Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güle güle gidin Begüm:) Güzelce dinlenirsiniz inşallah. Kaptanla buluştuğunuzda yeşil çay dolu bardakları tokuşturma fotosu atarsınız artık:)

Iyi tatiller begumcum yolunuz acik olsun.

igdedali orti iyi fikir.
Dukan birasini yaptim dun nerdeyse 1 litre wc bile goturmedi beni galdi icimde

Yaparim yine dolap duzelttim hic giyemediklerimi gordum uzuntuyle karisik heveslendim.
Gözünün önünde kalsın onlar. Gördükçe hevesin artacak

Sen yeter ki niyetli ol. O geceleri ben çıktım deyip buradan çıkmadığın her an dürterim seni 300'ü vurursun. Mezun olmadan bi yen beni kııızz Beni yenmediğinden mezun olmuyor olabilirsin bak totem yaptım
yok kuzum yok geçen bi gaza geldim her gün yaptım, ama o orada kaldı, artık o kadar spor yapmaya vakit yok maalesef , yoksa korktuğumdan değil

GunesinKizi35 Harikasın fıstığımmm aynen devam ederim abla dersen listeye girmeni konuşalım.
Demiştim kilon az tıkanmandan korkuyorum .
Ama azmininde listeyi hakkettiğine inanıyorum

aynen devam edeceğimi biliyorsun kaptan azmimi de biliyorsun diye düşünüyorum benim için listeye girme zamanıdır merak etme kilo almam yada sabit kalmam hiç ama eğer ki bir süre daha beklemek istersen sonuna kadar saygı duyarım

Çok güzel yaa tebrik ederim sizi çıtır kızlar Ne güzel bizde yazarız inşallah böyle bikaç ay sonra
Yazarsınız kendinizi kaptanın ellerine bırakın bak nasıl yazarsınız
Bak şimdi ilk yedigim kötek aklama düşürdün yazın başlarınada dondurma yediydim yeni cıkmış bende meyve yerine bir top dondurma yedim yemez olaydım hemen cıktı kaptanın evladıyeligi bir daha görmedim dondurma neyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…