Hayırlısı olsun yine de. İnşallah bir kapı açılır da kapanmaz Şirketiniz. Ekmek Kazanmak zor bu devirde.Selam kızlar
Bı adetSekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?
Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil
İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum
Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık
Çay tabağı :) Böyle hitap edince bir garip oldum :) kiraz sapı çayı iyi gelmişti benim şişkinliklere. Birde her zmankinden fazla su. Kısa sürede gider inşallah.3 gun icinde 18 saatlik yol gittigim icin her yerim sis. Sabah da tarti bunu soyledi. Daha grce grldim eve. 2 hafta once 65ti bu hafta 65.700 gibi. Ödemim inince belli olacak asil kilom o da herhalde iki uc gune iner. Bu hafta sonunculuk bende
Üç günde verdim 1.2 kiloyuİlk hafta olsugunuda unutma eflalim.
Sonraki haftakarda fazla meyve ve bulgur vermene engel olacaktır.
Tebrikler canım maşallahgeçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
sevinç gözyaşları döken smiley
Karbon fazla yememeye calis derim. Yoksa kilo cok zor gidiyorEvet haklısın. O zaman bugünden itibaren başlayayım zaten gidişata göre şekillenir sanırsam benimki de. Peki üç gün karbonsuz demiştin demin.Onu nasıl yapacağım. Ekmek yok zaten. Makarna da yok bende. Bazen pirinç bulgur.
Selam kızlar
Bı adetSekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?
Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil
İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum
Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık
Domates salatalik olmazsa ben ne yaparim. Yok aman seninle yarismam neme lazim bir yerim sakatlanir, seni gececegim diyeBiz de yedik
Ben geçen hafta yedim gerçi ama bu hafta yemedim
Senle bi sporda kapışmadan valla bırakmaaam
Bu hafta menünü accık değiştirecektin. Sayende domates salatalıktan tiksindim. Kim bilir senin vücut dile gelse ne diyecek
Ki senin kilona göre gene iyi vermişsin
oh maşallah efser abla tebrik ederim :)♡Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
tebrikler hemşom harikasınnnEki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
Teşekkür ederimoh maşallah efser abla tebrik ederim :)♡
Sagol hemşom tarısı sana inşallah önümüzdeki hafta mezün oluşunu kutlarıztebrikler hemşom harikasınnn
bakalım neler olacak canım, bu hafta daha iyi olacak gibi, menülerime biraz daha düzene sokmak istiyorumSagol hemşom tarısı sana inşallah önümüzdeki hafta mezün oluşunu kutlarız
Cozutmada yehadi ben hazırlanıp yüzmeye gidiyorum, öğleni meyve ile geçiştirdim, akşama yemeğe çıkacağız, 8 inde evlilik yıl dönümümdü ve ben az yemem gerektiği için gitmek istemedim, cumayı bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?