- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
çok geçmiş olsun :)Herkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
Geçmiş olsun sıcaklardan mı acaba? Allah şifa versinHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
çok geçmiş olsun roxen,neden öyle olmuş peki,kaple ilgili bir sıkıntı mı dedilerHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
MerhabalarNasılsınız, umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir
Ausencia Ablacım mesajını yeni gördüm.. Ben artık spor listesinde olmayayım çünkü ağustos geldi martta sınav var .. Haftaya dershanem başlıyor ben de artık telefon kullanmayı düşünmüyorum çok mümkün olduğunca az girmeye çalışıcam.. Artık seneye 18 Haziran'dan sonra gelicem inşallah ve istediğim üniversiteye fit olarak gidicem
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun roxen,neden öyle olmuş peki,kaple ilgili bir sıkıntı mı dediler
ayy kesin bu havalardan herkesi baya bir olumsuz etkiledi,bazı şeyleri tetikliyor
Sağol doktor ablam.. Abla sen geçende yazdın bunu bende söylemiştim anneme bak böyle böyleymiş diye ertesi gün böyle olduroxen2303 çok geçmiş olsun canım.sıcak cok etkiliyor ayrıca dolunay.
Çooook geçmiş olsun canımmmHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
Amin canim iyiyimmm sabah isi kosusturmasiAhahahaİnşallah vatana millete hayırlı evlatlar olurlar Nasılsın kuzum
Aminnn canimAda allah iyiliğini verdin kız
Analık işte evlatlarımızı hep en üstte görmek istiyoruz.
Rabbım evlatlarımızı her iki cihandada parmakla gösterilen güzel kullarından eylesin .amin..
Ayyy koceliye tayin istetecem yakında cook guzelmis oralarrrEki Görüntüle 2031020
Çok işim vardı di mi :)
Yürüdüm ... kahve keyfim şu an
(Kuaförüm 11 de gelecek looo yoksa ne işim olur kahveyle)
Bu dukan birasi ne yahuuu satiliyor muu nasil bisey kiiiBen dünden beri içiyorum dukan birası diyorlar ama ben sodası diyorum :)) Karnımda ciddi manada rahatlık oldu şişkinlik indi. Daha enerjik hissediyorum hantal değilim. 15 gün devam edip beş gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?