Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ausummm osmaniye gelsenize

Sen karamürseli çok beğendin geleceksin yaaa ... seni bekliyorum minnak adacım (dilim alışsınn yakında sana böyle sesleneceğiz ya)

Urfa'ya da gelin

Oraları görmeyi cidden çok istiyoruz eşimle. Nasip

Kaptan olarak heryere gelmeli değil mi ama

Tabii kiii konuş. İletişim önemlii

Sende halanla iletişime geçtin mi hayrişim
Pazartesi müsaitim buyur gel de

Evet yakınmışız cook sicak mi dörtyol burasi feci sicak artik isyanlardayim 2019 heyecanla bekliyoruz tayin vermek icin ....
Genelde serin geçiyor 3 gündür yağmur vardı. Sıcak olduğu günlerde var tabiki de mesela bugün fena sıcak.
Nereye isteyeceksin tayinini?

Adaaa nasılsın hiç denk gelemiyoruz yahuu
Evet canim bi eylul ekim gelsin koltuk sizmalarim başlasın hep buradayim ) yaz olunca cok hareketlu geciyor ... gelen giden disarda gezmeler diyet yapamama benim buraya yazmama engel oluyor..

Aslında beni bekleyen ev isi var elektrik gitti bende buraya takilayim firsat bu firsat

Genelde serin geçiyor 3 gündür yağmur vardı. Sıcak olduğu günlerde var tabiki de mesela bugün fena sıcak.
Nereye isteyeceksin tayinini?
Memlekete oncelik malatya ben calismiyorum esimin tayini...
Malatya , maras , adiyaman sirf malatya etrafinda olsun diye yakinlik...

Ayagim agriyodu bu sabah yuruyus yapmadim direk kahvalti yaptim.

Dinleniyim bugun persembe gunu bise siserim falan kabus sebebi

Geçmiş olsun geçmedi mi hala ayağın
Bonuscan böyle oturarak hani vileda sapiyla yapiyorlarya safa sola dönme hareketi öyle şeyler yapsan..
Hem hareket etmiş olursun hem ayağın dinlenmis olur

Evet cook begendim aslinda esime kalsa canakkale koceli falan istiyor ama cok uzak memlekete biliyorsun kv beni cook sever aşık bana beni goremeden yasayamaz bende o yuzden malatya istiyorum kismet bakalim her an fikirler değişiyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…