Bu haftaki kilo bildirimim
Ausencia
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 64.4
Fark : -1
%: 1.52
Mortimnehirnil111 nerelerde acaba
Şu 4 küsüratından kurtulsaydım: -)
Bende bi saat kadar yokum ...
geleceğimmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Sonrada gün içindebegum75 canla buluşma
ayyyy o şimdi tatildeyim tartım yok diye tartılmazda ... buluşma yerine tartımı da alıp gitsem , orda bir güzel tartsam begümüne dersin nehirnil111
Yok abla seninde bildiğin var o üç günlük. Listeye girmedim hiç.Munzevi Zencefil canom daha önce cuma yarışmalarında hiç yarışmadın değil mi ? yeni üye olarak giriş yapıyorum çünkü.
Teşekkürler canımTebrikler kızlar süpersiniz
Tebrik ederim canımherkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700
Tebrikler inşallah çok daha güzel sonuçlar alacaksın. Bu sonuç bile çok iyipazartesi: 66.5
cuma :65,8
giden:-700
çok olmasada düzenimi saglamaya yardımcı olacak bu eksi benim
haftaya daha çok gider umarım
Tebrik ederim canımGunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
Tebrik ederim canim mortiBenimde yüzdem 0,74 kuzum tebrik ederim çok güzel bir rakamşanslısın ama benim rakamlarda az kilo veriliyor bir haftada 1 kilo çok çok kasarak olabilir korumadayken insan aşırı kasmak istemiyor
Benimde bu sabah aklıma o geldi Begüş nasıl tatilde tartılacak diyordum ki düşünceme yetiştin kaptanımbegum75 cuma buluşmayla iyi yapmadın Ahahah
Kaptanım geçen haftaki kilom 54
Bu hafta 53.6
Fark -400
Yüzde 0.74
Bu hafta pek bir şey yapmadım son 2 gündür az yemeyle eksiyi gördüm bu hafta 1 doğum günü ve regl atlattımHaftaya daha da iyi olup 53 rakamını göreceğim inşallah
Eki Görüntüle 2034738
Teşekkürler şeker mortiTebrik ederim canim morti
Teşekkür ederim
Ayran aşı aşkınaaaherkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700
masumm çok sevindim inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin hayatının her köşesinden :)♡pazartesi: 66.5
Bonusum seni çok merak ediyordum bu haftaki kilonu. Tebrik ederim seni de :)♡♡ Seninde menülerini okuyorum hep özellikle, yapılan yorumları ve senin yazdıklarını:)Gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
72.100 gibi sanki ama:)geçen hafta kaçtı nar çiçeğim?Kizlar yazliktaki baskulumden bildiryorum.
Sizce bu 72 mi 72.100 mu
Tebrik ederim canımBenimde yüzdem 0,74 kuzum tebrik ederim çok güzel bir rakamşanslısın ama benim rakamlarda az kilo veriliyor bir haftada 1 kilo çok çok kasarak olabilir korumadayken insan aşırı kasmak istemiyor
Benimde bu sabah aklıma o geldi Begüş nasıl tatilde tartılacak diyordum ki düşünceme yetiştin kaptanımbegum75 cuma buluşmayla iyi yapmadın Ahahah
Kaptanım geçen haftaki kilom 54
Bu hafta 53.6
Fark -400
Yüzde 0.74
Bu hafta pek bir şey yapmadım son 2 gündür az yemeyle eksiyi gördüm bu hafta 1 doğum günü ve regl atlattımHaftaya daha da iyi olup 53 rakamını göreceğim inşallah
Eki Görüntüle 2034738
Bonusum cok sevindimmmGunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
Sağol canımAyran aşı aşkınaaatebrik ederim çok güzel vermişsin♡♡
masumm çok sevindim inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin hayatının her köşesinden :)♡
Bonusum seni çok merak ediyordum bu haftaki kilonu. Tebrik ederim seni de :)♡♡ Seninde menülerini okuyorum hep özellikle, yapılan yorumları ve senin yazdıklarını:)
72.100 gibi sanki ama:)geçen hafta kaçtı nar çiçeğim?
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrikler inşallah çok daha güzel sonuçlar alacaksın. Bu sonuç bile çok iyi
Tebrik ederim canım
Ayran aşı aşkınaaatebrik ederim çok güzel vermişsin♡♡
masumm çok sevindim inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin hayatının her köşesinden :)♡
Bonusum seni çok merak ediyordum bu haftaki kilonu. Tebrik ederim seni de :)♡♡ Seninde menülerini okuyorum hep özellikle, yapılan yorumları ve senin yazdıklarını:)
72.100 gibi sanki ama:)geçen hafta kaçtı nar çiçeğim?
Tebrik ederim canım
canim tesekkur ederimTriplimelek Megi cok sagol
Ausencia bu arada ilk tartiya ciktigimda 66.900 gosterdi tarti foto bile cektim bi kac kez inip cikinca rakam sapitti. sonra bi 5 lik su bi ben bi 5 lik su derken 67.100 u gordum dedim bunj yazayim.
vallahi gidip tartmana gerek yok begusu sen beni gormeden tarttin. dunku ongorun tuttu. kaptan olmak budur iste
Kapıyı ben açayım...Ohhh pencereleri de açayım içeriye mis gibi sabahın nuru dolsun
Günaydınnn
Geçen hafta 59.4
Bu hafta 58.1
Fark 1.3
Gunaydinn. Hemen kilo bildirimi
gecen hafta 65.700
bu hafta 64
fark 1.7 kg
yuzde 2.5875
teyteyteytey
herkese gunaydin.
gecen hafta 68.400
bu hafta 67.100
fark 1300
ayran asi baslama 68.800
bitis 67.100
iki gunluk fark 1700
pazartesi: 66.5
Tebrikler harikasınız kızlar bu rakamlar ne böyleGunaydinnnn
Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 104,2
Bu hafta 102,8
Fark -1,4
Gram verdiysen evdeki tartıyı beklemen daha iyi olur canım net rakam olamaz gibi geçen hafta eğer 73 isen bunu 72 sayKizlar yazliktaki baskulumden bildiryorum.
Sizce bu 72 mi 72.100 mu
canim tesekkur ederimTriplimelek Megi cok sagol
Ausencia bu arada ilk tartiya ciktigimda 66.900 gosterdi tarti foto bile cektim bi kac kez inip cikinca rakam sapitti. sonra bi 5 lik su bi ben bi 5 lik su derken 67.100 u gordum dedim bunj yazayim.
vallahi gidip tartmana gerek yok begusu sen beni gormeden tarttin. dunku ongorun tuttu. kaptan olmak budur iste
Tartin varsa getir kaptanım gerçekten tartilmadimBende bi saat kadar yokum ...
geleceğimmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Sonrada gün içindebegum75 canla buluşma
ayyyy o şimdi tatildeyim tartım yok diye tartılmazda ... buluşma yerine tartımı da alıp gitsem , orda bir güzel tartsam begümüne dersin nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?