Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin.
Afiyet olsun canım.

Bacım rabbım kimseye korttugunu yaşatmasın . Kötü düşünme tertemiz çıkar inşallah ...
Amin

Evet dönüyorum

Tebrikler listede olmasını canı gönülden istediğim kadın
Ben liste dışı veremiyordum listeyle verdim ne verdim se
Sende yapacaksın buna inanıyorum

Agladim agliycam aus. Sabah kacta yuruyuse gidecegimi planliyodum bi taraftan.

Bu darliktan guclenerek cikacagim ins.
Bak başlamış listenin etkileri

Günaydınnn

Sabahınız hayrolsun , içiniz umutla dolsun ,tüm sıkıntılar çözülsün ,güzel bir gün olsun inş.
Amin
Hayatın roman

Her insanin metabolizmasi farkli sonucta kendisi 1.78 boyda ve 67 kilo. Gece borek biskuvi cekirdek yer rahatca yatar. Tam bugday ekmegi yemem bile mantiksiz geliyor ona her sabah sicak beyaz ekmek yer .
Bak canım sabahlari yumurta yiyerek 14kilo verdim

60kiloyum nerdesin?

Ben kendimi kotu hissettigimde austan firca yedigimde hep guzel seyler yazdin bana destek oldun.
Bende herkeste sana destek cik ortaya lutfen.
Nolursa olsun menu yazicaksin. Ausa bakma sen o dondurma simileyine bile kiziyo

Cikarsiz iste kizmasida sopasida cikarsiz daraldinmi hep bunu dusun sahsen ben eyle yapiyorum.

Bak gecen hafta bugun mukemmel hissediyodun. Moral bozuklugumuzun yaninda nedirki yani 1 haftalik mod dusuklugu?
Bence bisey degil.

Bak bana iyi bak lutfen fulya ben 10 senedir burda kilo verememis insanim. Bir kere 11 kilo verdim 7-8 sene oluyo o kadar. Boyle bir kariyer dusman basina.
Ben burdaysam ter dokuyorsam daha dunya yuzunde bir allahin kulu daha yoktur ki kilo veremesin!

Gel lutfen. Orti olak morti olak Ausencia un sefkatli kollarina demeyi cok isterdim olmayinca olmuyor iste

Ayın 23 ve 24 unde arkadaşım kongrede olacak. Öncesi ve sonrasında birlikte olacağız ama o günler boş. Acaba diyorum o iki güne bi detoks mu patlatsam aus? Ayda bir yapabiliyorum artik o detoksu. Geçen ay 26 - 27 sinde yapmışım. Bu hafta korkuyorum kendimden. Regl öncesi çünkü ve gecikirse şişmeye devam edeceğim. Ausencia

Bizde aylardır kızartma noooo yimezler datlum
Gözünü sevdiğimin tartısı bugün beni mütemadiyen sevindiriyor kurban olduğum Ausencia
Ne kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayım

Bende de regl sonrası dinçliği var

Bonus
Munzevi Zencefil caytabagi
Kızlar listeye girmissiniz hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin
Evet girdik bakalım hayırlısı

Ne kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayım

Bende de regl sonrası dinçliği var

Evet girdik bakalım hayırlısı
Üzgünüm mortim haftalık bildiriyoruz şimdilik sır cuma kutlama için çiçek gönderirsin artık regl ne ki yahu gelir geçer

Nefs
aeben
ecemavi daha unuttugum varmi hepinize cok tsk ederm bakak gorek hele neler olucak.

Güzel şeyler olacak canım...
Burda olmanın mutlaka bir sebebi varki Rabbim nasip etti...
Bakk vermişsin bile kilo bu başlangıç hopppp çorap sokugu gibi gelcek sonrası inann..

Dunku menumu ilistiriyim.
2 de ciktim evde degildim aksamda kv de yedim.
Kahvaltiyi saglam yapinca oglen yemegi istemedim aksama cok acikmiyim diye meyve ile gecistirdim. Aksamda beyaz ekmek vardi yemedim. Saat 11 de bir sacmaligim oldu.

18 agustos cuma

50 dk tempolu yurume = 100 puan Ausencia

Sabah 9:30 -10:00
2 dilim tam bugday, 1 kk beyaz peynir,
1 yumurta lorlu tavada.
22 zeytin
1,5 kk aus helvasi (en sevdigim)

Ara 12:30
1 bardak süt , 1 incir

Ara 16:45
3 kasik yogurt, yarim seftali

Akşam 19 :00
1 kase tarhana
7 kasik kiymali kabakla patlican
1 yemek tabagi dolu domates salatasi

Su 1,75 ml

23:00 de bir miktar karbon icerikli sacmalik

Heymasallah abla. Tas gibisin yani ecük de ben oyle olsam iyiydi

23u neden yaptin yapma ama bi daha
aus tatlisi ne bir de merak ettim Bonuscan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…