Neden olmasın55 görmeden 54 görsem ne kaaa güzel olur
Ondan öncede veriyodumki ben cezaya gerek yokyok kız azalttım sporu artık 300 puanı zor görüyorumm
Oooooooooooo. Aus her hafta sana ceza verir abla ben diyim
Salatanın içinde domates salatalık olmasın please
Birlikte nice mutlu huzurlu yıllara saraycam
Tesekkur ederim canim :) odem atici seylere ihtiyacim var :)Hayırlısı olsun yine de. İnşallah bir kapı açılır da kapanmaz Şirketiniz. Ekmek Kazanmak zor bu devirde.
Çay tabağı :) Böyle hitap edince bir garip oldum :) kiraz sapı çayı iyi gelmişti benim şişkinliklere. Birde her zmankinden fazla su. Kısa sürede gider inşallah.
Bildiğin oturdum seni bekliyordumSelam kızlar herkese :) çok güzel kilolar verilmiş, gördüm. Tebrikler hepimize. Gelsin bu hafta da derece takımımıza. :)
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.6
Fark: 1.4 kg.
Yüzde: 1.82
Eriyorum yahu bildiğinizgiysilerimin içinde kayboluyorum artik. Kolay mi 90 dan bu noktaya inmek. bayağı yol katetmişim.
Kilom 104.2
Dün 103.7 çıkmıştım 500 gr eksiydi bundan
Kızlar çocuklarla arabayla ilk yolculuğum İstanbul a gidiyorum hemen kilo bildireyim
Listeyi ayarladınız mı inşallah yapabiliriz ben varınca bakmaya çalışırım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 68.7
Fark 800
Yüzde 1.15
Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküs @Ausencia
Bugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
evet benimki de öyle de ama toplam rakam aynı bende yağ farkediyorBen ölcümlerine itibar etmiyorum kuzum benim tartıyla diyetisyen tartısının arasında 2 kilo var yani şuan 75. Olmam lazım. fazla oynama olmuyor diye kullanıyorum önceki tartıda gün içinde çok oynama yapıyordu bu yapmıyor
maşallah herkese bol bol tebrikSelam kızlar herkese :) çok güzel kilolar verilmiş, gördüm. Tebrikler hepimize. Gelsin bu hafta da derece takımımıza. :)
Eriyorum yahu bildiğinizgiysilerimin içinde kayboluyorum artik. Kolay mi 90 dan bu noktaya inmek. bayağı yol katetmişim.
Senden de bana kaçamak yaradı yı duydum daNeden olmasın
Ondan öncede veriyodumki ben cezaya gerek yokseyahatten sonra bir duraksama oldu sanırım inşallah kırılmıştır bence bana kaçamak yardı
Aslında kafamI fazla karıştırmak istemiyorum diyetisyende öyle söylüyor hatta ona kalsa sadece bu tardıyı baz al diyorda ben hem burası hem tabikide motivasyon icin tartırılıyorum diger ölcümlere ilk basta biraz dikkat ettim sonra kafamın karışmasın diye bakmıyorum artık önemli olan yanıltmadan tartmasıevet benimki de öyle de ama toplam rakam aynı bende yağ farkediyor
maşallah herkese bol bol tebrik
Kız karataycı yol ödemi mi var sadece?Twbrik ederim herkesi kizlar ben ortalamayi dusurdum biraz ozur diliyorum o nedenle hepinizden
Bende iş yerinde daha az yoruluyorumumutsuz mutsuz hiçbirşeye yetişemeyen çalışan iş kadınları
seninde pek bi işin var kuzum ayy allah işine kolaylık versin şıpır şıpır yaparsın inşallah
hafta sonun çok yoğun ne zaman dinleniceksinbazen işyerinde daha az yoruluyorum
Ne oldu kız sen swvilmezmisin en bi sevdiğim hatunBeni seven yok zaten anladım ben
Neyse tamam, gerçekleri görmüş oldum, garip anacığım da şahit oldu buna
etiket bile yapmışsın. Pireler halay çekiyordu o sırada tepemde.Bildiğin oturdum seni bekliyordum
Çok iyi olmuş çok da iyi güzel olmuş taam mı
Gör makbulem görNe oldu kız sen swvilmezmisin en bi sevdiğim hatun
Canım inşallah sen çıkmazsın iştenSelam kızlar
Bı adetSekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?
Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil
İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum
Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık
Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
Selam kızlar herkese :) çok güzel kilolar verilmiş, gördüm. Tebrikler hepimize. Gelsin bu hafta da derece takımımıza. :)
Bende iş yerinde daha az yoruluyorumPazar ya da annemlere gidemem zaten o işleri anca bitiririm az dinlensem iyi olacak haftaya da misafirlerim gelecek cumartesiden sonraki hafta epilasyonum ve arkadaşın oğlunun doğum günü var ona gideceğim sonra bayram geliyor hangi hafta sonu nefes alacağım bilmem
Beni seven yok zaten anladım ben
Neyse tamam, gerçekleri görmüş oldum, garip anacığım da şahit oldu buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?