Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlısı olsun yine de. İnşallah bir kapı açılır da kapanmaz Şirketiniz. Ekmek Kazanmak zor bu devirde.

3 gun icinde 18 saatlik yol gittigim icin her yerim sis. Sabah da tarti bunu soyledi. Daha grce grldim eve. 2 hafta once 65ti bu hafta 65.700 gibi. Ödemim inince belli olacak asil kilom o da herhalde iki uc gune iner. Bu hafta sonunculuk bende
Çay tabağı :) Böyle hitap edince bir garip oldum :) kiraz sapı çayı iyi gelmişti benim şişkinliklere. Birde her zmankinden fazla su. Kısa sürede gider inşallah.

Karbon fazla yememeye calis derim. Yoksa kilo cok zor gidiyor

Nare83 canım iyiyim 3 gündür buradayım seni etiketledim ama görmedin galiba gelmiyorsun hiç gözlerim seni arıyor valla çok özlemişim şirketin kapanmasınada üzüldüm canım Rabbim kimseyi işinden gücünden etmesin zor bu dönemde işsiz kalmak herşey o güzel gönlüne göre olur dilerim

Domates salatalik olmazsa ben ne yaparim. Yok aman seninle yarismam neme lazim bir yerim sakatlanir, seni gececegim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…