Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin canım artik evdesin yaa bi şekilde bitirirsinn..
İzmir'deyimm canım ilk defa geldimm hep Antalya olurdu ama büyük hataymis çok nem oluyordu orası...
İzmir'de hiç nem yokk aksamlari esiyor...
Seferihisar böyle.

Dün ki menüm Ausencia buna rağmen göbeğim hala şiş inanamazsın

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Öğle; 12:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 büyük tavuk köftesi + 2 ymk kaşığı patates püresi + 150 gr yoğurt
Ara; 15:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon taze fasulye + 1 kase cacık

Ahu060812 canım sporum dün için 25 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakika yavaş yürüme

Günaydııııııııınnnnnn
Nefs hoşgeldiiin... Özlendin haberin ola
Ausencia iyi tatiller kaptanım. Güle güle gidip gelin inşallah

Canım bende özledim yahuu hemdee çok...
Senin avatar ne güzel olmuş çok yakışmış...

Kaçıyorum öpüyorum görüşürüz

Merhaba canimmm nasilsin ??

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...

ablacım çok sevindim, mimarlık istiyodu zaten,inşallah herşey beklediğinden dahada güzel olur

Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor

ooo mimarlar,doktorlar,bu sene kadro zengin,roxen hayırlı olsun kardeşine,çok güzel bir bölüm

aeben roxen2303 hayirli olsun

benim yegenimde ozel egitim ogretmenligini kazandi istanbul.

Allah hepimizin gonlune gore versin. Hakkimizda her seyi hayirli kılsın

ooo birde öğretmenimiz var demek,valla muhteşem,sizede hayırlı uğurlu olsun

ayy teog da vardı demi,ben onu unutmuşum,iyi bir lise iyi bir üniversite yolunda önemli bir adım,rabbim başarılarını artırsın,hayırlı olsun sizede

Kimse de demiyor ki bizim iğde de girdi sınava 2. üni okuyacaktı ne yaptııı ne ettiiiiii

ayy kıyamam,okumalar doymayan iğde iğde dıtdırıt dırıt iğde iğde
bu şarkı benden sana gelsin,sen nereyi kazandın bakim,mini mini 1 ler

Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak

hoşgeldinnn,nasılsın,nasıl oldun?

Biz de söylüyoruz ama dinleyen kim...
Hayat onun hayatı bi yerden sonra o verecek kararı. Gerekli yönlendirmeyi yaptık. Bi avukatımız eksik o da olsun inşallah ne yapalım
Kardeşin hakkındada hayırlısı olsun hayrişim ... Çoçukları bu konularda yönlendirmek zor gerçekten .

Geçengün yazmışım göndermeden mesaj kalmış öyle . Türkan sultanın çenesindeki gül ilk bakışra top sakalıymış gibi geliyor gözüme

Ne diyo aeben demeyin hayrişin avatarından bahsediyorum

Seneler öncede kullanmıştın sen bu avatarı .

ayy teog da vardı demi,ben onu unutmuşum,iyi bir lise iyi bir üniversite yolunda önemli bir adım,rabbim başarılarını artırsın,hayırlı olsun sizede
Teşekkür ederim amin inşallah tüm yavrularımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…