Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok olmuş işler üst üste..
Kolay gelsin.
Annecigine de mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar
Kizlar aranizda karga kovan var mi ? Kargalar dadandi nasil kurtuluruz bunlardan? Tecrubeleriniz varsa alirim bi dal
Hayırdır Kargalar nereye dadandi.
Balkona falan mi
Cd asiyorlardi iplerle ışığı yansıttığı için gelmiyorlarmis..
Güvercin için daha çok kullanılıyor.
Canlaar huuu

Asayiş berkemal di miii

@eflalim den kimseyi şook etmeyecek haber getirdim yine cezalı
Ayyy bu kizz rahat durmuyor.
Bakayim nerde ne yazmış

Sağolasın canım Allah razı olsunYoğun olunca bütün işler kaldı ne yapalım yaz çıkmadan yapmam gerekti

Ne yapıp edip yemişsin o dolmayı hee

Kuru fasulyeyle ekmek arasındaki seçim kısmına çok güldüm

Menum

Sabah
Az yagda biber kizartma domatesli
Peynir
Zeytin
1 tk bal
3 dl tb ekmegi

Ara
1 fincan sutlu t kahvesi

Aksam
Tavu kizgara
Coban Salata
Semizotu
Ayran

Su 1.5 lt kadar
gözümü 3 dilim tb dan alamıyorum saraycam

Herkese merhabalaaaaar. Çok şükür gelebildimm. Dün gece ne güzel internet buldum girivereyim dedim site yavaşladı. Ne ettiysem olmadıı...
Herkescikler iyidir umarım. Şimci ben accık geçmişte kaybolmaya gidiyorum. Dönemezsem arkamdan iyi kızdı diyin olar mı

Menüleri Ausum yorumlamış. Oralara girmeyecem ama sadece 60kiloyum sana accık söyleniverecem. 19 çiğ badem nedir yahu. keten tohumu avakado yağı tamam ama bademden kıs accık. Hemen her gün görüyorum listende. Merak ediyorum yerken bu hayriş kesin çemkirecek diye aklına gelmiyor muyum ? Aşkolsun ben nası gelmem aklına
caytabagi Bir adet Leyla ile Mecnun izleyeni gördüm sankiiiiiii
Ausencia o sabahki muzlar çabuk acıkmak dışında etkilemedi tartıyı Ausum. Merak etme kontrolsüz iş yapar mıyım benn
@Lunya tartımın sana selamı varmış canım. Üstüne çıktım Lunyaya selam et Cuma gününden sonra diyet konusunda itibarı kalmayacak didi. Evet bunu iletmemi istedi Şu an Şanlıurfa plakasının dibini sıyırıyorum. Bu hafta big bang vaaaaaar Eyy ahali Cuma günü Lunya nickini değiştirip tontiş yapsın diyenleeer.... Keşke böyle bir iddia koysaydık bak hiç aklıma gelmedi
@eflalim de kodese gitmiş gene... allah kurtarsın tez vakitte. Temiz don neyin lazım olursa haber et Kız biliyorum okuyorsun buraları... Bırakma hee karatayı. aklım sende...
Bonus uma da selam vereyim fırsattan istifade

Dunun sporu....

15 dk 1 mil lesli *2 oluyor sanirim =30

35 dk tempolu yuruyus *2 =70
100 point

Gunluk 100 puani hedefliyim insallah

Bu sabah esim cikmadan biraz yurudum dunden yurudugum icin ayaklarim fenaydi zor ciktim ama isteyerek ciktim.

Biraz yurudum geldim ayagim agriyo yetmiyo belimde agriyo devam edemedim.
Cok isinmistim devam etmek istedim. Bi kardiyo videosu yaptim geberdim koltuga serildim.

Onun puani ne olaki? Lesli onun yaninda cok hafif kaldi. Agir degil ama hizli yordu baya.

Yav bonusum ayağını zorlama kurban olam... O dediğin videonun da linkini koy bi bakalımm. Ona göre karar verelim olar mı?
Bu arada günlük 100 point kararlılığını sevdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…