Merhaba canimmmMerhabalar Kızlarrrr
Merhaba hoşgeldin
Merhaba canimmm
Gel canım benimBende gelmek istiyorum banane banane
Canım ausummmosmaniye gelsenize
Urfa'ya da gelin
Kaptan olarak heryere gelmeli değil mi ama
Tabii kiii konuş. İletişim önemlii
Genelde serin geçiyor 3 gündür yağmur vardı. Sıcak olduğu günlerde var tabiki de mesela bugün fena sıcak.Evet yakınmışız cook sicak mi dörtyol burasi feci sicak artik isyanlardayim 2019 heyecanla bekliyoruz tayin vermek icin ....
Allaaaaaah hadi inşallahBizim takımın yarısı Ankarada ... bu gidişle ben Ankarayı basacam zaten :)
Evet canim bi eylul ekim gelsin koltuk sizmalarim başlasın hep buradayimAdaaa nasılsın hiç denk gelemiyoruz yahuu
Memlekete oncelik malatya ben calismiyorum esimin tayini...Genelde serin geçiyor 3 gündür yağmur vardı. Sıcak olduğu günlerde var tabiki de mesela bugün fena sıcak.
Nereye isteyeceksin tayinini?
Hakkinizda hayırlısı canım inşallah istediğiniz yer olur.Memlekete oncelik malatya ben calismiyorum esimin tayini...
Malatya , maras , adiyaman sirf malatya etrafinda olsun diye yakinlik...
Ayagim agriyodu bu sabah yuruyus yapmadim direk kahvalti yaptim.
Dinleniyim bugun persembe gunu bise siserim falan kabus sebebi
Memlekete oncelik malatya ben calismiyorum esimin tayini...
Malatya , maras , adiyaman sirf malatya etrafinda olsun diye yakinlik...
Bence de. Captain olmak kolay değil öyleKaptan olarak heryere gelmeli değil mi ama
Allaaaaaah hadi inşallah
yaa bende Hataylıyım. Sarımazıda oturuyorduk biz babam demirçelikten emekli olmadan önce. :)Iskenderunluyum ama şuan dörtyoldayım
Evet cook begendim aslinda esime kalsa canakkale koceli falan istiyor ama cok uzak memlekete biliyorsun kv beni cook sever aşık bana beni goremeden yasayamaz bende o yuzden malatya istiyorum
Sen karamürseli çok beğendin geleceksin yaaa ... seni bekliyorum minnak adacım (dilim alışsınn yakında sana böyle sesleneceğiz ya)
Oraları görmeyi cidden çok istiyoruz eşimle. Nasip
Sende halanla iletişime geçtin mi hayrişim
Pazartesi müsaitim buyur gel de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?