Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimim:
Geçen hafta : 65.2
Bu hafta: 64.4
Fark: 800 gr
Yüzde:1.23
Dün sabah bundan 500 gr fazlaydım ohhhmmm işe yaradı. Bi de hibisküs @Ausencia

Bugünü iple çekiyordum kim kaç kilo nasıl meraktayım bilemezsiniz efendim bendeniz 74.4 ile başladığım zayıflama yolculuğuma 73.5 la devam ediyorum
Tebrik ederim harikasınız kızlar
Canım çok üzüldüm sizin kalmanız inşallah garanti olur hakkında hayırlısı olsun taşınmak ya da böyle değişmesi bir şeylerin o kadar zor ki seni anlıyorum o psikolojiyi ben yeniden 1 haftadır yaşıyorum Allah yardımcın olsun
Off Begüş ne kötü ya bir şeye yetişememek hafta sonu ince temizlik yapacağım nasipse camlar silinecek perdeler yıkanacak halılar silinecek köşenin kılıfını çıkarıp yıkacağım bitmiyor bitmiyor yetişemiyorumannem gelip yardım etmek istedi ama onunda beli ağrıyor kıyamam pazar belki ben gider onlara da yardım ederim
Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm

Tebrik ederim kuzum oh yandan yandan

geçen hafta 71.1 bu hafta 69.6
fark 1500

sevinç gözyaşları döken smiley
Birde benle yarışmazmış bak isteyince veriyosun teprikler daktarım
Efser ablacim evlilik yildonumuzu kutluyorum nice 20 yıllarınız olsun insallah
Amin kuzum
bakalım neler olacak canım, bu hafta daha iyi olacak gibi, menülerime biraz daha düzene sokmak istiyorum
Ben sana güveniyorum isteyince oluyor biliyorum bu hafta seni 55 bekliyor

@SARAYCA canım seninde evlilik yildonumunü kuluyorum nice güzel yıllarınız olsun insallah esinle

umutsuz mutsuz hiçbirşeye yetişemeyen çalışan iş kadınları
seninde pek bi işin var kuzum ayy allah işine kolaylık versin şıpır şıpır yaparsın inşallah
hafta sonun çok yoğun ne zaman dinleniceksinbazen işyerinde daha az yoruluyorum

Domates salatalik olmazsa ben ne yaparim. Yok aman seninle yarismam neme lazim bir yerim sakatlanir, seni gececegim diye
yok kız azalttım sporu artık 300 puanı zor görüyorumm
Eki Görüntüle 2032266
Gecen haftaki kilom 78.9
Bu haftaki kilom 77.5
Fark 1.400
Yüzdem 1.77
Bu hafta 77.4 hata 77.3 gördüm
Oooooooooooo. Aus her hafta sana ceza verir abla ben diyim
yok canım, menüm belli karışık ızgara salata alırım

teşekkürler kuzum
Salatanın içinde domates salatalık olmasın please
Birlikte nice mutlu huzurlu yıllara saraycam

Canım tartın sence yağı doğru ölçüyor mu benim evdeki de bundan ama diyetisyenle fark var gibi biraz
Ben ölcümlerine itibar etmiyorum kuzum benim tartıyla diyetisyen tartısının arasında 2 kilo var yani şuan 75. Olmam lazım. fazla oynama olmuyor diye kullanıyorum önceki tartıda gün içinde çok oynama yapıyordu bu yapmıyor

Selam kızlar herkese :) çok güzel kilolar verilmiş, gördüm. Tebrikler hepimize. Gelsin bu hafta da derece takımımıza. :)

Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.6
Fark: 1.4 kg.
Yüzde: 1.82

Eriyorum yahu bildiğiniz giysilerimin içinde kayboluyorum artik. Kolay mi 90 dan bu noktaya inmek. bayağı yol katetmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…