Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo ne güzel bi cumartesi o zamannn
Aynen kaptanım sabah mini bir krep yedim ama benim suçum değil Müdür getirmiş ölmüş dedesinin vefatı üzerine dağıttı yemesem olmaz ufaktı Allahtan minik bir şey bugünden daha da sıkı tutmalı mezun olduğum yere dönmeli

Daha karbon yeme ... bi de spor... eritir gidersin onu sen

Ben bu sabah yagsiz tavada 2 yumurta yedim tam bugday ekmegi ve 3 dilim sucukla. Yaninda bol limonlu maydonoz
Esime gore yumurta yememeliymisim. Sutlr yumurtadan uzak durman lazim oyle asla zayiflayamazsin yumurta cok kalorili onun yerine 2 hamburger yesen daha iyiydi dio bana. Hey allam yaa. Ben de benim tek amacim zayiflamak degil saglikli beslenmek dedim. Yumurta da buna engel degil dedim. Sabah azcik peynir zeytin cay tuketip uykusuz kalirsam cok zayiflar misim, duzensiz uyku , asiri yorgunluk lazimmis, 2 yumurta yersem yaptigim spor bi ise yaramazmis.

Eşin resmen gün teyzelerinin muhabbetine çevirmiş diyeti .
Sağlıklı beslenme diyette protein candır.
Bununda en kolay kaynağı yumurtadır.
Proteini yeterli miktarda almazsak kas kaybı kaçınılmaz.
Bu da sönmüş balon gibi buruşarak kilo verdirir .

Ha şu var ... kolestrol dengesi için yumurta sarısı her gün önerilmez bazı uzmanlar tarafından .
O zamanda yumurta beyazı ile salata ... ya da omlet sebzeli ...

Sen yumurtaya devam çiçeğim ...

Eşine de kaptandan

Yumurta yerine hamburger demek.... iste bunlar hep cahillikten.
104 kilo halime dr haftada 3 kez demis baska bi dr da her gun demisti.
Kalorisine bak soyle esine kapak olsun. Benide sinir etti.

Yumurta yerine hamburger demek.... iste bunlar hep cahillikten.
104 kilo halime dr haftada 3 kez demis baska bi dr da her gun demisti.
Kalorisine bak soyle esine kapak olsun. Benide sinir etti.

Bonusum yuruyus yaptin mi?
Insallah yarin sabah 6da kalkip cikicam yuruyuse.

Kuzum sen erdin mi aynen de öyle çıktım

8:14 te kapidaydim az gec kaldim alt degis sut ver anca. Yarin 8 bucuga bitirmis olmam lazim.
Haftaici daha erken. Gel bu hafta senle orti olalim 55 dk yurudum sonra markete indim yokus ciktim.p
Olalim kuzum.
Ben sabah namazdan sonra uyumuyorum.
3yk yogurda aci pul biber keten tahumu karistirip yiyip cikiyorum.

Tamamen yanlış düşüncesi.kendisi sürekli fasfodd beslenip zayıflayani görmüş mü hiç acaba? Boşver canım takma konussun dursun, sen sağlıklı beslenmene bak

Tamam en yanlış düşüncesi.kendisi sürekli fasfodd beslenip zayıflayani görmüş mü hiç acaba? Boşver canım takma konussun dursun sen sağlıklı beslenmene bak
Her insanin metabolizmasi farkli sonucta kendisi 1.78 boyda ve 67 kilo. Gece borek biskuvi cekirdek yer rahatca yatar. Tam bugday ekmegi yemem bile mantiksiz geliyor ona her sabah sicak beyaz ekmek yer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…