Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canım nasilsinn..
Saydin o tarz kahvaltı da seçenek bol oluyor rahat atlatirsin inşallah...
Afiyet olsun şimdiden keyifli vakitler..
İyiyim Pınarım sen nasılsın? Abartmadan yerim kuzum tadımlık teşekkür ederim gel beraber olsun

Iyi yaptin kralicem yarin basliyorum spora .. bugun spor yapmadim ama cook temizlik yaptim 10.30 basladim 17.00 popom koltuk gördü alt ust her tarafi temizledim dip köşe biraz bayrama hazirlik gibi oldu....perdeler yikandi falan hafta sonu misafirim var yatılı ...coook yoruldum valla......

hoşbulduk kaptancım kuralları okudum evet elimden geleni yapacağım. 3 yıl önce doğum sonrası 13 kilo vermiştim spor ve sağlıklı beslenme ile 63 e düşmüştüm fakat sonrasında haat çalkantıları beni de çalkaladı ve bugün 73deyim tekrar. son bi kaç haftadır oğunlaşmaya çalışıyordum ,işin içine biraz disiplin katmak istedim. buraya katılmak beni hırslandırır diye düşündüm. samimi hoşgeldinlerinizden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .
yemek düzenim normalde böyle değil. 3 öğündür bugün böyle oldu. patatese dikkat edeceğim kaptan son olarak iyi tatiller diliyorum

Hadi bakalım ben kaçtım güzeller ....

Sabah erken yürüyüş ya da koşu ... sonra deniz .... plajda uzun süre yalnızım ... girip yazasım geliyor da ekranı görmek işkence .

Yine gelemezsen akşam damlarım ...

Öpüyorum hepinizi ...birbirinize ve takıma mukayyet olun e mi

Aman 63 istemem bir daha yeni yeni kendime geldim zaten

Kötü haber tez duyulurmus gomdum valla ( yarin spora basliyorum diyete basliyorummmm

Canim gel artik ya hani hic ayrilmayacaktin buradan. Eylul geliyor bak ne kaldi.

Aman kaptanim tatilini yap gez eglen tabi. Ama birakma burayi. Sensiz olmaz burasi

Spor Bildirimi PAZARRRR

Koşu: 10*4= 40
Yürüyüş: 40*2= 80
Egzersiz: 30*3=90
Pilates: 30*3=90

TOPLAM: 300 Point

vaaaaaay beeee

son eklemelerle durum toplamda 3342 ye 3342 şaka gibi ... kasırgalar benden biraz puan daha gelir az sonra .... hadi hadiii sizde

senin ilacın spor biliyorsun değil mi tatlım ?
kilon çok değil ... ha bir 4-5 gitse tabii süper olur da ... asıl incelme sporla
Aynen kuzum spor şart benim için
Salı açık yüzme havuzuna gideceğim inşallah, 4 saat kalırım garanti
Ve 30 eylüle kadar hergün gidebilirim fırsatım var ama uzak oldukça.
Salona yazılcamda bayram tatili var bir ay yazılsam 10 günü boşa gidecek. Bisiklet almayı düşünüyorum, yürümekten sıkılınca sürerim dedim ama ne alıcam karar veremedim böyle işte planlar

götür beni gittiğin yereeeeeeeeeee dırıdım sensiz ben nefes alamam

Tekrar memnun oldum .... oldukça kalabalık bir takımız özelllikle diğer 11 takıma göre ... bizim takımda liste dışı da çok arkadaş vardır ... mezunlar hala devam eder .... koruma da olanlar devam eder ... izindekiler devam eder ... kopamayız yani burdan .
Sende kısa zamanda aynı motivasyonla aramızda olursun .

teşekkürler tatil dileklerin için

bu ara ne çok misafirin geliyor senin ?

başla güzelim başla ... başlamamanın sonu yok inan .

Bir yerden ufak ufak kasmadan ... dozu yavaş yavaş enjekte edeceğim sana

Adaa maşallah sana ne güzel temizlik yapıyorsun imreniyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…