Ayy yorulmuşum bacaklarım ağrımış, yürüyüş sonrası bir şekersiziyi gider. Kalkıp yapayım. Sonra da stor perdelerimi utuleyip bir Leslie patlatabilirim şöyle 4 milinden Munzevi Zencefil işin çok zor bu hafta mortican regl haftası da olsa, tatil öncesi uçuşa geçmiş bir Saydin var karşında
arkadaşım gelene kadar birkaç gün yapacağım spor. O varken yapamam ama. Zaten evde durmayacağız tüm gün hareket halinde olurum dışarda.ecemavi
@masumm
@eflalim
White Lily
@nehirnil111
@kelebekolacam
@Lunya
Spor olacak mı bu hafta canlar ?
AminBacım rabbım kimseye korttugunu yaşatmasın . Kötü düşünme tertemiz çıkar inşallah ...
Evet dönüyorumecemavi
@masumm
@eflalim
White Lily
@nehirnil111
@kelebekolacam
@Lunya
Spor olacak mı bu hafta canlar ?
Tebrikler listede olmasını canı gönülden istediğim kadınIyi geceler...
Ausencia guvenini bosa cikarmiycam insallah.
Saat 11 de ve cok stresli geldim eve.
Kendimi tutup tutup patluyorum.
Acikmistimda. Kizimda cok acikmisti onu yedirirken bende aldim biraz.
Gecmisi okuyorum o arada ya beni listeye aldiysan napcam diye dusunuyodum agzima bisey koyarken.
Gordum listeye yazmissin. Bi an bogulur gibi oldum kusmak istedim. Hem heyecan hem korku gittim geldim hi sure.
Stres yaptim ve midem pek guzel agriyor.
Anca sakinlesip yazmaya basladim.
Sonuc:
Hedef kilosunu degisebilirmisin? 20 - 25 kilo vermeden cikmak istemiyorum.
Bak başlamış listenin etkileriAgladim agliycam aus. Sabah kacta yuruyuse gidecegimi planliyodum bi taraftan.
Bu darliktan guclenerek cikacagim ins.
AminGünaydınnn
Sabahınız hayrolsun , içiniz umutla dolsun ,tüm sıkıntılar çözülsün ,güzel bir gün olsun inş.
Hayatın roman
Hsyır canım ...tam aksine yüzme bilmezken erken yaşta ... 10-11 sanırım boğulma şeysi yaşadım .... o ara ne kadar oksijen gitmediyse beyne işte şimdi arıza ordan
Ciddi ciddi balıkçı teknesinde açtım gözümü .
Teyze kızımlaydık ...farketmemiş bende salak açılmaya çalışırken batıp çıktığımı hatırlıyorum suda ... sonra balıkçı amcaların :) teknesinde ... hatta terliklerle girmişim ... çıkmış gitmiş ayağımdan .... adamlara ilk terliklerimi sormuştum
Sonra da orta okulda yüzme kulübüne gittim ... yoksa o korkuyu asla yenemezdim.
Bak canım sabahlari yumurta yiyerek 14kilo verdimHer insanin metabolizmasi farkli sonucta kendisi 1.78 boyda ve 67 kilo. Gece borek biskuvi cekirdek yer rahatca yatar. Tam bugday ekmegi yemem bile mantiksiz geliyor ona her sabah sicak beyaz ekmek yer .
Sağol tatlımKolay gelsin.
Afiyet olsun canım.
Ne kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayımBizde aylardır kızartma nooooyimezler datlum
Gözünü sevdiğimin tartısı bugün beni mütemadiyen sevindiriyor kurban olduğumAusencia
Bende de regl sonrası dinçliği varAyy yorulmuşum bacaklarım ağrımış, yürüyüş sonrası bir şekersiziyi gider. Kalkıp yapayım. Sonra da stor perdelerimi utuleyip bir Leslie patlatabilirim şöyle 4 milinden Munzevi Zencefil işin çok zor bu hafta mortican regl haftası da olsa, tatil öncesi uçuşa geçmiş bir Saydin var karşında
Evet girdik bakalım hayırlısı
Üzgünüm mortim haftalık bildiriyoruz şimdilik sırNe kadar sevindiriyor ona göre gardımı alayım
Bende de regl sonrası dinçliği var
Evet girdik bakalım hayırlısı
Bende hedef isterumAhahs kaptan durur mu bi üst mesaja 67 li bişeyler kondurdu hemen .
Yazalım canım .
Akşam nasipse yapayım bi liste
Heymasallah abla. Tas gibisin yaniKuzum benim vucüd biraz yanıltıcı dün diyetisyende dedi çok incelmişsin diye birde vucüd orantılarım iyiondan galiba.
yengeme gittigim gün 60 olmuşsundur artık diyeo kadar degil yenge dedim daha 77 lerdeyim dedim inanmadı
23u neden yaptinDunku menumu ilistiriyim.
2 de ciktim evde degildim aksamda kv de yedim.
Kahvaltiyi saglam yapinca oglen yemegi istemedim aksama cok acikmiyim diye meyve ile gecistirdim. Aksamda beyaz ekmek vardi yemedim. Saat 11 de bir sacmaligim oldu.
18 agustos cuma
50 dk tempolu yurume = 100 puanAusencia
Sabah 9:30 -10:00
2 dilim tam bugday, 1 kk beyaz peynir,
1 yumurta lorlu tavada.
22 zeytin
1,5 kk aus helvasi (en sevdigim)
Ara 12:30
1 bardak süt , 1 incir
Ara 16:45
3 kasik yogurt, yarim seftali
Akşam 19 :00
1 kase tarhana
7 kasik kiymali kabakla patlican
1 yemek tabagi dolu domates salatasi
Su 1,75 ml
23:00 de bir miktar karbon icerikli sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?