- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Basiniz sagolsun abla.günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
sanırım bu gün yola çıkar eşim, bende giderim büyük ihtimal..
bu sabah kilom 55.2 kg eğer yarın bildiremezsem diye yazıyorum.Ausencia
Etmiyeeeeeek
Hayaller kavuşmak içindir
Yok canım bugün kadınlar plajındayım.
Burda olunca yüzme harici şezlongta sizleyim
Sesim çıkmıyorsa gelsinnnn pointler yüzüyorumdur
Hatay güzel yaa dört sene oldu bende evlendim urfaya geldim. Eşim de Hataylı. Özlüyoruz memleketi vallahi.Aaa ne güzel ya aynı yerlerdeyiz
Ailem iskenderunda doğdum büyüdüm ailem şuan arsuzda yaşıyor. Evlenince dörtyola geldim.
Gün içinde 59 da olmamak ne kadaaa güzeeel biii hismiş
Beraber karşılıklı gülüşürüzBen gulcem yarın sana
Gecmis olsun canim nedenki regl sancisi olabilir miGünaydınn karın ağrısı ile uyandığım bir gün ve halada geçmedi
Tesekkur ederimSana bir tavsiye vereyim. Son 10 yilin yds uds sinavlari elinde varsa eger elinr sozlugu al tek tek her kelimeyi arastirarak cozmeye calis. Zaten 5 sinavi boyle ince ince cozersen netlerin artacak . Sozlukten korkma delicesine kullan sinava hazirlanirken .
Peki peki ufak bebeği olanlar...yaramaz uyumaz mızmız bebeği olanlar...gece uyuyamayıp sabah bebekle 5 te kalkanlar ne olacaaakGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Saatlerimiz 06:30 u gösterirken ... bir adet uyanmış kahvaltısını yapmış ... kahvesini içen austan
Peerşembeniz Cumaya yaraşır olsun lütfen .
Bugün amassn bi günden ne olur demeden , dinlenmeniz ... ödem için bir şeyler içmeniz ... sporu ağır yapmamanız ama en azından yürümeniz .... karbonu kesmeniz ... yeşilliklerle günü donatmanız ... ve çok önemli geç uyumamanız ! Yarına o kadar şeyi değiştirir ki tartıda ....
Lütfen güzeller bu yazdıklarımı kendiniz için canınız istemiyorsa da takımınız için Allahın bir perşembesi uygulamayı çok görmeyin e miii takımınıza
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Eşine annesine hepinize sabırlar, çok üzüldüm.günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
günaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
Evet gerçekten güzel yerde yaşıyoruz her an tatil yapılacak yerleri denizi mükemmel.Hatay güzel yaa dört sene oldu bende evlendim urfaya geldim. Eşim de Hataylı. Özlüyoruz memleketi vallahi.
Aus hayalimize de el attımutfakta tezgah üstünde kızımın çikolatası var gidip gelip görüyorum yanında bu sopa sallayan ausu da tabiki
1.5 artidaydin demii...
kızlar günaydın bugün çok moralim bozuk. Sabah uyandım seminer programı gelmiş bir arkadaşı aradım telefonda konuşuyorduk dün haberleri izlememiştim Alperen diye 3 yaşındaki bir çocuğu serviste unutmuşlar çocuk havasızlıktan ölmüş İzmirde geçiyor olay duyanınız olmuştur elbet. Direk haberi araşştırdım içlerim parçalandı. O savcıya lanet ettim. Servis şoförü tutuklanmış tamam ama servis göörevlisini serbest bırakmışlar burda en büyük suç servis görevlisinindir bu işin içinde olan bir insan olarak bunu söylüyorum . Ve artık okul nasıl bir okulsa kimsenin haberi yok birbirinden bir öğretmen öğrencisi gelmediğinden nasıl önce servis görevlisine sorup sonra aileyi aramaz anlamıyorum. Belki böyle yapılsaydı o güzel yavrum hayatta olacaktı şuan baş ağrısıyla uyandığım ggüne baş ağrım katlanarak devam ediyorum gerçekten çok kötüyüm
O haberi okudum kuzum. Cok cok uzuldum.kızlar günaydın bugün çok moralim bozuk. Sabah uyandım seminer programı gelmiş bir arkadaşı aradım telefonda konuşuyorduk dün haberleri izlememiştim Alperen diye 3 yaşındaki bir çocuğu serviste unutmuşlar çocuk havasızlıktan ölmüş İzmirde geçiyor olay duyanınız olmuştur elbet. Direk haberi araşştırdım içlerim parçalandı. O savcıya lanet ettim. Servis şoförü tutuklanmış tamam ama servis göörevlisini serbest bırakmışlar burda en büyük suç servis görevlisinindir bu işin içinde olan bir insan olarak bunu söylüyorum . Ve artık okul nasıl bir okulsa kimsenin haberi yok birbirinden bir öğretmen öğrencisi gelmediğinden nasıl önce servis görevlisine sorup sonra aileyi aramaz anlamıyorum. Belki böyle yapılsaydı o güzel yavrum hayatta olacaktı şuan baş ağrısıyla uyandığım ggüne baş ağrım katlanarak devam ediyorum gerçekten çok kötüyüm
cok uzuldum canim Allah rahnet eylesin. cok zor esi ve ailesi icingünaydın hanımlar, tam burayı okurken telefon geldi kvalidem aradı, eşimin hala oğlu şehit olmuş. Allah rahmet etsin, daha düğünü yeni olmuştu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?