Dış kabugunu soyuyormuyuz kuzum ?Ben kurusunu dolma yaptım tazesini turşu yapacam
Anladım anladımda tam tersi olmasınn?küçük avuç içi kadar olanlar dolmalık kartlar turşuluk yani
Arada olduğunda alıyorum sürekli almıyorum alışkanlık olmasın diye kuzu bakalım hafif kolumda kaşıntı ve kızarıklık oluyor 2 gündür ama sabahları sonra geçiyoraferim sana
iyi bari o ilacı bırakma kuzum
yok sanırım çünkü aldığımda dışı yine çizgi çizgiydi.Soyulmamış.Dış kabugunu soyuyormuyuz kuzum ?
Anladım anladımda tam tersi olmasınn?
ister misin sana göndereyim burdan çarşıdan alıp kuru acur? Zamanı bence yani inşallah.Anladım anladımda tam tersi olmasınn?
Çok yeniyim yemek turşu olaylarında aeben abla aslında evet terside olabilir
e ben aldığım acurları turşu değilde dolma şeedeyim o vakit
Kuzum tazecikler turşuya biraz daha büyük olanlar dolmaya yapalım biz , münasip şekil ve şemali öyle uygun çünkim
Kartlarla turşu olmaz
Allah razı olsun kuzumister misin sana göndereyim burdan çarşıdan alıp kuru acur? Zamanı bence yani inşallah.
Ellerine sağlık o çocukların afiyetle yiyinAllah razı olsun kuzum
Bi tarla salatalık ,acur ,kabak ,karpuz ,kavun, ayçekirdegi ekmiş görevli Çoçuklar .
Bende ilk defa duydum efserden
Kolay gelsin canım artik evdesin yaa bi şekilde bitirirsinn..
İzmir'deyimm canım ilk defa geldimm hep Antalya olurdu ama büyük hataymis çok nem oluyordu orası...
İzmir'de hiç nem yokk aksamlari esiyor...
Seferihisar böyle.
yolunuz açık olsun kaptanımHadi bakalım ben çıkar ...
Sabah gelirim ...
Öğleden sonra çıkacağız çünkü yola nasipse ... Öpüyorum sizi
İstediği üni ve bölüm geldi hülyam ,Başkent mimarlık ...
ablacım sana hayırlı olsun demedim sanırımBizim burada tüylü acır derler şişman bir salatalık gibi bizde kurutur dolmasını yaparız
Turşuluk acura hiç benzemex
Şereflihisar Ekim ayında gördüm ilk kez çok güzel yerler
Ablacım çok tebrikler çok güzel bi şehir çok güzel bi bölüm darısı bizim çocuklara olsun inşallahLefke ünv mimarlık İngilizce tam burslu
Çok sevindim ablacım hayırlı olsun gözünüz aydınİstediği üni ve bölüm geldi hülyam ,Başkent mimarlık ...
Aaa o vakit olmazmı normal acurdan fatmam?Bizim burada tüylü acır derler şişman bir salatalık gibi bizde kurutur dolmasını yaparız
Turşuluk acura hiç benzemex
Şereflihisar Ekim ayında gördüm ilk kez çok güzel yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?