Bu sefer daha ağır 1.5 de mayomda var icimde
Hemi de kıyafetle .... hayatta çıkmamtabii sen hep pijama ile tartıldığın için
kahvaltımı yapmışım .... üzerimde 1 kilo kıyafet
Bende burayı özledimYerim seniÇok özlendiniz hanımefendi
Hemende alınıyorsun ama benim mortim alınmamalıBiz 4 lü devam ediyoruz bu yola durmak yok
Aynen kaptanım sıkmadan gayet güzel hep sağlıklı beslenmeye devam ediyorsun sıkılmıyorsun bir süre sonra
Yooo alınmadım kiYerim seniÇok özlendiniz hanımefendi
Hemende alınıyorsun ama benim mortim alınmamalıBiz 4 lü devam ediyoruz bu yola durmak yok
Aynen kaptanım sıkmadan gayet güzel hep sağlıklı beslenmeye devam ediyorsun sıkılmıyorsun bir süre sonra
Kuzum şükür dedim bende. Artıydım çünküHeee malum onu biliyoruzçok mu artı onu merakımdan şeyettim ....
nasıl olsa tartılmışsın bize de söyle
Hadi bakalım nisam ... wc geldi mi (ayyy normal hayatta şunu kimseye sormam)
Yine de epey inmiş .... 200 gr artı kalmış
wooowwwwwwwwwwwwww ayran aşı aşkınaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikler fıstığım , şimdi mezuniyet değil izin istiyorsun değil mi bayram sonuna kadar ?
geçen haftadan değil bu pzt den aldım kilonu bende ... ama bundan sonra koyvermek yok ... yazarım artıları listeye
hadi bakalım süper başlangıç
harikasınnnnnnnnnn bonuscan
ahanda pon ponlarher 100 gr için 1 tane
canım şimdi sabah tabağım çayı ve ördekimle de sıkı pazarlık yaptım , ördekle anlaştık çayımla müzakaredeyiz...
Sende bana kaptanım içimdeki deli fırtınayı gör hele , şu 90 na gelene kadar haftada 1 kilodan aşağıyı eksi ,yi kilo vermeden saymam diyorsan ausun liste kollarına gel ...
Çok istiyorum seni listede ama bir tarafımda korkuyor ...
Bi tarafım deli, güçlü , içinde fırtınalar kopan bonusa çok güveniyor...bir tarafım hani o kedi gibi olup yelkenleri suya indiren halinden tırtısıyor...laaaa ausu tırstırıyorsun düşün
Hadi bana öyle bir güven ver ki ...önce kendine ama ...cızsız cozsuz cazsız gelelim 90 na ... sporla ... iyi düşün , acele etme
ben orda bir 72.1 gördüm
canım bu hafta ilk cuman yüzdeni almıyorum o yüzden ....
iyidir nehirim iyidir ......sıkmadan kasmadan kasılmadan
canım aslında ben hep ilk çıkan rakamı doğru sayarım ...in çık in çık ...tartı cozutuyor .
çıkarım temizinden ne gördüysem o .
sen bilirsin yine de .
zaten izne çıkıyorsun ...daha iyi işte 66.9 altına düşmeye çalışırsın
sarı papatyam dün gece korktuğun kadar olmadı en azından ... sen beklesen biraz daha da eksi görüyorsun aslında ...
hadi haftaya sıkı bir yarışa gir de ... 59 u gör canım
Valla babamın bir tane var daaaane kadar doğru tartığı muamma .
Bende bendeBende burayı özledim
Seni de osledim
Yooo alınmadım kiyeniden olalım diye yaptiydim
begum75 bizim yemek işi yoluna girdi pazartesiden itibaren çok sevdiğim yerden getirmeye başlayacaklar Ben makarna pilav yerine yardımcı yemek olarak salata tatlı yerine de cacık isteyeceğim hep öyle menü oluşturacağız Temizliğe de kadın tutular her gün temizliği lavaboları falan halledecek bir şu servisim yoluna girse en azından sevmeye sebepler arıyorum kendime
Eve yakın olması güzel kuzum keşke benimde evime yakın olsa diğer şeyler hep hallediliyor aslındaay nehir bizimde ofis tuttular ama acele pek içleirne sinmedi bence ilerde yine bir taşınma yolu gözüktü bize
amaa eve yakın yine en azından
Hadi hayırlı olsun bekliyoruz şekerim istersen menü de paylaşGünaydın kizlar öncelikle kilo veren herkesi kutluyorum süpersinizsonrada bana moral veren canım arkadaşlarım @Portakal Sulu Ordek igdedali Nare83 ve sevgili kaptanım Ausencia sizlere vermiş olduğunuz moralden dolayı çok teşekkür ediyorum ben bu işi daha önce başardım yine başarırım geçen haftayı unutup diyete yeni yine yeniden bugün sıfırdan başlıyorum sonsuz azim ve istekle geçmişte verdiğimide unutup(keza herşeye baştan başlamak beni moralman bitirdi diyebilirim) bugün ilk defa katılmışim gibi başlıyorum her hafta tartı resmi atıcam bol eksili insallah
Kapıyı ben açayım...Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun
Günaydınnn
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1
Fark 1.3
cay tabağı elaktriklerimi kesti sırf girmeyim deyu
Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 64.4
Fark : -1
%: 1.52
Mortimnehirnil111 nerelerde acaba
Şu 4 küsüratından kurtulsaydım: -)
Gunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
herkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700
pazartesi: 66.5
cuma :65,8
giden:-700
çok olmasada düzenimi saglamaya yardımcı olacak bu eksi benim
haftaya daha çok gider umarım
Gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
73 gecen hafta o zaman bunu 72.100 sayiyorum
Fark :-900 gram
Onu da beraber yapıyoruz cınım. Ben de yapacam bu haftaKendime not..... kizimmm mutlaka ayran asi yapiyosun bu hafta taam mi
Vira bismillah diyelim o vakitGünaydın kizlar öncelikle kilo veren herkesi kutluyorum süpersinizsonrada bana moral veren canım arkadaşlarım @Portakal Sulu Ordek igdedali Nare83 ve sevgili kaptanım Ausencia sizlere vermiş olduğunuz moralden dolayı çok teşekkür ediyorum ben bu işi daha önce başardım yine başarırım geçen haftayı unutup diyete yeni yine yeniden bugün sıfırdan başlıyorum sonsuz azim ve istekle geçmişte verdiğimide unutup(keza herşeye baştan başlamak beni moralman bitirdi diyebilirim) bugün ilk defa katılmışim gibi başlıyorum her hafta tartı resmi atıcam bol eksili insallah
Eve yakın olması güzel kuzum keşke benimde evime yakın olsa diğer şeyler hep hallediliyor aslındaİnşallah senin içinde hayırlısı olur
Ooo çok sevindim, hadi gözün aydın olsun kuzumbegum75 bizim yemek işi yoluna girdi pazartesiden itibaren çok sevdiğim yerden getirmeye başlayacaklar Ben makarna pilav yerine yardımcı yemek olarak salata tatlı yerine de cacık isteyeceğim hep öyle menü oluşturacağız Temizliğe de kadın tutular her gün temizliği de lavaboları da falan halledecek bir şu servisim yoluna girse en azından sevmeye sebepler arıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?