Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun sıcaklardan mı acaba? Allah şifa versin

çok geçmiş olsun roxen,neden öyle olmuş peki,kaple ilgili bir sıkıntı mı dediler
ayy kesin bu havalardan herkesi baya bir olumsuz etkiledi,bazı şeyleri tetikliyor

Merhabalar Nasılsınız, umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir

Ausencia Ablacım mesajını yeni gördüm.. Ben artık spor listesinde olmayayım çünkü ağustos geldi martta sınav var .. Haftaya dershanem başlıyor ben de artık telefon kullanmayı düşünmüyorum çok mümkün olduğunca az girmeye çalışıcam.. Artık seneye 18 Haziran'dan sonra gelicem inşallah ve istediğim üniversiteye fit olarak gidicem

kozaa,allah yolunu açık etsin,benimde oğlum bu sene giriyor sınava,rabbim hepinize zihin açıklığı versin

çok geçmiş olsun roxen,neden öyle olmuş peki,kaple ilgili bir sıkıntı mı dediler
ayy kesin bu havalardan herkesi baya bir olumsuz etkiledi,bazı şeyleri tetikliyor
Teşekkür ederim White Lily Munzevi Zencefil
Daha öncede buna benzer bișey olmuştu o zaman hastaneye yetiştirdigimizde büyük tansiyon dört küçük tansiyon sıfırdı ama tahlillerde bişey çıkmıyor eksiklik fazlalık vs.

Çooook geçmiş olsun canımmm

Ne kadar çok rüya görüyorum yaaa
saydin78 dün pilav pilav dedin rüyamda enn sevdiğim salçalı pirinç pilavı yiyordum bi de tavuklu . Tavuk kısmı @_SARAYCA_ dan herhalde Bi de işin komik tarafı bana tabağımı Nasreddin Hoca verdi ama nası dolu tabak anlatamam. Hocam bitiremem diyorum. İçimden de düşünüyorum yarısını kürküne mi yedirecek acep diye

Diğer rüyamda da deniz kenarındaydım. Ama nası güzel bi deniz anlatamam masmavi çarşaf gibi Girdim yüzdüm. Ben girmediğim zaman dalgalı oluyor sular kabarıyordu girince sakinleşiyordu
çok egosantrik bir rüya olmuş bu

nehirnil111 şimdi güleceksin bu kız iyi ki karataya başladı diyeceksin ama karataya göre beslendiğimden beri midemdeki o ekşime yanma olayı bitti diyebilirim. Ben bunu ekmek yememeye bağlıyorum. Aklında bulunsun canım. Umarım daha iyi olursunn... Endoskopiden de korkma. biraz zor ama 3-4 dk da biten bişey. En azından daha kesin teşhis konulur. Ben de kaçtım sürekli bir gittim abovvv mideyi mahvetmişim... Çok geçmeden git canım mutlaka. Allah şifa versinn

Bu dukan birasi ne yahuuu satiliyor muu nasil bisey kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…