Aa görmedim kuzum taşınma falan derken biraz yoğundumNehirim yazdım ama görmedin sanırım kuzum mezuniyetin hayırlı olsun tebrik ederim
Ayrıca geçmiş olsun rahatsızmışsın biraz
Ausummm sicak cok sicak daha da sicak olacak
Canim sen konyaalti tarafina gelecegin icin hic bilmiyorum inan..larada yok sanirim hepsi karisik..sadece dans dersleri oluyor kadinlara..Antalya da karma olmayan spor salonu bilen var mı ? helppp .:)
@White Lily ...Daydream- ... kim vardı başka yahu ? @Makbule007 sen de galiba ?
Aminsağol ece teşekkür ederim
inşallah rabbim hepimize imanlı ölüm nasip etsin,inşallah daha güzel başlangıçlarda yapmak nasip etsin
Evet canım cok özel bencede bizim arkadaşın yaptığı yuvarlamalar cok ama cok küçüktü normalide oyle herhaldeAyy canım geçmiş olsun
Nereye gidiyor dunuz canım bizde antepteyiz neyse ki işiniz rast gitms
Kolay gelsin canım bunlar tatlı telaslar yeni bir eve çıkmak hep heyecanlandırır meni
Antep'te yuvarlama özel bir yemektir
Gecmis olsun Allah dermansız dert vermesinHerkese merhabalaaar. Sabah kapıyı bir açtım feylesofum gelmiş. Dün telde konuşurken sesim kötü gitmiş. Söylemedim de rahatsızım diye. İşi gücü bırakıp kalkıp gelmesin dediydim ama anlamış bişey olduğunu...
Gittik kbb ye. bir sürü değişik testler yapıldı. Sonuç değişmedi. Evet vertigoymuşum
Birkaç test yapıldı falan filan. İlaç verdi doktor. Bi de egzersiz verdi... Hiç anlamadığım işler. İyiyim çok şükür. Allah beterinden saklasın hepimizi...
En son cennetin rengini izledim boğazımda bir düğüm guzel ve duygusalKızlar ailece izleyeceğimiz film tavsiye si olan varsa bı zahmet. Yazabilirim
Oğlum bı yabancı film indirdi yarışı olmadan eşimden bend sıkıldık
Sonra yerli onunda izleyemedik bugün film keyfi the end
Benim tercihim yerli komedi ve romantik filmler ama güzel olan bütün tavsiye kere acigiz
Adımı deliye çıkaracaksın telefona bakarken gülen eceYeminle en sevmedigim gişi tipisin disiplin iyyy o ne ya ne kada böyle bi garip bi hoş bi denişik bişey
Kovadaki balik ornegini unutmuyorumkabusum oldun arada ruyalarima giriyor kafami suya sokuyosun yiycenmi hee yiycenmi diye
Bende cok istiyorum
Çoğu gitti azi kaldi buyuk kiz kampta bebelerle zoroluyor daha digrusu yavaşecemavi Cancazım yerleştinmi yeni evine ?
kelebekolacam bacım sen naptın asm de işler biraz yoluna girdimi ?
Bende isteremBen keyif insanıyım yaaa ....
Şu an şu deniz şu kahve ile 72 saatlik enerji topladım .
ayy manzaraya bakEki Görüntüle 2031020
Çok işim vardı di mi :)
Yürüdüm ... kahve keyfim şu an
(Kuaförüm 11 de gelecek looo yoksa ne işim olur kahveyle)
Eki Görüntüle 2031020
Çok işim vardı di mi :)
Yürüdüm ... kahve keyfim şu an
(Kuaförüm 11 de gelecek looo yoksa ne işim olur kahveyle)
arap saçı bildiğin.ecemavi Cancazım yerleştinmi yeni evine ?
kelebekolacam bacım sen naptın asm de işler biraz yoluna girdimi ?
arap saçı bildiğin.
istifa etmek istedim olmadı.şimdi iyileştirme yoluna gidiyoruz.hayırlısı olsun bakalım.
sen nasılsın?kurbana belki görüşürüz.
çok zor canım.çünkü diğer 2 dr birbiriyle bildiğin düşman.ortak bişey yapmaya çalışıyoruz.olmuyor olmuyor.şimdi ekstra bi hemşire almamız lazım biri diyor benim buldugum öbürü diyor asla.birbirlerinin yerine bakmıyorlar 2side benden istiyor.kendi içimizdeki sorunu aşamadık ki.istifamı
ne olcak böyle daktırım yaaaiyileştirme işe yarar inşallah
Ben dünden beri içiyorum dukan birası diyorlar ama ben sodası diyorum :)) Karnımda ciddi manada rahatlık oldu şişkinlik indi. Daha enerjik hissediyorum hantal değilim. 15 gün devam edip beş gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım inşallah.Kizlar instagramda gördüm dukan birasi icip zayiflayan tabi destek olarak cok insan var bugun yapacagim sizde bi bakin..
GUNAYDINNN bu arada :)
çok zor canım.çünkü diğer 2 dr birbiriyle bildiğin düşman.ortak bişey yapmaya çalışıyoruz.olmuyor olmuyor.şimdi ekstra bi hemşire almamız lazım biri diyor benim buldugum öbürü diyor asla.birbirlerinin yerine bakmıyorlar 2side benden istiyor.kendi içimizdeki sorunu aşamadık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?