Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin hangi bölümdü canım ? benim de 3-4 olur herhalde. Doymadık okumalara...
Ben normalde doğuda öğretmenim kuzum. Daha önce mimarlık kazandım konyada. Şimdi pdr kazandım. Vaktinde gitmedim pdrye onlar batıya il merkezlerine atandı ben 4*4 sebebiyle atanırken çok zorlandım o zaman pişman oldum çok pdrye gitmedigime. Branş degistiricem inşallah şimdiye nasip oldu pdr. Okurken düzgün bölüm secmek çok çok onemli. Benim rehberlikcim ataması yok diye rehberlik yazdırmadi adamlar 0la atandi. Ay nasıl gücüme gitmişti. Şimdi diyorum öğretmenlik okumayın diye herkese. Atanmaya çalışmak rezillik resmen köyden ile geleyim diye daha branş değiştirmeye çalışıyorum öyle bir eziyet. Hayırlısı olur inşallah ikimizde mutlu oluruz

Hımm yakın zamanda pdr formasyonumu tamamlayacak olacam. Sana sorularım olabilir bi ara özelden
İnşallah istediğin olur. Şimdilik pek anlamadığım işler ama sanırım 1-2 seneye aynı sorunları yaşıyor olacam sistem değişmezse

Inşallah yasamazsin canım şansın açık olsun. En kısa sürede atanmaya çabala canım özeller sıkıntı genelde. Kpss çalışırken aileyle kalmak biraz zor bence eve dönmeden halletmeye çalış. Aile bir şey demese de bir sıkıntı oluyor insanda bitirdim evdeyim gibi.hele bir de eş dost akraba atanip giden varsa of nasıl kiyaslamalar. Keşke sistem böyle olmasa. Okul bitirip birde kpss ile uğraşıyoruz bu şartlarda ruh halimiz sağlam yine çok şükür

Yok eve dönmeyecem ama işe devam edecem sanırım. Hem çalışıp hem hazırlanmak epey zorlayacak. Bu sene çok yoğun günler bekliyor beni

Hadi bakalım ben çıkar ...

Sabah gelirim ...

Öğleden sonra çıkacağız çünkü yola nasipse ... Öpüyorum sizi
Auuussss durrrr gitmeeeee cuma sendeyim diyecektim yaaaa çok kötü oldu ben dönene kadar sende evine dönmüş olsan bari yaaa kırk takla attım İstanbul'a bebelerle arabayla gitmek için ve sırf senin için

Efser su salatalık kurutması nasıl yapılıyordu köyden baya irice salatalık gelmis değerlendireyim bide tadi nasil diger kurutmalara benziyor mu
Bozulmasınlar
Canım yıka soy aynı dolma gibi icini güzelce cekirdek kalmıyacak şekilde içini çıkar ve kalın yorgan ipine tek tek gecir her ipe 10 dan fazla gecirme ilk gün agır olur sana sorun olmasın.
Biz tadını severiz canım eger kabak kurutması yediysen ondan daha ince ve lezzetli olur .
Püf noktası.
Dolmaların boyutları küçük olmasın kuruyunca mini minacık kalıyor büyük olunca kurdugu zaman normal boyuta ulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…