- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kilo alma nedenin aynı bengünaydın hoşbulduk :)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:ebru
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:77.1
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:kilo aldıran her şeyi tüketmeyi sevmek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: giydiğim hiçbir şeyin yakışmadığını düşünüyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: üç çocuklu ev hanımıyım. seneye uzaktan eğitimle ünv okuma planım var inşallah.
hoşbulduk.
normalde olurdu eğer çok yemeseydim :)
Çok ilginç gerçekten inşallah faydası olur canımSpor öncesi bir ne yenilir araştırması yaparken hurma incir gibi şeyleri çok o okudum O yüzden bu aklıma yatti bakalım artı inşallah iyi gelir
İnşallah kuzum:))Çok ilginç gerçekten inşallah faydası olur canım
Bu nasıl bişeymiş nasıl terledim varyaaa :))Evet kaptanım şöyle planım cuma+cumartesi+pazar+salı ya da çarşamba da spor perşembe düşünmüyorum çünkü şişiriyor dün o ağır spordan sonra 4 gibi bir şeyler yedim ve daha da yemedim ama fazla çıktım eminim yarına inecektir spordandır çünkü çok aç uyudum
Kaptanım bu cardionun 3 ile çarpılması gerekmiyor mu acayip deli bir şey
hoşbulduk :)
hoşbulduk. inşallah :)yap abla yap iyi olur arınmış olursun hem
kendime alıyorum bu uyarıları
Himmm ilginçmiş dene bakalımbakarsın bütün topic başlarız buna
hoşgeldiniz en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
iki ünv yi yarım bırakmak zorunda kaldım. bu sefer mezun olacağım inşallah :)Tekrar hoşgeldin .
Ortak yanımız çokmuş.
41 yaşındayım
3 çoçukta benim var rabbım bagışlarsa . Gerçi benimkler artık eşek kadarlar çoçuk sayılmazlar
Bu sene aöf den mezun oldum bende istersen yaparsın.
Kilonda boyuna göre çok fazla değilmiş çabucak kurtulursun inş .
inşallah inşallah.Kilo alma nedenin aynı benTekrardan hoşgeldin inşallah hedefine ulaşacaksın canım maşallah 3 çocukta varmış
Ne kadarlık yürüyosun mortim elimde üç beş bişey var şimdi ona göre devamını getireyimOhhh yaaa rüzgar öyle güzel esiyor kiii püfür püfüraçtım kollarımı serin serin yürüyorum ohhh missss misss
Söylemem akşama öğrenirsin mortim şimdilik bende saklı süreNe kadarlık yürüyosun mortim elimde üç beş bişey var şimdi ona göre devamını getireyim
Yaa konuşalım hadi özlemişim seniiiiLafa tutma mortim hızımı kesmeördekler sonraki tur için selamını bekler
Yaa konuşalım hadi özlemişim seniiiiLafa tutma mortim hızımı kesmeördekler sonraki tur için selamını bekler
Çok üzüldümAy yağmur başlıyoreve mecburi dönüş Munzevi Zencefil dua ettin demi yağmur yağsın diye cvp birden başladı yağmur dönüyorum eve.
Daha önce yapmamış mıydın bizden mi duydun kızBu nasıl bişeymiş nasıl terledim varyaaa :))
hoşbulduk :)
hoşbulduk. inşallah :)
iki ünv yi yarım bırakmak zorunda kaldım. bu sefer mezun olacağım inşallah :)
benimkiler geç geldi, minikler daha
yaşları 4, 2.5 , 1
yolum çok :)
inşallah inşallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hem evlat hem zayıflamayı :)
bugun kan verdik yedi tüp 3 bölgedende usg istedi perşebe herşey belli olucak@ecemavi bugun sonuc alicaktiniz ins sonuc guzel cikar.
FallenAngel sizde durum nedir?
O hafiflik her an var bende mortimGünaydın morti ne durumdasın sabah bir hafiflik hissettim üzerimde
Tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar korktuğunuz gibi değildir. Rabbim acil şifalar versinbugun kan verdik yedi tüp 3 bölgedende usg istedi perşebe herşey belli olucak
rabbim kurban olduğum şifa versin
ococukları gördüm şu an çok ama çook kötü durumdayım
Görmedim dikkatimden kaçmışO hafiflik her an var bende mortimaaa sana daha yeni mi oldu kıyamam
Avıma sessiz sessiz ulaşıyorum
Bu arada sporlari da hiç görmedim okumadim hıhhh
Ama sen görmüşsündür benim sporu
Angel geçmiş olsun .. Konuya vakif değilim ama rabbım neyse sıkıntı şifa versin inşallah . Helede konu çoçuklar oluncabugun kan verdik yedi tüp 3 bölgedende usg istedi perşebe herşey belli olucak
rabbim kurban olduğum şifa versin
ococukları gördüm şu an çok ama çook kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?