Senin de 4 tane gelinin olcak abla, simdi gelinler düsünsün . Her birine bir odayi pay edersin ohh ev tertemiz olur
igdedali hayrisim bu gece burda mesayin yokmu goremedim
Hoşgeldin aramızahoşbulduk kaptancımkuralları okudum evet elimden geleni yapacağım. 3 yıl önce doğum sonrası 13 kilo vermiştim spor ve sağlıklı beslenme ile 63 e düşmüştüm fakat sonrasında haat çalkantıları beni de çalkaladı ve bugün 73deyim tekrar. son bi kaç haftadır oğunlaşmaya çalışıyordum ,işin içine biraz disiplin katmak istedim. buraya katılmak beni hırslandırır diye düşündüm. samimi hoşgeldinlerinizden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .
yemek düzenim normalde böyle değil. 3 öğündür bugün böyle oldu. patatese dikkat edeceğim kaptanson olarak iyi tatiller diliyorum
Günaydın amin inşallahGunaydinnnnn
Yeni gune, yeni haftaya, diyete, spora bismillah...
Huzurlu mutlu bir hafta olsun insallah.
Allahım azim irade versin.. Amin
Kuzum ablam haca gidecek aile içinde bir koşturmaca var şu sıra ondan vakkit bulamıyorum kusura bakmayın :/
@_SARAYCA_ ve
Ahh morti neler yaptım bilsen cuma günü mutfak dolaplarını fırının içini dışını davlumbazı yağ çözle sildim duruladım kuruladımBenim mortim kayıpnehirnil111 bol bol yiyip uyumuşsundur umarım dinlen kuzum dinlen uzat ayaklarını
Günaydınnnnnnnn
Pazartesi oldu bile ... hooop göz açıp kapanana kadar cuma gelip çatacak .
Bu hafta lütfen sporu aksatanlar , spora en azından bi 45 dk ayırsın (yağ yakımı 40 dk ile başlar , o yüzden daha az yapıp sadece su kaybı yaşamayın )
Diyetini unutanlar özellikle izindekilerhadi bismillah desin başlasın ...
Listedekiler azami dikkat etsin menülerine ...
Sıkılan pff bu diyet bitmiyor yahu diyen birbirinden destek alsın burada .
Böyle böyle bitireceğiz bu maratonu
Ve önemli bir rica ... burada olamadığım şu süreçte lütfen daha sık gelin takıma .
Gün içinde bi arkadaşınız şunu yesem mi demiştir mesela ... bir diğerinin açlıktan gözü dönmüştür her an mutfağa saldıracaktırvs vs ... belki bir mesajınızla destek olacaksınız ihmal etmeyin girmeyi ben yokken
Evladiyelik sopamla burada olmadığım zaman birbirinize emanetsiniz unutmayın .
Hadi bakalım güzeller ....
Eskisi gibi mümkün mertebe bol katılım
Ahu060812
En azından gece gir bi iki mesajlık ne yedin ne içtin nasıl gidiyor bi ses et
Ve şöyle herkes okusun diye etiket yapayım
...
Efser
ErSeSi
White Lily
@_SARAYCA_
igdedali
suspushanimcim
Nefs
@masumm
Cutemom007
ada81
Triplimelek Megi
MuMu85
GunesinKizi35
60kiloyum
roxen2303
Antepia27
@Lunya
Bonus
kelebekolacam
saydin78
@Portakal Sulu Ordek
caytabagi
ecemavi
@eflalim
Daydream-
aeben
nehirnil111
begum75
Günaydın canım maşallah bir sürü iş yapmışsın. Sürekli ayakta iş yaptığın için ayağın ağrıyordur geçmiş olsun canım@_SARAYCA_ vebegum75 de dahil canım geçen haftaki gibi sanırım devam ediyoruz
Ahh morti neler yaptım bilsen cuma günü mutfak dolaplarını fırının içini dışını davlumbazı yağ çözle sildim duruladım kuruladımcumartesi başım ağrıyordu yattım pazar günü boşalttığım su kaç lt yi geçmiştir bilmiyorum bütün gün denize girmiş kadar terledim Regl geldi bir de üstüne pazar günü camları sildim tülleri yıkadım perdeleri ütüledim astım evi sil süpür balkonu yıka temizle derken pertim çıktı bugün sol ayağımın topuk kısmına pek basamıyorum ağrı var niye anlamadım
İyi tatiller kaptanım biz buradayız
Sağol kuzum öyle oldu sanırım dinlenmek yok bana bugün de buzdolabının içini temizleyip halıların yüzeyini sileceğim banyo tuvalet derken bir de yarına domates çorbası yapacağım yarın nasipse annemin doğum gününü bizde kutlayacağızGünaydın canım maşallah bir sürü iş yapmışsın. Sürekli ayakta iş yaptığın için ayağın ağrıyordur geçmiş olsun canım
Günaydın canım keşke o his bende de olsaGünaydın kaptanicem iyi yüzmeler sana bende de sanki bi gün spor yapmazsam her şey bitecek hissı var ama seviyorum bu hissi olsun zarar gelmez o yüzden kalktım leslie bacı ile buluştum bu saatte
Gunaydinnnnn
Yeni gune, yeni haftaya, diyete, spora bismillah...
Huzurlu mutlu bir hafta olsun insallah.
Allahım azim irade versin.. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?