Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Basiniz sagolsun abla.
Allahim esine ailesine sabir metanet versin

Etmiyeeeeeek

Hayaller kavuşmak içindir

Yok canım bugün kadınlar plajındayım.
Burda olunca yüzme harici şezlongta sizleyim

Sesim çıkmıyorsa gelsinnnn pointler yüzüyorumdur

Ayyy pointler çok iyi geldi valla...
Dün takatimm kalmadı ama yokk diyorum 2 saat olsun 240 Point alayimm

Aaa ne güzel ya aynı yerlerdeyiz
Ailem iskenderunda doğdum büyüdüm ailem şuan arsuzda yaşıyor. Evlenince dörtyola geldim.

Hatay güzel yaa dört sene oldu bende evlendim urfaya geldim. Eşim de Hataylı. Özlüyoruz memleketi vallahi.
Aus hayalimize de el attı mutfakta tezgah üstünde kızımın çikolatası var gidip gelip görüyorum yanında bu sopa sallayan ausu da tabiki

Tesekkur ederim

Perşembe menüsü şimdiden yazayım da günde sapma olmasın akşama az yemem gereksin

Sabah; 07:30 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 3 ymk kaşığı yoğurt + yarım dilim karpuz (yine aç kaldım gibi midem ağrımaz inşallah)
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 kase domates çorbası + 1 porsiyon köri soslu tavuk

Peki peki ufak bebeği olanlar...yaramaz uyumaz mızmız bebeği olanlar...gece uyuyamayıp sabah bebekle 5 te kalkanlar ne olacaaak
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Eşine annesine hepinize sabırlar, çok üzüldüm.

Çarşamba menüm yazmayı unutmuşum

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase sebze çorbası + 150 ml ayran
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:15 - yarım dilimden az lazanya + 5 ad.antep fıstığı + 2 badem + 1 kaju

Sabaha midem ağrımaya başladı açlıktan süt ısıttım hemenbilerek böyle bir menü oluşturmadım tabi sabah yemek istemedi canım öğlen yemek kötü çıktı yiyemedim makarna vardı oda bana uygun değildi akşam da kayınvalideler gelmişti çorbayı çocuklara verdim bana da kaldı yarım dilim lazanya

kızlar günaydın bugün çok moralim bozuk. Sabah uyandım seminer programı gelmiş bir arkadaşı aradım telefonda konuşuyorduk dün haberleri izlememiştim Alperen diye 3 yaşındaki bir çocuğu serviste unutmuşlar çocuk havasızlıktan ölmüş İzmirde geçiyor olay duyanınız olmuştur elbet. Direk haberi araşştırdım içlerim parçalandı. O savcıya lanet ettim. Servis şoförü tutuklanmış tamam ama servis göörevlisini serbest bırakmışlar burda en büyük suç servis görevlisinindir bu işin içinde olan bir insan olarak bunu söylüyorum . Ve artık okul nasıl bir okulsa kimsenin haberi yok birbirinden bir öğretmen öğrencisi gelmediğinden nasıl önce servis görevlisine sorup sonra aileyi aramaz anlamıyorum. Belki böyle yapılsaydı o güzel yavrum hayatta olacaktı şuan baş ağrısıyla uyandığım ggüne baş ağrım katlanarak devam ediyorum gerçekten çok kötüyüm

Başınız sağolsun ablam

Evet gerçekten güzel yerde yaşıyoruz her an tatil yapılacak yerleri denizi mükemmel.
yeme yeme ahh o sopa iyiki var yoksa benim çekmece de neler var neler

Nefs dogru diyosun oylede olur. Ayagim gecmedi o zamanki kadar fena degil ama basinca agriyor iste.
Bugunluk zaten ara vermis oldum yarin sabahtah devam.
Yurudukten sonra bisiklete gideyim diyorum parktaki :) iki cevirip bakayim neye benziyür.
Diger aletler egzersiz sayilirmi? Ausencia

O haberi okudum kuzum. Cok cok uzuldum.

cok uzuldum canim Allah rahnet eylesin. cok zor esi ve ailesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…