Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.

Nickini tontiş yapmaya meraklıysan olur, tartım sana gelsin söylemedi, cuma parti yapacakmış, çağır dedi

Bu videoydu. Iyi hissettiginde bi denermisin spora alisik bunyede nasil etki birakicak merak ediyorum benim zorlanmam normal haliyle. Gereginden fazlami zorlandim acaba?

Buda diynemek icin :)
hele bugün bi deneyeyim de point gelsin heybeden
Şarkı için de thank you honey

Canım önce sakin ol yinede fark etmişsiniz ya ateşi olduğunda normal bir ateş diye düşünseydiniz önce buna şükret konu nedir bilmiyorum ama araştırırız duamızı ederiz. Doktorunuz ne dedi telaşa kapılma kapılma ki kızın da o telaşı görüp kötü bişey var diye panik olmasın emi ? Sakin ol bakalım şimdi derin nefes al iyi olur inşallah kızın hemen araştırma yapalım

Çok geçmiş olsun, kontrol altına alınıyor diyebiliyorum. Takiple İnşallah bir şeyi kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.

ayyyy kızlar ben bugün çok geç kahvaltı yaptım dün yani bugün aslında uyuduğumda sabah 6ydı uyuyamadım hastayım diye sürekli uyuyodum ya eee şimdi hastalık geçince gece Şam şeytanı gibi gezindim evde sabah 6da zor uyudum uyumazsam iğneci teyzeler bana iğne yaparlar dedim kendime

Öncelikle sakin olun.... Çok geçmiş olsun. Bende de hem boğazımda hem de koltuk altımda saptanmıştı yıllar önce. Her iki koltuk altımda oldukça fazla sayıda vardı. Öncesinde ağır bir grip geçirmiş ve ilaç kulanamamıştım. Böyle bir vribal ya da bakteri kaynaklı rahatsızlık geçirdi mi ? bu koltuk altımdakiler özellikle oldukça ateş, halsizlik, iştah kaybı ve bir miktar da ağrı yapmıştı... Boğazımda da yine aynı şekildeydi. Sonra ilaç kullandığımı hatırlıyorum. En son da geçmişti... Hemen en kötüsünü düşünmeyin. doktorunuz ne dedi?

inşallah canım ateş ve terleme korkutuyot netten bakdım terleme ateş varsa lengoma diyor
Canım benim sakın nete bakipta karamsar olma, Dr ne dediyse inan odur daha fazlası değil. İnternete kalsak inan öleceğiz çok fazla kötü senaryo üretiliyor. Hava koşulları da buna neden olabiliyordur belki.

Kesinlikle katılıyorum sana canım eminim ki sakin kalmanız zor ama kızınız sizdeki panik halini fark ederse daha çok telaş yapar o yüzden doktorun dediği adımları izleyin araştırın ama bence biraz sizde dinlenin önce FallenAngel

canım cevap verdiğin için rabbim razı olsun.
kızımda astım ve alerji var bu ara rejim diye çok cips kola ve kuru şeyler katkılı gıdalar tüketti.
dondurma ve kola çok soğuk içti.
grip değil ama sürekli alerjisi olduğu için gebiz akıntısı ve viral enfeksityonu var.
işte 9 ağustosda anne boğazımda kitle var die aradı
ertesi günü hemen dr götürdüm usg de sadece boyunda lenf nodu ve bir tane lap saptandı.
troidleri temiz.tsh anti tpo su temiz.
yanlız doktordan geldik ertesi günü ateş ve terleme başladı.
marmara araştırmaya rand.aldım.
ha birde diişlerinde çürük var.ciddi.
doktor zamanla dağılır dedi.
plt si düşük çıktı 15 gün snr bakalım dedi.
durum bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…