Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin de 4 tane gelinin olcak abla, simdi gelinler düsünsün . Her birine bir odayi pay edersin ohh ev tertemiz olur

İnşallah ablacm
Çocuklar imida sizleride Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin inşallah

Bu arada bugun Bonus can Antepia27 ablam ecemavi Efser ablam gelmedi
Nirdesiniz nirdeeee

Canım bugün abimin çiftliğinde yedik orda internet yok tü
Sonra geç saatlerde beraber bize geldik yeni gittiler mende hemen buraya geldim
Düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim

Günaydınnnnnnnn

Pazartesi oldu bile ... hooop göz açıp kapanana kadar cuma gelip çatacak .

Bu hafta lütfen sporu aksatanlar , spora en azından bi 45 dk ayırsın (yağ yakımı 40 dk ile başlar , o yüzden daha az yapıp sadece su kaybı yaşamayın )

Diyetini unutanlar özellikle izindekiler hadi bismillah desin başlasın ...

Listedekiler azami dikkat etsin menülerine ...

Sıkılan pff bu diyet bitmiyor yahu diyen birbirinden destek alsın burada .

Böyle böyle bitireceğiz bu maratonu

Ve önemli bir rica ... burada olamadığım şu süreçte lütfen daha sık gelin takıma .
Gün içinde bi arkadaşınız şunu yesem mi demiştir mesela ... bir diğerinin açlıktan gözü dönmüştür her an mutfağa saldıracaktır vs vs ... belki bir mesajınızla destek olacaksınız ihmal etmeyin girmeyi ben yokken
Evladiyelik sopamla burada olmadığım zaman birbirinize emanetsiniz unutmayın .
Hadi bakalım güzeller ....
Eskisi gibi mümkün mertebe bol katılım

Ahu060812

En azından gece gir bi iki mesajlık ne yedin ne içtin nasıl gidiyor bi ses et

Ve şöyle herkes okusun diye etiket yapayım
...

Efser
ErSeSi
White Lily
@_SARAYCA_
igdedali
suspushanimcim
Nefs
@masumm
Cutemom007
ada81
Triplimelek Megi
MuMu85

GunesinKizi35
60kiloyum
roxen2303
Antepia27
@Lunya
Bonus
kelebekolacam

saydin78
@Portakal Sulu Ordek

caytabagi

ecemavi
@eflalim
Daydream-
aeben
nehirnil111
begum75

Dün gece 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş eklendi spora ...
3 e geliyordu uyudum 6 da kalktım ...
Bugün kesin şezlongta uyurum

Tatilde de bir adet uyumayan aus yani ...
Uyuyunca her şey kaçıyor sanki

Şimdi çıktım ben ... deniz en çok sabah güzell .

Hadi bakalım keyifli pazarlarınız olsun

Hoşgeldin aramıza

Triplimelek Megi Sen bu hafta nehirnil111 le mi yarışacaktın datlım ?
@_SARAYCA_ ve begum75 de dahil canım geçen haftaki gibi sanırım devam ediyoruz
Benim mortim kayıp nehirnil111 bol bol yiyip uyumuşsundur umarım dinlen kuzum dinlen uzat ayaklarını
Ahh morti neler yaptım bilsen cuma günü mutfak dolaplarını fırının içini dışını davlumbazı yağ çözle sildim duruladım kuruladımcumartesi başım ağrıyordu yattımpazar günü boşalttığım su kaç lt yi geçmiştir bilmiyorum bütün gün denize girmiş kadar terledimRegl geldi bir de üstüne pazar günü camları sildim tülleri yıkadım perdeleri ütüledim astım evi sil süpür balkonu yıka temizle derken pertim çıktı bugün sol ayağımın topuk kısmına pek basamıyorum ağrı var niye anlamadım

İyi tatiller kaptanım biz buradayız

Günaydın canım maşallah bir sürü iş yapmışsın. Sürekli ayakta iş yaptığın için ayağın ağrıyordur geçmiş olsun canım

Günaydın canım maşallah bir sürü iş yapmışsın. Sürekli ayakta iş yaptığın için ayağın ağrıyordur geçmiş olsun canım
Sağol kuzum öyle oldu sanırım dinlenmek yok bana bugün de buzdolabının içini temizleyip halıların yüzeyini sileceğim banyo tuvalet derken bir de yarına domates çorbası yapacağım yarın nasipse annemin doğum gününü bizde kutlayacağız hafta sonu misafirim de var vay bana vay vay Sen nasılsın canımcım

Günaydın kaptanicem iyi yüzmeler sana bende de sanki bi gün spor yapmazsam her şey bitecek hissı var ama seviyorum bu hissi olsun zarar gelmez o yüzden kalktım leslie bacı ile buluştum bu saatte
Günaydın canım keşke o his bende de olsa ben gerçi evde bayağı spor yapıyorum temizlik yaparak
Gunaydinnnnn

Yeni gune, yeni haftaya, diyete, spora bismillah...

Huzurlu mutlu bir hafta olsun insallah.
Allahım azim irade versin.. Amin

Günaydın hayırlı haftalar olsun Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…