internet yavaşladı elli kere gidiyor bir mesaj
Ausencia
abla bu mortilik ne güzel şeymiş yeni yeni şeyler öğretiyor bana
Hayatımda hiç yapmadığım şeyler yaptırıyor
Nehir sen ne zaman mezun olmuştun? kacla oldun ?
Canım ben geçen sene başka bir konuda 60 kilodan 49.9 a düşüp mezun oldum sonra 57 kiloya hafif sinyaller aldım burada kaptanımla başladım en son 52-53 arası bir yerde mezun oldum tarih atırlamıyorum ama sanırım Nisan ayıydı ben en fazla 52 istiyorum sonrasında suratım çok asılıyor beğenmiyorum kendimi bakalım şimdi 53.6 kiloyum öyle korumada git gel yaşıyorum bırakmadığım sürece buralar bile mutlu ediyor beni
Yokkk canım senin için de varmış su yüzüne çıktı
Beniii ispiklemenden belliydi alt yapinn
geçende bezelye gördüm bişey demedim ama ispiklemeyi unuttum ayy
Evet canım inşallah sana da nasip olurAyyy ne güzel 60 dan 50 düşmekk..
Amann benim de öyle yüzüm kaşık kadar kaliyoo ama olsunn gidebildigim kadar inecegim..
53 bile çok güzel...
Evet canım inşallah sana da nasip olur50 bana fazla geldi bilmiyorum 52 daha idealim gibi
Boyun kaç canım 50 fazla gelmesinOffff şimdi hemen imgeliyorum kendimi 52 olmuşum çok şükür güzel bir duygu..
Sonra 50 ohhhh ohhh sefamm olsunn
Bu sene dogmadı benceHee abla geçen annem de dedi ne doğurgan kuyruk her sene doğuruyor cefasını da biz çekiyoruz diye
İnşallah tertemiz çıkar kuzucuğun sonuçları
Anaaaa mezun olunca tripcanlık da eklenmiiiiş...Kuzularla hasret gideriyordun ondan elleşmedik
Ablalar açıklamışlar. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktırıyor. Ben bi Cuma günü öğlen yemeği yerine kaptandan izin alıp yarım koçan yemiştim. Ama pişman oldum. Hiç tok tutmamıştı...
Senin şu taşınma işin beni bile taa burdan strese sokuyor. Allah kolaylık versin canımm
Geçmiş olsun çayımın tabağı... Bol su iç... Yememezlik de yapma ki çabuk iyileşesin
Ausencia kaptanım bir şey soracağım şimdi yeni yerimizde yemek yeri olarak bir yerle anlaştık çok lezzetli şeyler yapıyorlar açıkcası tıka basa doyuyorum ama korkuyorum da sağlıklı bile olsa tıka basa doymak beni etkiler mi acaba sabah hafif süt haşlanmış yumurta öğle yemek akşam da çok hafif yesem diyetime yararı olur mu Öğlen yediklerimi söyleyeyim sen yorumla 1 kase sebze çorbası ev yapımı + yarım kase cacık + 1 kase maydanoz+salatalık+marul(yağsız tuzsuz salata) + 1 porsiyon soslu tavuk
Yemek şeklim şöyle kaselerim de bu büyüklüktekafamda deli sorular az koy da denmiyor çok kişi var karıştırırlar herkese özel sipariş veriyorum ama Allahtan ben pilavı tatlıyı çıkardım yerine cacıkla salata ekledim
Eki Görüntüle 2036149
yemadim valla :)3-5 hoppp 9-10
Hiç ağzını vurma hadii basar sen galip gell
Ablam ayrila bilsem tamamen gideceğim de morfin gibisiniz
Nevroş da sakıncalıkanında tontişlik var
Ama deynebim umutsuz vaka, ekmek ondakola onda poğaçalar onda makarnalar onda
maşallah.canımmm evet 55 kiloyu bu yaşta görmek varmış, darısı başına kuzum, buradan ayrılma derim.
umarım canım, bu sefer koruyacak gibiyim.
hamdolsun kuzum
ooo süper bir haber
Allah kolaylık versin
teşekkür ederim canım
Valla gel canım başlayalım hep birlikte bende bi garip hissediyorum böyle doyana kadar yemek yenince sanki kilo veremem gibi geliyor kafamda deli sorularSelam cnm
Seni görünce bendemi monti yapsam dedim , bende bı düzen kuramadım cnm
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendiniKizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
yemadim valla :)
maşallah ne güzel zayıflamışsın.
darısı bize inşallah
maşallah.
darısı bize olsun inşallah :)
Aci gercekler desenizeBence tüketmesen iyi çiçegim
Gl endeksi çok yüksek çünki onuda patat gibi düşün ...
Cnm ben iki öğün yiyorumValla gel canım başlayalım hep birlikte bende bi garip hissediyorum böyle doyana kadar yemek yenince sanki kilo veremem gibi geliyor kafamda deli sorular
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
Çorba da çok zararlı gibi gelmedi ama bilemedim yarım koyun desem gülerler mi listeye yazıyorum resmini çekip whatsapptan atıyorum dalga geçme benimle derse kadınNe güzel boylemi geliyor yemek
Tıka basa doymaktan Korkma
zararsız ise, ama bence çorba içme çok un katiyorlar
Burası beni çok çekiyor.Bende buradan öğrenmiştim biri söylemişti bakış o bakışbir tane daha video vardı başka birinin ama daha bunu halledemeden ona geçmek istemedim oda jillian level 1 Arkadaki sarışın kadına bitiyorum aynı ben Ahhaha
İyiyim bende çok şükür canım aramıza mı katıldın yoksa selam verip geçiyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?