Ablacımmm sen pırıl pırıl yetiştirdikten sonra Allah'ın da izniyle bişey olmaz. İçini ferah tut. Anne olmak böyle evhamı da beraberinde getiriyor herhaldeİşte o hareket lilik endişelendirir
Yanlış ortamlara takılır mı diye
Oğlum çok iyi basketcidir buradaki iyi bir takımdan lisansı var boş zamanlarını genellikle basket oynayarak değerlendirecektir
Ünv takimnada girmeye çalışır bu beni rahatlatıyor
İşte o hareket lilik endişelendirir
Yanlış ortamlara takılır mı diye
Oğlum çok iyi basketcidir buradaki iyi bir takımdan lisansı var boş zamanlarını genellikle basket oynayarak değerlendirecektir
Ünv takimnada girmeye çalışır bu beni rahatlatıyor
Biz hep buralardayız be ablamDaha önceleri de biz seninle gece takılır dik buralara sen hep nöbetçi gibiydin danki
Geçmiş olsun bonusuuum. Neyin var?Iyi geceler... Biraz rahatsizim.
Tel bugun yere dustu saglam dustu ama bisey yok gibi gorunuyor.
Aksam bi iki gidip geldi karardi biseyler yapti simdilik iyi gibi.
Ablacımmm sen pırıl pırıl yetiştirdikten sonra Allah'ın da izniyle bişey olmaz. İçini ferah tut. Anne olmak böyle evhamı da beraberinde getiriyor herhalde
Doğruyu yanlışı bilen çocuğu kolay kolay kimse yoldan çıkaramaz. Dedim ya çok arkadaşım okudu. Hareketli evet ama gece hayatı şu bu işlerine karışanlar zaten sıkıntılı tiplerdi. Diğerleri efendi gibi okullarını okudu geldi. Rabbim tüm çocukları kötü niyetli insanlardan korusun. Kayıt için gittiğinde görürsen için rahat eder zaten. Abartıldığı kadar yok. Hatta bazı üniler şehre de uzak epey
Ay fatmanurrr çoookk sevindim , tutmuycak diye çok üzülmüştünüzTebrikler canim
Ay fatmanurrr çoookk sevindim , tutmuycak diye çok üzülmüştünüz
Evet ya çoçuklar yuvadan uçuyor.
Rabbım haklarında hayırlısını versin
Aynen öyle ablacımmm... Ne güzel kazanmış. Tadını çıkarın. Senin çocuğunla iletişimin iyiyse bir sıkıntı kolay kolay olmaz... Yapacak olan burnunun ucundayken de yapar. Çok güzel heyecanlar tadını çıkarınnnAyy biraz rahatladım canım namazlık abdestli çok dürüst bir genç maneviyatı bunda zarar görmesini istemem
Bunların okulunda uzanmış
Ama dediğim gibi çocuğun içinde olacak Antep'te yanımda olsa bile ne kadar takip edebilirim Rabbine emenetler
Öbür oğlum geçen yıl Rize'de okudu anne dedi orada derse girmeyen kötü alışkanlıklar olan yok muydu ben kendime anladacagim arkadaşlardan seçtim dedi ortam ne kadar önemlidir olsa inşallah olumsuzluk kardan etkilenmezler
Fatmacım kızımın yakın bir arkadaşıda kıbrısta, korkmaAyy biraz rahatladım canım namazlık abdestli çok dürüst bir genç maneviyatı bunda zarar görmesini istemem
Bunların okulunda uzanmış
Ama dediğim gibi çocuğun içinde olacak Antep'te yanımda olsa bile ne kadar takip edebilirim Rabbine emenetler
Öbür oğlum geçen yıl Rize'de okudu anne dedi orada derse girmeyen kötü alışkanlıklar olan yok muydu ben kendime anladacagim arkadaşlardan seçtim dedi ortam ne kadar önemlidir olsa inşallah olumsuzluk kardan etkilenmezler
Kız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla allaAy fatmanurrr çoookk sevindim , tutmuycak diye çok üzülmüştünüz
Evet ya çoçuklar yuvadan uçuyor.
Rabbım haklarında hayırlısını versin
Kız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla allaTekrardan hayırlı olsunnnn. Ne güzel haberler geldi bu gecee
Ben de ne zaman gelecek diyordum bu klişeAnne olunca anlarsin diye en hakli kliseyi birakayim suraya
Kac yasindaydin sen?Ben de ne zaman gelecek diyordum bu klişe
Evet yanımızda fatmanurum ama heryerde rabbıma emanet ...Aynen bacım uyku falan kalmadı bende
Dizinde gözünüz aydın sizinki yanınızda herhalde
Geçmiş olsun bonus canKac yasindaydin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?