Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablacımmm sen pırıl pırıl yetiştirdikten sonra Allah'ın da izniyle bişey olmaz. İçini ferah tut. Anne olmak böyle evhamı da beraberinde getiriyor herhalde
Doğruyu yanlışı bilen çocuğu kolay kolay kimse yoldan çıkaramaz. Dedim ya çok arkadaşım okudu. Hareketli evet ama gece hayatı şu bu işlerine karışanlar zaten sıkıntılı tiplerdi. Diğerleri efendi gibi okullarını okudu geldi. Rabbim tüm çocukları kötü niyetli insanlardan korusun. Kayıt için gittiğinde görürsen için rahat eder zaten. Abartıldığı kadar yok. Hatta bazı üniler şehre de uzak epey

Daha önceleri de biz seninle gece takılır dik buralara sen hep nöbetçi gibiydin danki

Daha önceleri de biz seninle gece takılır dik buralara sen hep nöbetçi gibiydin danki
Biz hep buralardayız be ablam Dükkanı kapatmak olmuyor her an zayıflamak isteyen hatunlar gelebilir Valla bazen cidden gece biri kaçamak yapmaya niyetlenir de yakalarım diye giriyorum ne yalan diyeyim

Ayy biraz rahatladım canım namazlık abdestli çok dürüst bir genç maneviyatı bunda zarar görmesini istemem
Bunların okulunda uzanmış
Ama dediğim gibi çocuğun içinde olacak Antep'te yanımda olsa bile ne kadar takip edebilirim Rabbine emenetler
Öbür oğlum geçen yıl Rize'de okudu anne dedi orada derse girmeyen kötü alışkanlıklar olan yok muydu ben kendime anladacagim arkadaşlardan seçtim dedi ortam ne kadar önemlidir olsa inşallah olumsuzluk kardan etkilenmezler

Aynen öyle ablacımmm... Ne güzel kazanmış. Tadını çıkarın. Senin çocuğunla iletişimin iyiyse bir sıkıntı kolay kolay olmaz... Yapacak olan burnunun ucundayken de yapar. Çok güzel heyecanlar tadını çıkarınnn

Antepia27 kibris guzel yer.

2011 kışıydı gitmistim. Kisa sureli babam orda is yapti onlarin yanina gitmistik.

Avm bile yoktu pek gelismis bi yer degil.
Deli bir sicagi var.
O zamandan bu zamana cok farketmis 6 senede bir suru insaatlar falan yapiliyomus dediler. Cok eski olan bakimsiz evler falan vardi.
Ada halki sakin butun adalilar gibi.
Kumarhaneler vs kotu ortamlar dersen o ortamlarin olmadigi yer yok en guvendigin yerde bile neler oluyo.
Allah sasirtmasin guzel insanlarla karsilastirsin insallah.
King mandalinalar, hellimler, yafa portakalları var bi dolu en guzel anilari boyle biriktirmisim

Fatmacım kızımın yakın bir arkadaşıda kıbrısta, korkma . Heryerde kötülük var rabbım esirgesin ...

Ay fatmanurrr çoookk sevindim , tutmuycak diye çok üzülmüştünüz

Evet ya çoçuklar yuvadan uçuyor .
Rabbım haklarında hayırlısını versin
Kız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla alla Tekrardan hayırlı olsunnnn. Ne güzel haberler geldi bu gecee

Aynen bacım uyku falan kalmadı bende
Dizinde gözünüz aydın sizinki yanınızda herhalde
Evet yanımızda fatmanurum ama heryerde rabbıma emanet ...
Benim büyük kızımın arkadaşı kıbrısta mımarlıkta okuyor son senesi . Sabah bi sorayım kızıma hangi şehirde ünide belki yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…