Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nehirim yazdım ama görmedin sanırım kuzum mezuniyetin hayırlı olsun tebrik ederim
Ayrıca geçmiş olsun rahatsızmışsın biraz
Aa görmedim kuzum taşınma falan derken biraz yoğundumSağolasın Allah razı olsun seninde hayırlara vesile olsun inşallahSağol canım biraz midem ağrıyor ama atlatmaya çalışıyorum

Daydream- bacımmmmmmmmmmmmm Antalya nasıl ?

Bayılır mıyım gelince sıcaktan 3 kg verir miyim
Ausummm sicak cok sicak daha da sicak olacak

Bayilmazsin canim da sicak istahini kesiyorsa zayiflarsin ama misafirlige geldigine gore sanmam yolculuk ne zaman?

sağol ece teşekkür ederim
inşallah rabbim hepimize imanlı ölüm nasip etsin,inşallah daha güzel başlangıçlarda yapmak nasip etsin
Amin

Evet canım cok özel bencede bizim arkadaşın yaptığı yuvarlamalar cok ama cok küçüktü normalide oyle herhalde

Gecmis olsun Allah dermansız dert vermesin
En son cennetin rengini izledim boğazımda bir düğüm guzel ve duygusal

Yeminle en sevmedigim gişi tipisin disiplin iyyy o ne ya ne kada böyle bi garip bi hoş bi denişik bişey

Kovadaki balik ornegini unutmuyorum kabusum oldun arada ruyalarima giriyor kafami suya sokuyosun yiycenmi hee yiycenmi diye
Adımı deliye çıkaracaksın telefona bakarken gülen ece

ecemavi canım ben Eryaman'dayım. Çok isterim canım, ayarlayalım tanışalım görüşelim
Bende cok istiyorum

ecemavi Cancazım yerleştinmi yeni evine ?

kelebekolacam bacım sen naptın asm de işler biraz yoluna girdimi ?
Çoğu gitti azi kaldi buyuk kiz kampta bebelerle zoroluyor daha digrusu yavaş

Ben keyif insanıyım yaaa ....

Şu an şu deniz şu kahve ile 72 saatlik enerji topladım .
Bende isterem

ecemavi Cancazım yerleştinmi yeni evine ?

kelebekolacam bacım sen naptın asm de işler biraz yoluna girdimi ?
arap saçı bildiğin.
istifa etmek istedim olmadı.şimdi iyileştirme yoluna gidiyoruz.hayırlısı olsun bakalım.
sen nasılsın?kurbana belki görüşürüz.

istifamı
ne olcak böyle daktırım yaaaiyileştirme işe yarar inşallah
çok zor canım.çünkü diğer 2 dr birbiriyle bildiğin düşman.ortak bişey yapmaya çalışıyoruz.olmuyor olmuyor.şimdi ekstra bi hemşire almamız lazım biri diyor benim buldugum öbürü diyor asla.birbirlerinin yerine bakmıyorlar 2side benden istiyor.kendi içimizdeki sorunu aşamadık ki.

Kizlar instagramda gördüm dukan birasi icip zayiflayan tabi destek olarak cok insan var bugun yapacagim sizde bi bakin..

GUNAYDINNN bu arada :)
Ben dünden beri içiyorum dukan birası diyorlar ama ben sodası diyorum :)) Karnımda ciddi manada rahatlık oldu şişkinlik indi. Daha enerjik hissediyorum hantal değilim. 15 gün devam edip beş gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım inşallah.

gerçekten çok zor bir iş,koskoca doktorlar akıllı başlı insanlar ama olmayınca olmuyor işte demekki
arada kalan sen olmuşsun hepallah kolaylık versin
masaya yumruğu vur hemşireyi sen bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…