Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nehir sen ne zaman mezun olmuştun? kacla oldun ?

Canım ben geçen sene başka bir konuda 60 kilodan 49.9 a düşüp mezun oldum sonra 57 kiloya hafif sinyaller aldım burada kaptanımla başladım en son 52-53 arası bir yerde mezun oldum tarih atırlamıyorum ama sanırım Nisan ayıydı ben en fazla 52 istiyorum sonrasında suratım çok asılıyor beğenmiyorum kendimi bakalım şimdi 53.6 kiloyum öyle korumada git gel yaşıyorum bırakmadığım sürece buralar bile mutlu ediyor beni

Ayyy ne güzel 60 dan 50 düşmekk..
Amann benim de öyle yüzüm kaşık kadar kaliyoo ama olsunn gidebildigim kadar inecegim..
53 bile çok güzel...

Ausencia kaptanım bir şey soracağım şimdi yeni yerimizde yemek yeri olarak bir yerle anlaştık çok lezzetli şeyler yapıyorlar açıkcası tıka basa doyuyorum ama korkuyorum da sağlıklı bile olsa tıka basa doymak beni etkiler mi acaba sabah hafif süt haşlanmış yumurta öğle yemek akşam da çok hafif yesem diyetime yararı olur mu Öğlen yediklerimi söyleyeyim sen yorumla 1 kase sebze çorbası ev yapımı + yarım kase cacık + 1 kase maydanoz+salatalık+marul(yağsız tuzsuz salata) + 1 porsiyon soslu tavuk

Yemek şeklim şöyle kaselerim de bu büyüklükte kafamda deli sorular az koy da denmiyor çok kişi var karıştırırlar herkese özel sipariş veriyorum ama Allahtan ben pilavı tatlıyı çıkardım yerine cacıkla salata ekledim

Bu sene dogmadı bence

Ne güzel boylemi geliyor yemek
Tıka basa doymaktan Korkma
zararsız ise, ama bence çorba içme çok un katiyorlar

3-5 hoppp 9-10
Hiç ağzını vurma hadii basar sen galip gell
yemadim valla :)
Ablam ayrila bilsem tamamen gideceğim de morfin gibisiniz

Nevroş da sakıncalı kanında tontişlik var
Ama deynebim umutsuz vaka, ekmek onda kola onda poğaçalar onda makarnalar onda

maşallah ne güzel zayıflamışsın.
darısı bize inşallah

maşallah.
darısı bize olsun inşallah :)

Selam cnm
Seni görünce bendemi monti yapsam dedim , bende bı düzen kuramadım cnm
Valla gel canım başlayalım hep birlikte bende bi garip hissediyorum böyle doyana kadar yemek yenince sanki kilo veremem gibi geliyor kafamda deli sorular
Kizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf ( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini

Valla gel canım başlayalım hep birlikte bende bi garip hissediyorum böyle doyana kadar yemek yenince sanki kilo veremem gibi geliyor kafamda deli sorular
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
Cnm ben iki öğün yiyorum
Belirli bir diyet yapmıyorum ortaya karışık , ama iki öğün çok işe yarıyor bende

Ne güzel boylemi geliyor yemek
Tıka basa doymaktan Korkma
zararsız ise, ama bence çorba içme çok un katiyorlar
Çorba da çok zararlı gibi gelmedi ama bilemedim yarım koyun desem gülerler mi listeye yazıyorum resmini çekip whatsapptan atıyorum dalga geçme benimle derse kadınBöyle geliyor bende sevdim istediğim çeşiti de seçiyorum genelde 5-6 çeşit sulu ya da kuru yemek oluyor çorba yardımcı yemek dışında

Burası beni çok çekiyor.Malum tanıdıkların çoğu buradaSohbetiniz kıskandırıyorAma ben de katılacağım size inşaallahEylül'den sonra inşaallahBenim gibi aylar önce haber veren var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…