Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahaha ay sesli güldüm yaaa parkta sen çok yaşa Ausum inanamazsın tam da ördeklere portakalın selamını vermiştim sen yazdığında

Esat Başaran diye biri ayak bilimci onun bir adı varda şuan dilim dönmedi yazamadım refleloroji galiba uzmanı
O kuranda bir araştıma yapmış 7 zeytin 1 incir 1 hurma 2 tutam üzerlikle bir karışım yapmış bunu sabah akşam yemiş 4 ayda 41 kilo vermiş ben sadece 1 ay deneyecegim sağlık için birde spordan önce metayı uyandırmak için güzel bir topig olur diye düşündüm :)))

Esat Başaran diye biri ayak bilimci onun bir adı varda şuan dilim dönmedi yazamadım refleloroji galiba uzmanı
O kuranda bir araştıma yapmış 7 zeytin 1 incir 1 hurma 2 tutam üzerlikle bir karışım yapmış bunu sabah akşam yemiş 4 ayda 41 kilo vermiş ben sadece 1 ay deneyecegim sağlık için birde spordan önce metayı uyandırmak için güzel bir topig olur diye düşündüm :)))

15 16 dal maydanozu rondoda iyice dogruyorsun .
Bi su bardagi su yarim limon sikip iciyorsun.
Tadi degilde içmesi zor canlar maydonoz parçaları bogaza yapışınca ıhh . Birkaçgün içmiştim sabah blamdır çok ses yapıp ev ahalini ayaga kaldırınca bıraktım
Tansiyonu düşürüyor biraz dikkat

kiloyu duymamiştim ama ama sağlık için duymuştum 7 zeytin 1 inciri ..

Günaydın canım hoşgeldin aramıza
günaydın hoşbulduk :)

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:ebru
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:77.1
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:kilo aldıran her şeyi tüketmeyi sevmek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: giydiğim hiçbir şeyin yakışmadığını düşünüyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: üç çocuklu ev hanımıyım. seneye uzaktan eğitimle ünv okuma planım var inşallah.

Hosgelsiniz.
3 coxuk emzirme kosturmaca eminim en kisa zamanda tig gibi olursunuz.
hoşbulduk.
normalde olurdu eğer çok yemeseydim :)

Makbuş , fatmanur sizin bahanenize bende yapayım birkaç gün monti

Ne kaybederim yağlardan başka dimi
yap abla yap iyi olur arınmış olursun hem

kendime alıyorum bu uyarıları

Himmm ilginçmiş dene bakalım bakarsın bütün topic başlarız buna
hoşgeldiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah

Tekrar hoşgeldin .
Ortak yanımız çokmuş .
41 yaşındayım
3 çoçukta benim var rabbım bagışlarsa . Gerçi benimkler artık eşek kadarlar çoçuk sayılmazlar
Bu sene aöf den mezun oldum bende istersen yaparsın .

Kilonda boyuna göre çok fazla değilmiş çabucak kurtulursun inş .

Spor öncesi bir ne yenilir araştırması yaparken hurma incir gibi şeyleri çok o okudum O yüzden bu aklıma yatti bakalım artı inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…