Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok kız azalttım sporu artık 300 puanı zor görüyorumm

Oooooooooooo. Aus her hafta sana ceza verir abla ben diyim

Salatanın içinde domates salatalık olmasın please
Birlikte nice mutlu huzurlu yıllara saraycam

Teşekkür ederim canım,

benim sporlar 200 zor buluyor bazen oda yok

Saraycam 55olmadan gitme canım bu gidişler hayra alamet olmuyor

Aynı ben
Bende eski ben değilim
Zaten ancak bir tek beni yenwrsin doktoru yenememissin

gitmiyorum fatmam buradayım, listede çıksaydım da devam edecektim, akıllandım artık, yediğim sürece hemen alıyorum çünkü

sağol ablacım
bartından başlıycaz nasipse önce alanya,sonra antalya en son kaşa geçicez tabi yine nasip olursa
iyi tatiller canım,

eline sağlık kaptanım,

bu hafta kilo bildirmeyeceğim, cumaya sürpriz olsun

bu 4 günlük ne oluyor acaba???

O nasil oldu beee 1.23 nasil ayni tutar bu senin fertigo olmus benimde ishal olmus halim igde igrenclesmek istemezdim ama gercek bu
Valla tutturmuşuz. Ausa bi hıh yap ordan...
Yalnız bu haftayı saymıyorum he... Şu lunyayı yeneyim sonraki hafta senle bi daha kapışacaz. Hazırlığını yap. Yenmeden bırakmam

Aus bana iyisin demis antalya sicagi nelere kadir

Kız harbiden iyiymişsin. Sabah başım çatlıyordu. Dün yapıştırıcı kokusundan bayılacaktım az daha. O kafayla okudum dedim herhalde 100-200 gr bişey verdi... Daha şimdi bakacaktım
Ben yapamam ki bu listeyi. Metam iyi ama dursa da yoh yoh benlik değil bu liste Tebrik ederimmm Kiraz sapını hiç denemedimm. Kiraz tadı geliyor mu ? Kirazlı bi çay içmiştim çocukken içtiğim bi şuruba benziyordu. Bunda var mı öyle bi durum? Benim de bağırsaklarda var bi tembellik 2-3 gündür... Çıkıp alacam birazdan bişeyler

Sen yeter ki niyetli ol. O geceleri ben çıktım deyip buradan çıkmadığın her an dürterim seni 300'ü vurursun. Mezun olmadan bi yen beni kııızz Beni yenmediğinden mezun olmuyor olabilirsin bak totem yaptım

104 un altini gormem gerekiyordu o yuzden iyi sayamiyorum. Haftaya bunu gorursem ancak iyi olabilicek. 103 u en son 2 sene once gordum.

Neyse artik bunada sukur :)

104 un altini gormem gerekiyordu o yuzden iyi sayamiyorum. Haftaya bunu gorursem ancak iyi olabilicek. 103 u en son 2 sene once gordum.

Neyse artik bunada sukur :)
Şöyle bişey var. İshalde hızlı su kaybediyor ya vücut. Toparladıktan sonra bir miktar su tutuyor cidden. O ödem ondan da olabilir. Dukan birasını yapıyor musun ? Bu hafta senle orti olalım diyorummmm... Hibisküsten böööğğğ geldi artık. Yeşil çay alam. Her gün içelim bu hafta ?

geçmişi okuyamadım, düzeltildi mi bilmiyorum ama ahunun bu haftaki kilosu 68.7 olmalı sanırım. Yanlış yazılmış.

Triplimelek Megi kuzu ne yaptın ya, 4 lü yarışta 1. olmaya ramak kalmıştı ama sen oyunu bozdun güzel kilo vererek

tebrik ederim canım, gayet güzel kilo vermişsin.
Teşekkür ederim canım.
Artıyı temizledim bakalım bu hafta daha iyi olacak insaaallah

2-3 haftaya anca yani sen öyle git öyle gel

Olacağız tabisi hemen vazgeçeceğimi mi sandın ben regl olmadım daha geciktim

Eki Görüntüle 2032437
pekiyi o halde devam
Ben tam 1 hafta erken oldum nasıl oldu neden oldu anlamadım 1 senedir aynı zamanda olurdum 1 iki gün oynardı dün sürpriz yaptı
neyse iyi oldu artı gitti bu haftaya bakacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…