Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

caytabagi iyilestinmi? Hic iyi degilim bende midemde fena bi agri sanci var.
Kizlarda bi garipler gecen gece biri kustu sabaha kadar.
Bu aksamda kucugu kustu 2 kere.
Çok geçmiş olsunnnn. Senin miden niye öyle oldu ki ? Yediğin bişey mi dokundu? Mide rahatsızlığın var mı bildiğin ?

Ayy canım çok teşekkürler oraları gören birinden duymak çok iyi oldu
Aynen malasef her yerde var Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin

Fatmacım kızımın yakın bir arkadaşıda kıbrısta, korkma . Heryerde kötülük var rabbım esirgesin ...

Aynen canım iyi düşünelim iyi olsun

Kız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla alla Tekrardan hayırlı olsunnnn. Ne güzel haberler geldi bu gecee

Degilmi yaa oğlum istedi o İngilizce okumayı çok istiyordu sevindim sonra bir sürü soruyla modum düştü
Çok şükür sevinelim gayri
Endişelerimizi anne olunca daha bı anlarsın
Anacin seni gurbete gönderdi birde ona sor
Aman mutlu olun sağlıklı olun
Sevdiğiniz işi yapın

Geçmiş olsun canım kiyamam bebislere :* sana da cook geçmiş olsun. Yok ben daha kötü oldum bayağı cırcır olmuşum gece feci şeyler yapmam inşallah yatağa niye kustularki dışardan mi yediler bi şey mi dokundu acaba

Usutmus olabiliriz sicaklar ceryanlar klimalar herkesin karni agriyo.

Hastalik degilde her turlu strese uzuntuye hassasiyet var. Agrilar yanmalar...
O klima çok fena. hiç de sevmem ama bu sıcaklarda başka türlü çekilmiyor. Sivas bile pek bi sıcak bu gece

Anne olunca anlarsin diye en hakli kliseyi birakayim suraya

Aynı şeyi yazmışım canim

Geçmiş olsun canım

Ayy çok memnun olurum canım sagolasin

Sagolun eksik olmayin. Usuttuk heralde haftasonuda avm deydik cok terledi cocuklar arabada klima evde klima falan yani gorunen köy durumu.
Klima çarpması da çok fena havalar da çok sıcak artık sıcakta olsa klima açmayın bari canim. Pek bi sıcak oldu havalar bunalttı bu sene , geçmiş olsun canım tekrar

Ne guzel olurdu :) ben okuyamadım okuyun istediginiz gibi.

Hic birsey icin gec degildir bende biliyorum ama hersey zamaninda guzel.
Okumanın zamanı mı olur bonusum. niyetin varsa başla bi yerinden. Bak aeben e. 2 yıl önce üniversite sınavına girdiğini hatırlıyorum. Şimdi bi geldi mezun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…