yok canım, menüm belli karışık ızgara salata alırımCozutmada yenice senlere
Kızlar çocuklarla arabayla ilk yolculuğum İstanbul a gidiyorum hemen kilo bildireyim
Listeyi ayarladınız mı inşallah yapabiliriz ben varınca bakmaya çalışırım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 68.7
Fark 800
Yüzde 1.15
Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküs @Ausencia
Tebrik ederim harikasınız kızlarBugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
Canım çok üzüldüm sizin kalmanız inşallah garanti olur hakkında hayırlısı olsun taşınmak ya da böyle değişmesi bir şeylerin o kadar zor ki seni anlıyorum o psikolojiyi ben yeniden 1 haftadır yaşıyorum Allah yardımcın olsunSelam kızlar
Bı adetSekercikiz çarptı gözüme hoşgeldin cnm nasılsın ?
Dün çok kötu bı gün geçirdim
Şirket kapanıyor ,komple kapsyacaklarmis sanırım 3₺5 kişi kalicaz, ben ve bir kaç arkadaş garanti imiş kalicaz ama işte net değil
İzin burnundan geldi
Deli gibi yedim dün , dünyanın sonu değil tabiki ama can sıkıcı , önümüz kış çocukların okulu ,etüt krediler Allah'ım dusun düşün mshvoldum
Neyse bı nebze olsun moralim düzeldi
Bugün tartilmadim , haftaya tartilirim artık
Off Begüş ne kötü ya bir şeye yetişememek hafta sonu ince temizlik yapacağım nasipse camlar silinecek perdeler yıkanacak halılar silinecek köşenin kılıfını çıkarıp yıkacağım bitmiyor bitmiyor yetişemiyorumalın benden de o kadar,dün yemek yaptım,yemeğe süprüz misafir geldi,benim bavul işi kaldı,bu akşam yola çıkıyoruz ve daha bavulun nerde olduğunu bilmiyorum artı bu akşam yine yemek yok,yemek yapmam lazım,oğluma ve bize yolluk kek ve poğaça yapmam lazım,işyeri çok yoğun,hiçbirşeye yetişemiyorum
Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
Birde benle yarışmazmış bak isteyince veriyosun teprikler daktarımgeçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500
sevinç gözyaşları döken smiley
Amin kuzum
Ben sana güveniyorum isteyince oluyor biliyorum bu hafta seni 55 bekliyorbakalım neler olacak canım, bu hafta daha iyi olacak gibi, menülerime biraz daha düzene sokmak istiyorum
E canım bu sonuç mükemmel 2 kilodan fazla gitmiş yağdan maşallahkızlar diyetisyene gidiyorum, çok tokum, cuma diye biraz ekmek yedim, koca kupa çay ve en az 500 ml su kıyafette 800 gr, sabah farka bakmıştımbakalım ne kadar oldum
Yukaridakini gonderemeden gittim diyetisyene iste sonuclarEki Görüntüle 2032264 Eki Görüntüle 2032263
@SARAYCA canım seninde evlilik yildonumunü kuluyorum nice güzel yıllarınız olsun insallah esinlehadi ben hazırlanıp yüzmeye gidiyorum, öğleni meyve ile geçiştirdim, akşama yemeğe çıkacağız, 8 inde evlilik yıl dönümümdü ve ben az yemem gerektiği için gitmek istemedim, cumayı bekledim
Tebrik ederim harikasınız kızlar
Canım çok üzüldüm sizin kalmanız inşallah garanti olur hakkında hayırlısı olsun taşınmak ya da böyle değişmesi bir şeylerin o kadar zor ki seni anlıyorum o psikolojiyi ben yeniden 1 haftadır yaşıyorum Allah yardımcın olsun
Off Begüş ne kötü ya bir şeye yetişememek hafta sonu ince temizlik yapacağım nasipse camlar silinecek perdeler yıkanacak halılar silinecek köşenin kılıfını çıkarıp yıkacağım bitmiyor bitmiyor yetişemiyorumannem gelip yardım etmek istedi ama onunda beli ağrıyor kıyamam pazar belki ben gider onlara da yardım ederim
Tebrik ederim kuzum oh yandan yandan
E canım bu sonuç mükemmel 2 kilodan fazla gitmiş yağdan maşallah
@SARAYCA canım seninde evlilik yildonumunü kuluyorum nice güzel yıllarınız olsun insallah esinle
Canım tartın sence yağı doğru ölçüyor mu benim evdeki de bundan ama diyetisyenle fark var gibi birazEki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
55 görmeden 54 görsem ne kaaa güzel olurBirde benle yarışmazmış bak isteyince veriyosun teprikler daktarım
Amin kuzum
Ben sana güveniyorum isteyince oluyor biliyorum bu hafta seni 55 bekliyor
nicevap mutlu seneler olsun inşallahhadi ben hazırlanıp yüzmeye gidiyorum, öğleni meyve ile geçiştirdim, akşama yemeğe çıkacağız, 8 inde evlilik yıl dönümümdü ve ben az yemem gerektiği için gitmek istemedim, cumayı bekledim
yok kız azalttım sporu artık 300 puanı zor görüyorummDomates salatalik olmazsa ben ne yaparim. Yok aman seninle yarismam neme lazim bir yerim sakatlanir, seni gececegim diye
Oooooooooooo. Aus her hafta sana ceza verir abla ben diyimEki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Salatanın içinde domates salatalık olmasın pleaseyok canım, menüm belli karışık ızgara salata alırım
teşekkürler kuzum
Ben ölcümlerine itibar etmiyorum kuzum benim tartıyla diyetisyen tartısının arasında 2 kilo var yani şuan 75. Olmam lazım. fazla oynama olmuyor diye kullanıyorum önceki tartıda gün içinde çok oynama yapıyordu bu yapmıyorCanım tartın sence yağı doğru ölçüyor mu benim evdeki de bundan ama diyetisyenle fark var gibi biraz
Gelsem ne olcek, Lunya eski Lunya değil
Abla tatilde yedi pastaları börekleri ondan vermeedi boşversene @LunyaSaraycam 55olmadan gitme canım bu gidişler hayra alamet olmuyor
Aynı ben
Bende eski ben değilim
Zaten ancak bir tek beni yenwrsin doktoru yenememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?