Çok geçmiş olsunnnn. Senin miden niye öyle oldu ki ? Yediğin bişey mi dokundu? Mide rahatsızlığın var mı bildiğin ?caytabagi iyilestinmi? Hic iyi degilim bende midemde fena bi agri sanci var.
Kizlarda bi garipler gecen gece biri kustu sabaha kadar.
Bu aksamda kucugu kustu 2 kere.
25 yaşındayımmmmKac yasindaydin sen?
Antepia27 kibris guzel yer.
2011 kışıydı gitmistim. Kisa sureli babam orda is yapti onlarin yanina gitmistik.
Avm bile yoktu pek gelismis bi yer degil.
Deli bir sicagi var.
O zamandan bu zamana cok farketmis 6 senede bir suru insaatlar falan yapiliyomus dediler. Cok eski olan bakimsiz evler falan vardi.
Ada halki sakin butun adalilar gibi.
Kumarhaneler vs kotu ortamlar dersen o ortamlarin olmadigi yer yok en guvendigin yerde bile neler oluyo.
Allah sasirtmasin guzel insanlarla karsilastirsin insallah.
King mandalinalar, hellimler, yafa portakalları var bi dolu en guzel anilari boyle biriktirmisim
Fatmacım kızımın yakın bir arkadaşıda kıbrısta, korkma. Heryerde kötülük var rabbım esirgesin ...
Kız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla allaTekrardan hayırlı olsunnnn. Ne güzel haberler geldi bu gecee
Bonus gereken cevabı yapıştırmış efenimKız abla çıkın bu moddan bi yere gittiğimiz yok alla allaTekrardan hayırlı olsunnnn. Ne güzel haberler geldi bu gecee
Çok geçmiş olsunnnn. Senin miden niye öyle oldu ki ? Yediğin bişey mi dokundu? Mide rahatsızlığın var mı bildiğin ?
Geçmiş olsun canım kiyamam bebislere :* sana da cook geçmiş olsun. Yok ben daha kötü oldum bayağı cırcır olmuşum gece feci şeyler yapmam inşallah yatağacaytabagi iyilestinmi? Hic iyi degilim bende midemde fena bi agri sanci var.
O klima çok fena. hiç de sevmem ama bu sıcaklarda başka türlü çekilmiyor. Sivas bile pek bi sıcak bu geceUsutmus olabiliriz sicaklar ceryanlar klimalar herkesin karni agriyo.
Hastalik degilde her turlu strese uzuntuye hassasiyet var. Agrilar yanmalar...
Anne olunca anlarsin diye en hakli kliseyi birakayim suraya
caytabagi iyilestinmi? Hic iyi degilim bende midemde fena bi agri sanci var.
Evet yanımızda fatmanurum ama heryerde rabbıma emanet ...
Benim büyük kızımın arkadaşı kıbrısta mımarlıkta okuyor son senesi . Sabah bi sorayım kızıma hangi şehirde ünide belki yardımcı olur
Her evin bahcesinde limonlar var agaclarda kimse toplamiyo bi cins insanlardi ordakiler :)) icim gitmisti o limonlara.
Şiveleride hafif rum tarafina kaymis rahat insanlar. Orda stresli deliren birileri varsa kesin turkiyeden gitmistir.
Igdosum hayırlı olsun bende 3. Üniversite mi kazandım bizim için iyi olur inşallah. Güzel bölüm secmissin kuzum süperigdedali
Igdosum hayırlı olsun bende 3. Üniversite mi kazandım bizim için iyi olur inşallah. Güzel bölüm secmissin kuzum süperigdedali
Senin hangi bölümdü canım ? benim de 3-4 olur herhalde. Doymadık okumalara...Igdosum hayırlı olsun bende 3. Üniversite mi kazandım bizim için iyi olur inşallah. Güzel bölüm secmissin kuzum süperigdedali
2. üniversitemi kazandım. Kayda benimle gelsen diyorummNolmuş nolmuş? :)
Klima çarpması da çok fena havalar da çok sıcak artık sıcakta olsa klima açmayın bari canim. Pek bi sıcak oldu havalar bunalttı bu sene , geçmiş olsun canım tekrarSagolun eksik olmayin. Usuttuk heralde haftasonuda avm deydik cok terledi cocuklar arabada klima evde klima falan yani gorunen köy durumu.
2. üniversitemi kazandım. Kayda benimle gelsen diyorumm
Okumanın zamanı mı olur bonusum. niyetin varsa başla bi yerinden. BakNe guzel olurdu :) ben okuyamadım okuyun istediginiz gibi.
Hic birsey icin gec degildir bende biliyorum ama hersey zamaninda guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?