- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..
bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum.Ausencia
İçim kan ağlıyor ne var sanki Antalya-Ankara arası azcık olsa atlasam gelsem bassam oraları
Gunaydinnnnnn
tartidaki eksiler aşkınaaaa
yarin istedigimi gorurum insallah
Tartımm love you canım love you
Ablacim, yarın tartım senin için
Bende gelmek istiyorum banane banane
Ausum konyaaltina gelis dönüşüm 1.5 saat sürer..Ata okuldan ac geliyor..evde olmam lazim..size iyi muhabbetler canim..cok selam herkese :))
Günaydın bugün evdeyim yarın yine gidecegim diyet cız cozsuz iyi gidiyorda benim bünye en çok düzeni seviyor o biraz bozuldu. tartıldım eksiyedim çok şükkür çok büyük bir eksi degil :/bugün sporuma gidecegim inşallah biraz daha aşagı cekerim...
Maydanoz kürü yap canim yada kiraz sapi iyi geliyor ödeme... ben listede olmadigim icin bugunde spor yapacam .. hafta sonu misafirlerim olacak spor yapamam bu iki gunu iyi degerlendirmem lazim spor acisindan..Ayagim agriyodu bu sabah yuruyus yapmadim direk kahvalti yaptim.
Dinleniyim bugun persembe gunu bise siserim falan kabus sebebi
Ayyy bu gülüş hiç iyi gelmedi banaHadi cici haberlerle gel bakayım kızmayacağım söz
Ayyy bu gülüş hiç iyi gelmedi bana
başınız sağolsun sarayca Rabbim sabırlar versin.günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..
bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum.Ausencia
Dimi dimi bak çaktırmıyorSanki onda da güzel bi eksi var
Biz yakınmışızCanım ausummmosmaniye gelsenize
Kaptan olarak heryere gelmeli değil mi amaUrfa'ya da gelin
Sen neredesin canımBiz yakınmışız
Tabii kiii konuş. İletişim önemliiÇok şükür iyiyim
Igde demişti tartinla konuş diyebende güzel güzel konuştum anlattım yarına bekliyor beni cici haberlerle aman mortim nehirnil111 duymasın
Iskenderunluyum ama şuan dörtyoldayımSen neredesin canım
Evet bence deTabii kiii konuş. İletişim önemlii
Merhaba hoşgeldinMerhabalar Kızlarrrr
Evet yakınmışız cook sicak mi dörtyol burasi feci sicak artik isyanlardayim 2019 heyecanla bekliyoruz tayin vermek icin ....Iskenderunluyum ama şuan dörtyoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?