Anammm benim madalya da yokBilmiyorum ki sordum şimdi bende
Nickini tontiş yapmaya meraklıysan olur, tartım sana gelsin söylemedi, cuma parti yapacakmış, çağır dediN Nana tartımın sana selamı varmış canım. Üstüne çıktım Lunyaya selam et Cuma gününden sonra diyet konusunda itibarı kalmayacak didi. Evet bunu iletmemi istediŞu an Şanlıurfa plakasının dibini sıyırıyorum. Bu hafta big bang vaaaaaar Eyy ahali Cuma günü Lunya nickini değiştirip tontiş yapsın diyenleeer.... Keşke böyle bir iddia koysaydık bak hiç aklıma gelmedi
Ne yapıp edip yemişsin o dolmayı hee
Tam link aliyodum :) ayagimi zorlamazsam neremle yapicam de hele
Amuda kalk ellerini kullanTam link aliyodum :) ayagimi zorlamazsam neremle yapicam de hele
hele bugün bi deneyeyim de point gelsin heybeden
Bu videoydu. Iyi hissettiginde bi denermisin spora alisik bunyede nasil etki birakicak merak ediyorum benim zorlanmam normal haliyle. Gereginden fazlami zorlandim acaba?
Buda diynemek icin :)
kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
2 gecedir ateş ve terleme var.iştahsız ve halsiz.böyle bişey yaşayan oldumu
çıldırmak üzereyim ayakda duracak mecalim yok.
Çok geçmiş olsun, kontrol altına alınıyor diyebiliyorum. Takiple İnşallah bir şeyi kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
lenf nodu saptadık.hemen doktora gittik kan tahlili usg çekildi lap ve lenf nodu saptandı.
inşallah canım ateş ve terleme korkutuyot netten bakdım terleme ateş varsa lengoma diyorÇok geçmiş olsun, kontrol altına alınıyor diyebiliyorum. Takiple İnşallah bir şeyi kalmaz. Tekrar geçmiş olsun.
Öncelikle sakin olun.... Çok geçmiş olsun. Bende de hem boğazımda hem de koltuk altımda saptanmıştı yıllar önce. Her iki koltuk altımda oldukça fazla sayıda vardı. Öncesinde ağır bir grip geçirmiş ve ilaç kulanamamıştım. Böyle bir vribal ya da bakteri kaynaklı rahatsızlık geçirdi mi ? bu koltuk altımdakiler özellikle oldukça ateş, halsizlik, iştah kaybı ve bir miktar da ağrı yapmıştı... Boğazımda da yine aynı şekildeydi. Sonra ilaç kullandığımı hatırlıyorum. En son da geçmişti... Hemen en kötüsünü düşünmeyin. doktorunuz ne dedi?kızlar merhaba çok kötü durumdayım kızımda 9 /8 de boğazında kendi fark etmesiyle
Canım benim sakın nete bakipta karamsar olma, Dr ne dediyse inan odur daha fazlası değil. İnternete kalsak inan öleceğizinşallah canım ateş ve terleme korkutuyot netten bakdım terleme ateş varsa lengoma diyor
Öncelikle sakin olun.... Çok geçmiş olsun. Bende de hem boğazımda hem de koltuk altımda saptanmıştı yıllar önce. Her iki koltuk altımda oldukça fazla sayıda vardı. Öncesinde ağır bir grip geçirmiş ve ilaç kulanamamıştım. Böyle bir vribal ya da bakteri kaynaklı rahatsızlık geçirdi mi ? bu koltuk altımdakiler özellikle oldukça ateş, halsizlik, iştah kaybı ve bir miktar da ağrı yapmıştı... Boğazımda da yine aynı şekildeydi. Sonra ilaç kullandığımı hatırlıyorum. En son da geçmişti... Hemen en kötüsünü düşünmeyin. doktorunuz ne dedi?
Ohooo sen 100 gr verdim diye parti yapacaksan işimiz işNickini tontiş yapmaya meraklıysan olur, tartım sana gelsin söylemedi, cuma parti yapacakmış, çağır dedi
Ohooo sen 100 gr verdim diye parti yapacaksan işimiz iş
Orası belli değil, 100 Gr olur, 200 gr olur, 1500 Gr olurOhooo sen 100 gr verdim diye parti yapacaksan işimiz iş
canım cevap verdiğin için rabbim razı olsun.Öncelikle sakin olun.... Çok geçmiş olsun. Bende de hem boğazımda hem de koltuk altımda saptanmıştı yıllar önce. Her iki koltuk altımda oldukça fazla sayıda vardı. Öncesinde ağır bir grip geçirmiş ve ilaç kulanamamıştım. Böyle bir vribal ya da bakteri kaynaklı rahatsızlık geçirdi mi ? bu koltuk altımdakiler özellikle oldukça ateş, halsizlik, iştah kaybı ve bir miktar da ağrı yapmıştı... Boğazımda da yine aynı şekildeydi. Sonra ilaç kullandığımı hatırlıyorum. En son da geçmişti... Hemen en kötüsünü düşünmeyin. doktorunuz ne dedi?
Kız bu çakal hep ondan
aaaaaaaaaaaaa dur bi sn hain ex morti sen bana hani bi morti bulacadın bak yeni geldi aklıma listeyi sallarım 1. olurum diye korkup bulmadın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kız bu çakal hep ondan
aaaaaaaaaaaaa dur bi sn hain ex morti sen bana hani bi morti bulacadın bak yeni geldi aklıma listeyi sallarım 1. olurum diye korkup bulmadın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?