaten .
İpin ucu kaçmış menü de yoktu , tebriklersaydının tanelerini saydığı pilav hariç
eeee tabiii ipin ucunu kaçıranları da gördüm de onlar zaten menü yazmamış
@Makbule007 4 gün diyeti senin için uygun değil bence ... ayrıcakelebekolacam 5 değil 4 köfte , arttırmayalım please
Nego seninde mesajı şöyle okudum gondola bindim diyet yine güme gitti , gondolda ne oldu şekerim ???
GunesinKizi35 yahu ne diye sıktın canını o kadar .... hepsi batsa can sağlığı da ... zaten tekstil yokmuş .... hepsi bi havalanmış oldu fena mı de bak keyfine
igdedali yavrum evet minnaklaşıyor 2 günde bire ohhh be diyorsun o dereceyede geliyor
Selamlar efenimmmmmmmmmmmmm ....
Geçmişi okudum , uzun uzun alıntılamayacağım ....igdedali sağolsun menülerinizi yorumlamış zaten .
İpin ucu kaçmış menü de yoktu , tebriklersaydının tanelerini saydığı pilav hariç
@Makbule007 4 gün diyeti senin için uygun değil bence ... ayrıcakelebekolacam 5 değil 4 köfte , arttırmayalım please
Nego seninde mesajı şöyle okudum gondola bindim diyet yine güme gitti , gondolda ne oldu şekerim ???
GunesinKizi35 yahu ne diye sıktın canını o kadar .... hepsi batsa can sağlığı da ... zaten tekstil yokmuş .... hepsi bi havalanmış oldu fena mı de bak keyfine
igdedali yavrum evet minnaklaşıyor 2 günde bire ohhh be diyorsun o dereceyede geliyor
Hayalimle ilgili bişey demedin. İstediğin kiloya gelince bi kapı aralanıyor mu ? Boyut değiştiriyor muyuzMezuniyetimde havai fişek ve konfeti olsun bi de Az değil 27 kilo vermiş olacam. Her kilo için bir havai fişek isterem
gitti karatay8-10 tanecik
Ayy boğuldum zaten
Gondolda Şahadet getirmeye başladımSelamlar efenimmmmmmmmmmmmm ....
Gondolda Şahadet getirmeye başladımdiyet ondan önce güme gitmişti
Ha gayret kuzum190 mesaj kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?