Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İş yerinde biraz imkansız oluyor bu taşınma durumunda bozuldu zaten ne olduysa cuma midem de bağırsaklarımda bozuldu afedersin yeni yeni düzeliyor Sağlıklı sağlam yemeye çalışıyorum ama az yemeyince de pek veremiyorum sanki kilomda bir değişiklik yok
Sağol canım benim çok güzel örnekler vermişsin hepsini uygulayacağım iş yerinde bölüp uygulama olmuyor da yanımda eti form falan getireceğim ara öğünler de süt ayran falan içmeye çalışacağım midem çok sinyal veriyor çünküEndoskopiden korkuyorum mideye hortum salmak falan ürkütüyor beni
Oyy çok geçmiş olsun canım
Sağol kuzum Allah razı olsun
canım benim çok geçmiş olsun,hayırdır neden oldu acaba,bugünlerde havaların etkisiyle heralde herkesin bünyede bi değişiklikler var
sakın ihmal etme güt biran önce doktora

Sağolasın Begüşüm bakalım buda geçer elbet Senin oğlun nasıl oldu akşam snapten yazdım ama bakamadın sanırım

sağol ablacım,bizde seni öptük
evet yitip giden canlar malesef hele genç olunca...
ablacım sınav sonuçları bugün belli oluyor sanırım,bizi haberdar etmeyi unutma meraktan çatlarız
Ya evet bizde bekliyoruz ...
Az bi ihtimallede olsa tutmaya bilir bizimki alta seçenekte yazmadı mezuna yani seneyede kalma ihtimali var bakalım hayr olsun ...
Siz naptınız begümüm oğluş neye karar kılmıştı ?

aa yazdım canım gelmedimi
internetim bitti bitiyor 73 mb mı ne kalmış korka korka açıyorum,dün akşam açtım gelen varmı diye senin snapi gördüm yazdım hatta sabahta yazdım ama gelmedi sanırım

oğlan şimdilik aynı,yine kabarık kaşıntılı,doktor 1 aylık bi ilaç verdi,arada atak olursa hemen acile ve sonra bana gelin dedi,altında yatan sebebi şimdilik araştırmıyoruz,1 ay içinde geçmezse araştırcaz dedi

strestendir diye dün önce psikiyatriye ordanda sevkle psikologa getirdim bugün 2 de görüşme var bakalım nolcak

evdede tam bir sinir harbi,bu sene çok zor geçecek belli
hastaneden sonra oğlum arkadaşlarıyla buluşmaya gitti,eşimde işten gelince bana kızdı sen yüz veriyosun ders çalışması lazım,ilerde uğraşırsın, bıdı bıdı saydıda saydı
tabi bizimkide azıcık geç geldi,dersede baktığı söylenemz,eşim dahada bi kızdı
ufff bu iş ne stresmiş böyle yaaa

Ya evet bizde bekliyoruz ...
Az bi ihtimallede olsa tutmaya bilir bizimki alta seçenekte yazmadı mezuna yani seneyede kalma ihtimali var bakalım hayr olsun ...
Siz naptınız begümüm oğluş neye karar kılmıştı ?

hayırlısı olsun,eğer kendisi 1 sene daha hazırlanırım diyebiliyosa sorun yok,içinden geliyosa seneye çok daha iyi yerleri alır
benim oğlanın daha bi kararı yok açıkcası çünkü daha durumu nedir ne yapar ne yapamaz hiç bilmiyoruz,gerçi deneme sınavları iç açıcı değildi ama çalışmıyodu tabi bu sene çalışıpta durumu toparlarsa ona göre bakıcaz

aslında psikolog olmak istiyorum diyo ama edebiyatı,dil bilgisi hiç yok,sayısalı daha iyi o yüzden mühendislik tercih edicek büyük olasılıkla ama biliyosun 3,20,50,80,100,150 hatta 200 bine bile mühendislik var yani iyi bir yer olsun istiyoruz ama bakıcaz...

Allah haklarinda hayirlisini versin ne guzel heyecanlar... bende simdiden kizima hakim olmasini asiliyorum )) kizimda doktor olacam diyor.... ama hakim olursan benim makyajlardan alacam sana diyorummm hiimmm tamam anneeee hakim olacam diyor ))))

Allah haklarinda hayirlisini versin ne guzel heyecanlar... bende simdiden kizima hakim olmasini asiliyorum )) kizimda doktor olacam diyor.... ama hakim olursan benim makyajlardan alacam sana diyorummm hiimmm tamam anneeee hakim olacam diyor ))))
allah seni adaa
bir kadına doktorluk,hakimlik ikiside çok yakışır,kadınlar okumalı,vatana millete hayırlı işler yapmalı,ülkemizi ileriye getirmeli,birde seveceği bir meslek olsun ömür boyu zevkle mutlu olarak yapsınki hem başarı hemde katkısı daha çok olsun

Evet ikiside cok kutsal meslekler cook sorumluluğu var ben hep hakim olmak istemistim sinav sistemi degisiklikleri benim donemi buldu ve fena vurdu beni.... ayyy esimin abisi adliyede çalışıyor ...lojmanda kaliyorlardi bi gün onlarda kalmistim ogle yemegine geldi baş savci wawww dersin cumhurbaskani giris yapti herkes hazir ola gecti iki koruma araba biri onde digeri arkada korumalar savcinin ve esinin hemen kapılarini actilar eside hakimdi dedim wayyyy beeee...... kizim hakim olsun eside mutlaka bas savci olsun hahaha

Bu alerjinin sebebi yüksek ihtimal stres sıkıntıdan oluyor benim en azından hep öyle çok nadir baharattan falan oluyor Çok geçmiş olsun inşallah hafifler bir daha tekrarlamazEşinde haklı ama senin suçun yok açıkcası hepiniz haklısınız oğlunun da demek ki kafa dağıtmaya ihtiyacı vardıbabalar hep annelere yüklenir oğlunu çekip konuşsun gerektiği yerde yani sen ne yapabilirsin ki
Geçmiş olsun nehir♡♡

Sağol canım benim

Ahahahaİnşallah vatana millete hayırlı evlatlar olurlarNasılsın kuzum

İnşallah hayırlı güzel bir üniversite de güzel bir mesleği olur canımBende Psikolog-Psikiyatri olmak isterdim

sen o başsavcının karşılanma şeklinden etkilendin anlaşılan
rabbim inşallah hayırlı yazılar yazsın bütün evlatlarımıza,helalinden kazanç nasip etsin birde sevdiği meslek olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…