Sana dişli bir rakip bulmak lazımmmmm. Dur hemmen bakayımm
aaaaaaaaaaaaa dur bi sn hain ex morti sen bana hani bi morti bulacadın bak yeni geldi aklıma listeyi sallarım 1. olurum diye korkup bulmadın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gönlünüzü ferah tutun. Tahliller temiz çıkmış. Bu çok iyi bir haber. Sizi de anlıyorum. Kollarımı oynatamıyordum ağrıyor diye benim annem de çok telaş yapmıştı ama sonu ferah oldu şükür... Bu süreçte doktorun söylediklerini kaynak almanız yeterli gelecektir. Hele de internet... Baş ağrısı diye yazınca tümör çıkıyor Allah korusun... Bir sürü gereksiz bilgi dolu maalesef... O bahsettiğiniz rahatsızlıklarını da doktorunuza söyleyin.. Belki de söylemişsinizdir... O nodların çoğu önemsiz bir sebepten ve geçici oluyor diye biliyorum. İnşallah tez zamanda geçer...canım cevap verdiğin için rabbim razı olsun.
kızımda astım ve alerji var bu ara rejim diye çok cips kola ve kuru şeyler katkılı gıdalar tüketti.
dondurma ve kola çok soğuk içti.
grip değil ama sürekli alerjisi olduğu için gebiz akıntısı ve viral enfeksityonu var.
işte 9 ağustosda anne boğazımda kitle var die aradı
ertesi günü hemen dr götürdüm usg de sadece boyunda lenf nodu ve bir tane lap saptandı.
troidleri temiz.tsh anti tpo su temiz.
yanlız doktordan geldik ertesi günü ateş ve terleme başladı.
marmara araştırmaya rand.aldım.
ha birde diişlerinde çürük var.ciddi.
doktor zamanla dağılır dedi.
plt si düşük çıktı 15 gün snr bakalım dedi.
durum bu canım
Kız gözlerini bi doktora göstert masraflar bendenOrası belli değil, 100 Gr olur, 200 gr olur, 1500 Gr olur
Bizim balkona degil canim sukur. Baska evlerin catisinda duruyorlar yakindalar ama. Sokak guvercini ve kumrulara saldiriyolar rahat vermediler bi turlu. Hic de sevmem cok sinsi gelirler bana kargalar. Keske gitseler de sokak kuslari rahat etseCok olmuş işler üst üste..
Kolay gelsin.
Annecigine de mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar
Hayırdır Kargalar nereye dadandi.
Balkona falan mi
Cd asiyorlardi iplerle ışığı yansıttığı için gelmiyorlarmis..
Güvercin için daha çok kullanılıyor.
Ayyy bu kizz rahat durmuyor.
Bakayim nerde ne yazmış
Börek kiymali 1.5 mu olsun ablam
Kız seni tontiş, iyi okuyorsunda ilişkilendirme de sıkıntı varKız gözlerini bi doktora göstert masraflar bendenYazık korkudan şaşı görmeye başlamışsın 150 gramı 1500 deyu görüyor ah anaaammm
AhahaSen oyle aska gelince benim neyim eksik dedim
Masallah hayirli evlatsin allah sanada senin gibi evlatlar nasip etsin insallah. Bizede iyi yetistirmeyi.
inşallah canımmm 3 gündür yaşıyormuyum ölümüyüm bilmiyorum.Gönlünüzü ferah tutun. Tahliller temiz çıkmış. Bu çok iyi bir haber. Sizi de anlıyorum. Kollarımı oynatamıyordum ağrıyor diye benim annem de çok telaş yapmıştı ama sonu ferah oldu şükür... Bu süreçte doktorun söylediklerini kaynak almanız yeterli gelecektir. Hele de internet... Baş ağrısı diye yazınca tümör çıkıyor Allah korusun... Bir sürü gereksiz bilgi dolu maalesef... O bahsettiğiniz rahatsızlıklarını da doktorunuza söyleyin.. Belki de söylemişsinizdir... O nodların çoğu önemsiz bir sebepten ve geçici oluyor diye biliyorum. İnşallah tez zamanda geçer...
Ben seni tartıyla ilişkilendirecem cuma'ya hiç meraklanmaKız seni tontiş, iyi okuyorsunda ilişkilendirme de sıkıntı vargörün kimlerle yarisiyorum
Allah tez zamanda versin şifasını. Bizi de haberdar edin sonuçlardaninşallah canımmm 3 gündür yaşıyormuyum ölümüyüm bilmiyorum.
anneyim ve çok kormuyorum.
yazdıkların bana moral oldu rabbim razı olsun.
bak sendede ateş olmuş.
demekki ateşde yapabiliyor.
Biraz gec oldu ama geçmiş zaten iyisin değil miAğrı kesici aldım. Afedersin istifra edince rahatladım canım. Senle birlikte soran herkese teşekkürler
Ay tarhana yaptık bizimkiler tatilden dondu bavullar cok yorgunum kroniklestiecemavi canım Nerelerdesin göremedim senii hiç
Burdayım merak edilmek güzel
Hos kadınsın vesselamGecti gecti 2 gune bitti sukur :) aus seni niye ozluyorum? Niye burda gorunce agzim istemsiz yayiliyo bi miktar?
Niye he niye?
Kiziyosun aliniyorum sonra az sakinlesiyorum benim iyiligim icin kiziyo diyorum.
Ne cikari var ki diyorum. Beyle beyle bag kuruyorum iste.
bendede vardi lenf nodu ama koltuk altında genelde enfeksiyon sonrası görülüyor tahlillerim temiz çıkmıştı zamanla yok oldular benide dr ilk ailese var mi o ismi lazım olmayan hastalıktan diye sormuş ve korkutmuştu şükür birsey çıkmadı sizinkide cok büyük ihtimal vücudun verdigi bir tepkidirkızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
İyiyim şükür. Son zamanlar baş ağrılarım oluyor 2 güne bir. Ama toparladım sanırım. Sağol düşündüğün içinnnBiraz gec oldu ama geçmiş zaten iyisin değil mi
Ay tarhana yaptık bizimkiler tatilden dondu bavullar cok yorgunum kroniklesti
Burdayım merak edilmek güzel
Hos kadınsın vesselam
bendede vardi lenf nodu ama koltuk altında genelde enfeksiyon sonrası görülüyor tahlillerim temiz çıkmıştı zamanla yok oldular benide dr ilk ailese var mi o ismi lazım olmayan hastalıktan diye sormuş ve korkutmuştu şükür birsey çıkmadı sizinkide cok büyük ihtimal vücudun verdigi bir tepkidir
Kız bu çakal hep ondan
Sana dişli bir rakip bulmak lazımmmmm. Dur hemmen bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?