Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gönlünüzü ferah tutun. Tahliller temiz çıkmış. Bu çok iyi bir haber. Sizi de anlıyorum. Kollarımı oynatamıyordum ağrıyor diye benim annem de çok telaş yapmıştı ama sonu ferah oldu şükür... Bu süreçte doktorun söylediklerini kaynak almanız yeterli gelecektir. Hele de internet... Baş ağrısı diye yazınca tümör çıkıyor Allah korusun... Bir sürü gereksiz bilgi dolu maalesef... O bahsettiğiniz rahatsızlıklarını da doktorunuza söyleyin.. Belki de söylemişsinizdir... O nodların çoğu önemsiz bir sebepten ve geçici oluyor diye biliyorum. İnşallah tez zamanda geçer...

Bizim balkona degil canim sukur. Baska evlerin catisinda duruyorlar yakindalar ama. Sokak guvercini ve kumrulara saldiriyolar rahat vermediler bi turlu. Hic de sevmem cok sinsi gelirler bana kargalar. Keske gitseler de sokak kuslari rahat etse

Selam kızlar
Tatildeyim diye cozutmuyorum merak etmeyin
Dün akşama kadar havuzdaydık lokma ağzıma atmadım leptin tavan yaptı
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
Peynirli omlet
Domates salatalık
Zeytin
Akşam
İki kaşık nohut
Kabak sote
Yoğurt
Salata
Spor 2 saat yüzme
120 pointlik

Kız gözlerini bi doktora göstert masraflar benden Yazık korkudan şaşı görmeye başlamışsın 150 gramı 1500 deyu görüyor ah anaaammm
Kız seni tontiş, iyi okuyorsunda ilişkilendirme de sıkıntı var görün kimlerle yarisiyorum

inşallah canımmm 3 gündür yaşıyormuyum ölümüyüm bilmiyorum.
anneyim ve çok kormuyorum.
yazdıkların bana moral oldu rabbim razı olsun.
bak sendede ateş olmuş.
demekki ateşde yapabiliyor.

Kız seni tontiş, iyi okuyorsunda ilişkilendirme de sıkıntı var görün kimlerle yarisiyorum
Ben seni tartıyla ilişkilendirecem cuma'ya hiç meraklanma
3 hafta yenilginin etkisinden çıkamayınca psikolojik desteğin de benden hade bak bu da son kıyağım hiçbir mortime yapmadım bunu

inşallah canımmm 3 gündür yaşıyormuyum ölümüyüm bilmiyorum.
anneyim ve çok kormuyorum.
yazdıkların bana moral oldu rabbim razı olsun.
bak sendede ateş olmuş.
demekki ateşde yapabiliyor.
Allah tez zamanda versin şifasını. Bizi de haberdar edin sonuçlardan

Ağrı kesici aldım. Afedersin istifra edince rahatladım canım. Senle birlikte soran herkese teşekkürler
Biraz gec oldu ama geçmiş zaten iyisin değil mi

ecemavi canım Nerelerdesin göremedim senii hiç
Ay tarhana yaptık bizimkiler tatilden dondu bavullar cok yorgunum kroniklesti

Bu arada bugun @Bonus can @Antepia27 ablam ecemavi @Efser ablam gelmedi
Nirdesiniz nirdeeee
Burdayım merak edilmek güzel

Hos kadınsın vesselam

bendede vardi lenf nodu ama koltuk altında genelde enfeksiyon sonrası görülüyor tahlillerim temiz çıkmıştı zamanla yok oldular benide dr ilk ailese var mi o ismi lazım olmayan hastalıktan diye sormuş ve korkutmuştu şükür birsey çıkmadı sizinkide cok büyük ihtimal vücudun verdigi bir tepkidir

Fallenım kuzummmm şimdi alıntıdan gördüm meleğim .
Sana netteki yazıları okumayı yasaklıyorum .
Bak bizim kızlarda da olmuş ... hepsi de sapasağlam maşallah.

Sakın kurup durma kafanda . Doktor kontrolünde devam .
Dua da ederim ben kuzum bol bol .
Sakın sıkma canını kızınıda endişenle korkutma FallenAngel

İyiyim şükür. Son zamanlar baş ağrılarım oluyor 2 güne bir. Ama toparladım sanırım. Sağol düşündüğün içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…