- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Güle güle gidin Begüm:) Güzelce dinlenirsiniz inşallah. Kaptanla buluştuğunuzda yeşil çay dolu bardakları tokuşturma fotosu atarsınız artık:)kızlar ben yavaştan çıkıyorum,internetimin ve vakitimin olduğu müddetçe uğramaya çalışırım,sizleri hepinizi tek tek öpüyorum,burayı çok özliycem,net olmasada 5 eylülde geri gelebilirim,hepiniz allaha emanet olun,sizleri seviyorum
ve umarım buluşma planlarımız gerçekleşir kapanımla
Iyi tatiller begumcum yolunuz acik olsun.kızlar ben yavaştan çıkıyorum,internetimin ve vakitimin olduğu müddetçe uğramaya çalışırım,sizleri hepinizi tek tek öpüyorum,burayı çok özliycem,net olmasada 5 eylülde geri gelebilirim,hepiniz allaha emanet olun,sizleri seviyorum
ve umarım buluşma planlarımız gerçekleşir kapanımla
Hade bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Gözünün önünde kalsın onlar. Gördükçe hevesin artacakigdedali orti iyi fikir.
Dukan birasini yaptim dun nerdeyse 1 litre wc bile goturmedi beni galdi icimde
Yaparim yine dolap duzelttim hic giyemediklerimi gordum uzuntuyle karisik heveslendim.
Haydi o zaman 1 kilonun altında verenin lakabı tontiş kalsınHade bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Tamam kız ona da tamamHaydi o zaman 1 kilonun altında verenin lakabı tontiş kalsın
Aynen senin için iyi olmuş darısı başımapekiyi o halde devam
Ben tam 1 hafta erken oldum nasıl oldu neden oldu anlamadım 1 senedir aynı zamanda olurdum 1 iki gün oynardı dün sürpriz yaptı
neyse iyi oldu artı gitti bu haftaya bakacağız artık
yok kuzum yok geçen bi gaza geldim her gün yaptım, ama o orada kaldı, artık o kadar spor yapmaya vakit yok maalesef , yoksa korktuğumdan değilSen yeter ki niyetli ol. O geceleri ben çıktım deyip buradan çıkmadığın her an dürterim seni 300'ü vurursun. Mezun olmadan bi yen beni kııızzBeni yenmediğinden mezun olmuyor olabilirsin bak totem yaptım
maşallah kuzum aynen devam97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Önce 10 kiloya sevinmistim şimdi 20 inşallah 30 da görürüm
Maşallah canım inşallah 40 da görürsün97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
GunesinKizi35 Harikasın fıstığımmm aynen devam ederim abla dersen listeye girmeni konuşalım.
Demiştim kilon az tıkanmandan korkuyorum .
Ama azmininde listeyi hakkettiğine inanıyorum
maşallah kuzum aynen devam
13 olacak az kaldıbende 15 mart gibi 68 kg ile başlamıştım 5 ayda 12 kg uçtu gitti
AminMaşallah canım inşallah 40 da görürsün
97.6-77.5 =20.1
Takıma geleli 4 ay yakın
Çok güzel yaa tebrik ederim sizi çıtır kızlarbende 15 mart gibi 68 kg ile başlamıştım 5 ayda 12 kg uçtu gitti
Nere gitti ?gecmişle hic ilgilenemiyorum bu ara :/begum75 begüş gitti içime bir öküz oturdu yeminle nasıl geçecek bunca zaman
Ayı oturmuş gibi oldu ama
Eki Görüntüle 2032462
YazarsınızÇok güzel yaa tebrik ederim sizi çıtır kızlarNe güzel bizde yazarız inşallah böyle bikaç ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?