Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım elfte gelse ne güzel olur
İstedigim gibi bı rakama göremedim onun için yarın protein kartımı kullanacağım inşallah belki persembede yaparim

Aynen canım bundan yaklaşık 10yil önce 125 ten diyetisyen le 104 düştüm
2015 Bursa başladığımda 137 den 102 düştüm geçen yaz 105 düştüm çok iyi gidiyor dün sonra yaşadığının olumsuzluklar yüzünden 118 116 ocivara çıktım 114 buraya geldim sağolsun kaptanimla 105 düştüm hayal olan 99hayal olmaya devam etti inşallah bu sefer 100 105 Aralığın i atlatirimda 99 ve aşağısına düşerim
Endonezya'da herhalde ilk çocuklarıma hamileyken 101 yaklaşık 20 yıldır 101 görmedim ama inşallah bı olumsuzluk olmazsa bu sefer o barajı gecerim

deliii ya ... lunapark diyince aklıma hep şu iki anım gelir

biri küçüktüm balerinde kilit açılmıştı

biri de kemal sunalın bir film çekimi vardı , lunapark sahnesinde bende vardım
Ben de diyorum bu kadındaki artistik havalar nerden geliyor

deliii ya ... lunapark diyince aklıma hep şu iki anım gelir

biri küçüktüm balerinde kilit açılmıştı

biri de kemal sunalın bir film çekimi vardı , lunapark sahnesinde bende vardım
Ayy kilit mi açıldı ay hangi filmi yeğenlerim korkmasın diye beni de bindirdi ablamgil, ben onlardan çok bağırdım

Geçersin ablam herşey çoook güzel olacak Senin 99 partin için balık elbise giyecem herşey hazır

Canim sen daha ne guzel kilolar goreceksin

Antalya da karma olmayan spor salonu bilen var mı ? helppp .:)

White Lily ... @Daydream- ... kim vardı başka yahu ? @Makbule007 sen de galiba ?
ben size de söylediğim donemde araştırdım ama bulamadım bize yakınlarda iyi bir yer. Ama diğer bölgeler hakkında bir fikrim yok :) spor salonu bol da iyiliği kötülüğü hakkında bir duyumum yok :)

Ayy kilit mi açıldı ay hangi filmi yeğenlerim korkmasın diye beni de bindirdi ablamgil, ben onlardan çok bağırdım

güzel adrenalin ama ayy şimdi bi daha baktım .... o zamanda maşallahım varmış ..diyorum size şu an ilkokul kilomdayım diye talih kuşu

koptum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…