Günaydın yerlestim sayılır son rötuşlar bizde büyükler tatilde küçükler ve bende anca kaplumbağa hızıyla evde şu an heryer çamaşır kışlık yazlık onları yerlestiriyorum
Aksamda mağlum vişne mevsimi geçiyor geç saate kadar vişne ayikladim
Senin tatil nasıl.gidiyor bizimkilerden bir kısmı silifkede bir kısmı abant sen neredesinNefs
Sıcak ve nem muhteşem ikiliKolay gelsin canım artik evdesin yaa bi şekilde bitirirsinn..
İzmir'deyimm canım ilk defa geldimm hep Antalya olurdu ama büyük hataymis çok nem oluyordu orası...
İzmir'de hiç nem yokk aksamlari esiyor...
Seferihisar böyle.
Biz de söylüyoruz ama dinleyen kim...
Merhaba canimmmKolay gelsin canım artik evdesin yaa bi şekilde bitirirsinn..
İzmir'deyimm canım ilk defa geldimm hep Antalya olurdu ama büyük hataymis çok nem oluyordu orası...
İzmir'de hiç nem yokk aksamlari esiyor...
Seferihisar böyle.
Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
aebenroxen2303 tebrik ederim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı. Benimde yeğenim istediği liseye yerleşti. Dün teog sınavı da açıklanmıştı. Allah kötülüklerden korusun tüm evlatlarımızı.
Kimse de demiyor ki bizim iğde de girdi sınava 2. üni okuyacaktı ne yaptııı ne ettiiiiii
Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Banum sen izindeyken ayarla bi ankara buluşmasu işte canımkızlar herkesi tebrik ederim
yerleştirmeler olmuş, herkesin gönlüne göre olmus ne güzel,
Kardeşin hakkındada hayırlısı olsun hayrişim ... Çoçukları bu konularda yönlendirmek zor gerçekten .Biz de söylüyoruz ama dinleyen kim...
Hayat onun hayatı bi yerden sonra o verecek kararı. Gerekli yönlendirmeyi yaptık. Bi avukatımız eksik o da olsun inşallah ne yapalım
İyi Begüşüm ağrımıyor çok şükür yediğimden olabilir sağlam doyuyorumnehirnil111 kuzum nasılsın? miden nasıl oldu?
Teşekkür ederimayy teog da vardı demi,ben onu unutmuşum,iyi bir lise iyi bir üniversite yolunda önemli bir adım,rabbim başarılarını artırsın,hayırlı olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?