İyiyim Pınarım sen nasılsın? Abartmadan yerim kuzum tadımlıkSelam canım nasilsinn..
Saydin o tarz kahvaltı da seçenek bol oluyor rahat atlatirsin inşallah...
Afiyet olsun şimdiden keyifli vakitler..
Ball damliyor ağzından kaptanımçook iyi .... daha gider bu giden yol ödemidir ..daha halanın ki var .... bence 55.9 lerde falansın ... bu da gayet iyi .
GÜN SONU 1295 630 1417 0 0 0 0 3342 / 1720 902 720 0 0 0 0 3342Ayyyy leslie mi yapsamm biraz da
Iyi yaptin kralicemdar bekledim yetiştirmeyi
napayıım ada duyan etiketlesin de gelin daaaaa artık
puanlarda sıfır sporda
yuvam gibi burası ... geçen @Antepia27 benzetmiş sağolun , çocuklarını evde bırakıp tatile çıkan anne gibisin diye .
ekliyorum hemen canım
yazarken dedim daha yazma aus ....güneşin kızı fırlar koşmaya
İyiyim Pınarım sen nasılsın? Abartmadan yerim kuzum tadımlıkteşekkür ederim gel beraber olsun
7 nin uğuruna inanan nar çiçeğim hoş geldin takımımıza ...
Gördüğüm üzere siteye de yeni gelmişsin , hoş geldin .
Ben aus ... 7. takım kaptanı aynı zamanda diyet ve sağlıklı beslenme editörüyüm sitemizde.
Arkadaşlar yazmışlar ... şu an tatildeyim . O sebeple çok sık girmiyorum ... 2 hafta daha böyle sürecek .
Genel olarak takımı ile yatıp kalkan bir kaptanım o ayrı :)) Birazda eli sopalıyım sanırım
Yeni mi bşlıyorsun diyete ? öncesi var mı ? yani 73 e gelene kadar verilen kısım ?
Merak etme burada emin ol hedefine varacaksın . İlk sayfada kurallar var ..okumuşsundur ...spor puanlarını da okumuşsun gördüm
Şu an @igdedali kaptan yard. sına emanet takım . ben böyle ara ara geliyorum ... Kısa zamanda takıma ve arkadaşlara alışacağına eminim .
Takıma giren herkesten ilk beklentim gönüllü olmaları ... gönül işidir bu iş ... arkadaşlarla beraber kilolara savaş açmak omuz omuza zevklidir
Hadi bakalım tekrar hoş geldin ... eve döndüğüm de bol bol sohbet ederiz
2 öğün beslenme tercih edildiğinde dolu dolu yenmesi gerekir , cızsız ama dolu .
Ben senin yerinde olsam öğle/akşam öğünümü muhakkak çeşitlendirirdim .
5 sarma yerdim ama yanında pro lu salata (peynir olabilir) yoğurt ..belki önden 1 kepçe çorba...
Hadi bakalım şu misafir gezdirme faslını iyi atlat . Bugün bende manavgattaydım ... Artık suyun bir bölümüne eskiden sokuyorlardı şimdi kalkmış ..bir espirisi de kalmamış ayağın suya değmeyince ... kurşunlu daha güzeldi.
eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal özledimmmmmmmm beeeeee
denk gelmiyoruz da kaçamak girdiğimde.
güzel menü balım .. akşamımız çok benzemiş bende karışık ızgara ve ayran gömdüm salata ile
Bazı menüler az gözükür ama doyurucudur ... nicelik kadar nitelikte önemli .
akşam salata da olmalıydı ama ...
ha bir de bu muza iyi takıldın sen ... tartının ibresi de takılmaz inşallah
eşine de ki bulgur yapsın yapacaksa :)) onu da öğlen yapsın
pirinç pilavını görmese idim çok dengeli diyecektim menüne ... kaybettin
Yarın akşama kadar hemi deee .... anaaaam ahu da yok ... arada bir ce de bari iğdem ...
canım biraz daha iyi olduğunu okudum ... dinlenmek iyi geldi sanırım .
menün güzel .
dolma saati de adedi de güzel ...
hafta içi 500-600 bildirimlerin başlar yine
nisacım iyi ki bırakmışsın o ekmeği ... öyle de doydun böyle de ... hem acıkma saatin gelince öyle de acıkacaktın böyle desporun çok iyi tatlım
saraycaaaaaaaaaaaaaaaa ama ben dün dedim 3 dlm ekmek ne ? bugün yine 3 dlm .... 55 kilo biri 3 dlm ekmek yerse nasıl kilo verir denemesi mi yapıyorsun ?
ve su da az .
deme şiş miş deme ... listede ilk haftanda deme .... yemeye çalış triplim .
neden bu kadar uzun sürdü ki bu sefer ? ağrısı sızısı .?
bu değişik 4 günün sonucunu meraktayım roxenim ..dondurmalı 4 güntartıldın mı hiç ?
genelde öğün saatlerin bu şekilde mi canım ?
patates yerine de her zaman 1 dlm tb ekmek tercihimdir ..
