- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Seni çok heyecanlı gördüm sanırım halâ cumayi atlatamadinGörmedim dikkatimden kaçmışSöyle bakem hele Sessiz avcılara bayılırım
Sağol şekerim almayayım tatlı yerine seni yerim geçerSeni çok heyecanlı gördüm sanırım halâ cumayi atlatamadin
Hadi kendine benden bir tatlı ısmarla
kızımın lenfleri şişti canımAngel geçmiş olsun .. Konuya vakif değilim ama rabbım neyse sıkıntı şifa versin inşallah . Helede konu çoçuklar olunca.
amin megim amin canımTekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar korktuğunuz gibi değildir. Rabbim acil şifalar versin
Kalkinca 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu şuMakbuş kahvaltıda ne yedin ?
Rabbım korktugunuza ugratmasın ... Tertemiz çıkar inşallah ...kızımın lenfleri şişti canım
ateş ve terleme halsizlik oldu korkuyorum araştırmaya gittik bugun
Çok çok geçmiş olsun inşallah tez şifa bulunur çocuklar hasta olacağına biz olalım zorkızımın lenfleri şişti canım
Makbuşum normalde ekmeği nekadar yiyordun kahvaltıda ?..Kalkinca 3 kuru kayısı 1 bardak limonlu şu
3 dilim tb ekmek 1 tk ezme 2 tk kendi yaptığım marmelat 2 ceviz 1 dilim az yağlı beyaz peynir domates 5 zeytin
inşallah temizdir. Rabbim acil şifalar versin.kızımın lenfleri şişti canım
Her öğünde 1 dilim yiyordum abla neyse 2 ye dusureyim en iyisi benMakbuşum normalde ekmeği nekadar yiyordun kahvaltıda ?..
Eger bu kadar yemiyorsan 2 dl iyidir
Güzel canım afiyet olsun
Evet benim gel gitlerim çok. Bir de tabi birden tamamen karbosuz yapamadım. Küçücük de olsa ağzıma atmam gerek. Yok zaten karar verdim orta yoldan gideceğim. Tamamen kopmaktansa böylesi iyiBu hafta salmana göre 1 kilo civarı artın normal fulyam .
Biliyormusun senin diyet sürüceni ve metam bana çok benziyor birtek farkımız var ben nadirde olsa karar verdimmi yaparım sende eksik olanda bu sanırım . diger zamanlar hep gel git bendede ...
Bunların hiç biri tekrar başlamaman için sebep değil yeterki burdan uzak olma ve günahınla sevabınla menü paylaşmaktan çekinme sonunda ausun sopası olsa bile .
İnan başka yolumuz yok .. Ortadan kaybolmak çare değil tabi kilomuzdan mennunsak o ayrı .
Bana kızmıycanı umuyorum çünki damdan düşeni damdan düşen anlar ve dost acı söyler
Hadi bacım
Geçmiş olsun Rabbim Ya Şafi adı hürmetine şifa versin kızınızakızımın lenfleri şişti canım
Belli belli canımÇok üzüldüm
canım ablam Rabbim şifa versin Allahım korusun yavrunu yavrularımızıbugun kan verdik yedi tüp 3 bölgedende usg istedi perşebe herşey belli olucak
rabbim kurban olduğum şifa versin
ococukları gördüm şu an çok ama çook kötü durumdayım
İlk kez gördüm o cardio videosunu. Adam çok iyi motive ediyor bide:)
Bencede senin için iyi olanEvet benim gel gitlerim çok. Bir de tabi birden tamamen karbosuz yapamadım. Küçücük de olsa ağzıma atmam gerek. Yok zaten karar verdim orta yoldan gideceğim. Tamamen kopmaktansa böylesi iyi
aminn canımın içi amin ecmaincanım ablam Rabbim şifa versin Allahım korusun yavrunu yavrularımızı
amin canım benim rabbim razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?