Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vaayyy ne güzel yer kazanmış yeğenin saydin,hayırlı uğurlu olsun

Güzel anı:)))))))
Kabuk kalmaması önemli degil sadece soy bir gün salatalık suyunu bırakır korkma

İyi Begüşüm ağrımıyor çok şükür yediğimden olabilir sağlam doyuyorum ama kilo veremiyorum bende az yemedikçe Sen nasılsın oğlun nasıl oldu

iyi bari onla geçmiş olsun
yeni işyerinde yemek işi ne oldu düzene girdimi peki? dışardan yedinizya oda dokanmış olabilir
kilo verme işini hiiçç karıştırma sabit kalaydım iyiydi o dereceyim bende yani
oğlum daha iyi dün akşamda sıkıntısı yoktu çok şükür,cildiyenin verdiği ilaç fayda etti

auscum gunaydin iyi tatiller bol bol dinlen aklin bizde kalmasin.gorusuruz

Sağol kuzumYemek işi düzene girecek eski yediğimiz fabrikanın yemek yeri getirecek bize galiba şuanda 1 hafta çok güzel bir yerden yiyoruz ama daha pahalı diye orayı ayarlamayacaklarmenü şeklinde menüde tatlılar pilav çeşitleri ne ararsan var ama ben yine de almadım almıyorum aferim banaÇok şükür sevindim kuzum benimde ilacım var genelde kullanırım işe yarıyor

Güzel anı:)))))))
Kabuk kalmaması önemli degil sadece soy bir gün salatalık suyunu bırakır korkma
Acur var burda urfada salatalığın dayısımı amcasımı yengesimi nedir? :)Onun kuru dolmasını çok seviyorum ben.Hiç salatalık kurutması yemedim ilginç geldi.

aeben canım sizin mi sonuç vardı ne oldu

saydin78 hayırlı olsun canım güzel bölüm güzel yer bize çok yakın ama öğrenci yurdu hakkında maalesef bilgim yok
Nehirim sen geçmiş okumayonn

İstediği bölüm ve üniye yerleşti canım .Başkent, mimarlık .

Acur var burda urfada salatalığın dayısımı amcasımı yengesimi nedir? :)Onun kuru dolmasını çok seviyorum ben.Hiç salatalık kurutması yemedim ilginç geldi.
Aa bak portim bizim niğdede tarlada acurlar cok ve hemen büyüyüp kartlaşıyorlar bendemi oyup dolmalık kurutsam
Tazesi, kartı farkediyormuki bilgin varmı canım ?

aferim sana
iyi bari o ilacı bırakma kuzum

Aa bak portim bizim niğdede tarlada acurlar cok ve hemen büyüyüp kartlaşıyorlar bendemi oyup dolmalık kurutsam
Ben kurusunu dolma yaptım tazesini turşu yapacam

küçük avuç içi kadar olanlar dolmalık kartlar turşuluk yani

Nehirim sen geçmiş okumayonn

İstediği bölüm ve üniye yerleşti canım .Başkent, mimarlık .
Kuzu okuyamıyorum ya bugünlerde ofisi yerleştir biriken işleri tamamla derken bulduğum yerden alıntılardan falan gidiyorum Çok sevindim canım benim hayırlı olsun çok güzel bir bölüm bir de istediği daha ne olsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…