1400 puanı aşmış kaptan 300 e gelememiş puanı aferin der mi sence
ekleyeyim gülüm
sana o hallerimden yollarım bi aragazın feriştahı olur sana
ayyy çıkıp çıkıp duruyorsun tartıya yarım yamalak anımsıyorum rüyayı .... bende diyorum 63 olmasın
Kötü haber tez duyulurmusgomdum valla ( yarin spora basliyorum diyete basliyorummmm
dar bekledim yetiştirmeyi
napayıım ada duyan etiketlesin de gelin daaaaa artık
puanlarda sıfır sporda
yuvam gibi burası ... geçen @Antepia27 benzetmiş sağolun , çocuklarını evde bırakıp tatile çıkan anne gibisin diye .
ekliyorum hemen canım
Spor Bildirimi PAZARRRR
Koşu: 10*4= 40
Yürüyüş: 40*2= 80
Egzersiz: 30*3=90
Pilates: 30*3=90
TOPLAM: 300 Point
vaaaaaay beeee
son eklemelerle durum toplamda 3342 ye 3342şaka gibi ... kasırgalar benden biraz puan daha gelir az sonra .... hadi hadiii sizde
Aynen kuzum spor şart benim içinsenin ilacın spor biliyorsun değil mi tatlım ?
kilon çok değil ... ha bir 4-5 gitse tabii süper olur da ... asıl incelme sporla
Hadi bakalım ben kaçtım güzeller ....
Sabah erken yürüyüş ya da koşu ... sonra deniz .... plajda uzun süre yalnızım ... girip yazasım geliyor da ekranı görmek işkence .
Yine gelemezsen akşam damlarım ...
Öpüyorum hepinizi ...birbirinize ve takıma mukayyet olun e mi
Aman 63 istemem bir daha yeni yeni kendime geldim zaten
Canim gel artik ya hani hic ayrilmayacaktin buradan. Eylul geliyor bak ne kaldi.
Aman kaptanim tatilini yap gez eglen tabi. Ama birakma burayi. Sensiz olmaz burasi
hoşbulduk kaptancımkuralları okudum evet elimden geleni yapacağım. 3 yıl önce doğum sonrası 13 kilo vermiştim spor ve sağlıklı beslenme ile 63 e düşmüştüm fakat sonrasında haat çalkantıları beni de çalkaladı ve bugün 73deyim tekrar. son bi kaç haftadır oğunlaşmaya çalışıyordum ,işin içine biraz disiplin katmak istedim. buraya katılmak beni hırslandırır diye düşündüm. samimi hoşgeldinlerinizden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .
yemek düzenim normalde böyle değil. 3 öğündür bugün böyle oldu. patatese dikkat edeceğim kaptanson olarak iyi tatiller diliyorum
Iyi yaptin kralicemyarin basliyorum spora .. bugun spor yapmadim ama cook temizlik yaptim 10.30 basladim 17.00 popom koltuk gördü alt ust her tarafi temizledim dip köşe biraz bayrama hazirlik gibi oldu....perdeler yikandi falan hafta sonu misafirim var yatılı ...coook yoruldum valla......
Iyi yaptin kralicemyarin basliyorum spora .. bugun spor yapmadim ama cook temizlik yaptim 10.30 basladim 17.00 popom koltuk gördü alt ust her tarafi temizledim dip köşe biraz bayrama hazirlik gibi oldu....perdeler yikandi falan hafta sonu misafirim var yatılı ...coook yoruldum valla......
Olur tatlım neden olmasınNe güzel bir teklif Sağol canım inşallah olur bir gün...
Aman 63 istemem bir daha yeni yeni kendime geldim zaten
Canim gel artik ya hani hic ayrilmayacaktin buradan. Eylul geliyor bak ne kaldi.
Aman kaptanim tatilini yap gez eglen tabi. Ama birakma burayi. Sensiz olmaz burasi
Begenmem tabiSarayca bunu beğenmedi
kıskanç abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?