Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mortiye bak hele regl olup toparlanmak için bizi mi beklediydin bende sessiz sessiz geliyor demiştim doğru bilmişim tebrikler şekerimhiç kıskanmadım
Tebrikler kizlar sadece 200 gr eksilmişim
64.7idim 64.5 olmuşum
Gecen hafta bildirim yapmadıydım nasıl olacak şimdi
Tebrik ederim canım olsun en azından eksisin

Afiyet olsun kaptanım lokum sevmem zati sen ye

Ne güzel liste

Kuzum gecen haftaki kilomu ben listeye bakarak yazdım zaten hatayı ben yaptım liste dogru
Tamam abla benim kafalar yürüdü. Sıcakta yürürsem olacağı o
Ausencia sıkıntı yok stop. Lokuma da bayılırım stop. Çek onu gözümün önünden stop

ay kaptaniçem sanırım takım içi baktımda bütünnnnnnnnnn herkes arasında 1.de benim

Teşekkür ederim canım dün regl oldum dedim eyvah ama artılar silindi sadece bu hafta daha iyi olacak insaaallah.
Bu hafta da olabilirizzzzz

Efserin kilosu zaten 78.9 du canım bende de.
Ben kendi kilo bildirim mesajımı başta 78.8 hesapladım aklımda öyle kalmış her ihtimale karsı bakayım dedim baktım 78.9 sonra tekrar kilo bildirim mesajımi alel acele hesaplayıp düzenledin onu belirtmek istedim yanlış olmasın acele hesapladım demek istedim....

Daktırım o 4 günlük etki etti mi ne kadar verdin o arada ?
iğdecim 4 günlük bana herkees kadar yaramıyor çünkü ne yapsam kabız oluyorum.pazar sabahı eksi 600gr dım.dün sabahda hala eksi 600grdım .dün kiraz sapı vs içerek anca bu kadar oldu.millet onunla 2 kilo veriyor sen beni baz alma.
seninde metabolizman iyi bildiğim kadarıyla ihtiyacın oldugu dönemde dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…